Kennya spune:
|
09 Apr 2010, 12:46
|||
|
|||
Raiz...si aia e buna :-j
Tot nu ramai singur Janella: Emotionante primele 2 propozitii..ca numai atat am citit >.<...ca trebuia sa raspund aici la Fox...citesc acum continuarea ![]() ![]() ![]() |
|||
09 Apr 2010, 13:22
|||
|
|||
Am citit si eu tot, chiar daca mai tarziu.....si m-am induiosat pana la lacrimi. ( serios !)
Nici eu n-am fost prezent in "epoca de aur" a forumului pentru ca sunt un membru mai nou si imi pare un pic rau. Dar am citit vechile mesaje ale tuturor membrilor vechi si am ramas IMPRESIONAT. M-au facut sa iubesc acest forum si pe toti membrii lui si sa intru aproape in fiecare zi pe el. Acum as vrea si eu sa particip la imbunatatirea DarkMark-ului si poate chiar la unele activitati de ziua lui . Quote:Cand fusese inchis toata lumea intra non-stop sa vada ce mai e pe aici cu gandul ''Da Doamne sa se fi deschis, te rog, te rog, te rog.''La fel si eu Quote:Te iubim Kennya!! Va iubim pe toti pentru tot ce faceti pentru acest forum..Din toata inima si eu Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
09 Apr 2010, 13:26
|||
|
|||
Kennya,intr-un fel sau altul,nici nu stiu cum sa-ti multumesc.
M-a emotionat foarte tare mesajul tau.Din cauza ta nu mai am bann.Esti o persoana grozava si eu ma bucur din adancul inimii ca te-am cunoscut!Mereu vei ocupa un loc in inima mea,la fel ca si forumul asta,si mai ales membrii de pe el.Cu totii sunteti grozavi si formati o familie,din care sper ca pot face si eu parte.Ma bucur ca am dat peste voi si ca m-am inscris aici.Iubesc toti membrii de pe forum si cei vechi si cei noi. Iti mai multumesc inca o data,Kennya ![]() P.S.:Sper ca nu m-am bagat ca musca-n lapte dupa conversatia voastra =)) ~Rachel~ ![]() |
|||
09 Apr 2010, 13:30
|||
|
|||
Dark Mark
Deci..de abia astept ca forumul sa implineasca 3 ani Nu imi vine sa cred ca spun asta,dar forumul asta e ca o a doua casa Aici am cunoscut niste persoane minunate care ma fac mereu sa zambesc si acum sunt foarte serioasa Va iubesc pe toti - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Apr 2010, 13:55
|||
|
|||
am citit tot ce ai scris chiar daca mi'a luat ceva timp, nu conteaza. Mi'a fost ff dor de tine si eram sigura ca vei reveni
Forumul acesta mi'a schimbat total viata. La inceput, daca am intrat de 2 ori dupa ce mi'am facut contul, consideram ca exista lucruri mai importante. Insa cu timpul, mi'am dat seama ca aici nu e doar un forum, e o adevarata familie, unita, si pregatita sa adopte mereu alti mermbrii. Nu stiu ce m'as fi facut fara tine Kennya la inceput, sau fara alti membrii la fel de importanti. Aici am legat prietenii, care sper sa dureze mult timp. Aici am scris primul meu RPG in 15 ani de viata, si chiar daca multi mi'au spus ca e doar o pierdere de timp si ca sunt alte lucruri mai importante, i'am ignorat si am intrat zilnic. Iar atunci cand s'a inchis forumul..intram de 100 de ori pe zi si tot imi ziceam "stai ma, ca nu l'au inchis" si dupa cateva secunde de holbat la ala ziceam "si daca l'au inchis, ce ma fac?" . A fost o perioada oribila, dar dupa ce am vazut din nou forumul activ, cu o noua infatisare, parca mi s'a aprins un al3lea soare. asa de incheiere..iubesc forumul asta, iubesc toti membrii lui, chiar daca nu'i cunosc pe toti, si nu mi'as imagina viata fara el, face parte din mine acum Dark Mark 4ever |
|||
09 Apr 2010, 16:52
|||
|
|||
Oare de ce sunt singura care ajunge mereu ultima aiki? nu e corect asa am citit tot ce ai scris du Kenya si vreau sa spun ca mi-au dat lacrimile cred ca niciodata in viata mea de 15 ani si 7 luni nu am fost mai emetionata si stii de ce? pentru ca,chiar daca nu am timp del multe ori sa intru si sa postez aici mi-am facut prieteni buni aici m-am maturizat..aici mi-am impartasit toate sentimentele bune si rele prin Rpg aici a fost ca si a doua mea casa
![]() Si incep prin a-mi cere scuze fata de toti ca sunt o mare fraiera pentru ca in ultima vreme nu am mai postat deloc! [Si vai nu pot sa cred ca spun asta dar imi tremura mana pe tastatura ![]() Asa revin,nu stiu de ce nu am postat in ultima vreme ![]() Chiar azi sis(Bellatrix) ma certa ca nu am mai postat! si pe buna dreptate a facut-o. Deci Kenya ai dreptate in tot ce ai spus si voi incerca sa fac tot posibilul sa fiu activa pt forum si pt prietenii ce mi ia-m fact aici ![]() |
|||
09 Apr 2010, 18:21
|||
|
|||
Stiu ca sunt de foarte putin timp pe forum, dar, ca si altii asta e primul forum pe care m-am inscris. Iar cu cat stau mai mult pe el cu atat ma atasez mai mult.
Aici am descoperit o familie. Cu certuri, cu bucurii, dar o familie unita ce nu ar trebui sa se desparta. Multumesc DarkMark pentru ca m-ai primit in familia ta. Multumesc DarkMark ca mi-ai dat o sansa. Multumesc DarkMark ca pur si simplu existi. Sper sa nu ne despartim niciodata. Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.
![]() "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." |
|||
09 Apr 2010, 19:05
|||
|
|||
Sis..eu nu am vrut sa te cert
Imi doream foarte mult sa intri pe forum ca Dark Mark-ul sa fie cat mai plin de viata posibil,mai ales dupa ce am citit mesajul Kennyei care m-a impresionat intr-un mod de nedescris. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Apr 2010, 19:07
|||
|
|||
stiu sis dar o iau asa pentru ca asta m-a invatat minte
![]() si crede-ma ca o sa ma postez cat pot de acum incolo nu mai vreau sa fiu fraiera ce am fost pana ce kenya sa imi deschida ochii ![]() |
|||
09 Apr 2010, 19:08
|||
|
|||
Ma bucur ca acum Dark Mark-ul va fi plin de viata
Cel putin ,asa sper Si in mare parte datorita Kennyei si lui Raizen ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 6,256 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Kennya Di Hahalina(The Comeback) | Kennya Allen | 16 | 4,207 |
19 Aug 2009, 14:19 Last Post: Kennya Allen |
|
Kennya Di Hahalina | Kennya Allen | 34 | 8,325 |