Kennya spune:
|
09 Apr 2010, 19:11
|||
|
|||
Exact oricum alaturi de Dark Mark am invatat ce e ala Rpg si aici m-am maturizat
si imi place cand DM e plin de viata ![]() |
|||
09 Apr 2010, 21:57
|||
|
|||
Noi trebuie sa'l facem plin de viata. Numai noi avem puterea de a inflori acest forum, cum au spus si ceilalti. Trebuie sa fim uniti si sa sustinem in continuare tot ce se intampla in familia noastra
|
|||
10 Apr 2010, 12:25
|||
|
|||
Hotii! mi-au luat toate cuvintele demne de luat in seama!
Atunci despre tine, Kennya, voi vobi din suflet. Intotdeauna, fiecare cuvant de al tau, pana si injuraturile, m-au emotionat complet, atat de tare incat, cand te salutam pe mess, "Buna!" nu mi se parea un cuvant demn pentru tine. Imi venea sa zic "Buna ziua!" sau ceva de genu.Iar cand tu, de fiecare data ma luai in seama, si raspundeai cu "Buna " in sinea mea, inima sarea. Pentru ca te-am ascultat cand am avut ocazia, si pentru ca m-ai calauzit printre toate numele...de la inceput la Ana Granger-->la nu mai stiu ce =))---->la June Emma Ginston--->si in sfarsit Anne Jennifer Huston. Da..mai calauzit, chiar daca nevoia te-a impins sa fii absenta, indiferent de motive. M-au calauzit posturile tale, pe care le mai citeam uneori, si cand le citeam, cand le citeam ziiceam ca stii sa povestesti de minune. Si nu, nu am gresit...desi acusi implinesti 20 de ani....peste 1 an..iar peste 2 implinesti 21...totul se schimba...dar totul ramane la fel. Pentru ca tu Kennyuto(scuze daca nu iti convine ) mereu vei ramane Kennya..indiferent daca numele tau de familie s-a schimbat treptat din Slyterin--> in diHahalina---> in Isildur. Noi, unii ne-am schimbat complet numele. ( ![]() Incep sa zic despre Dark Mark....cum l-am cunoscut. L-amcunoscut prin intermediul Lyrei...caci pe atunci amandoua activam pe un site witchclub (pe care in prezent eu am disparut ) Ea mi-a dat DarkMarkul..care pe atunci era DOAR harry-potter. parea interesant si distractiv...dar nu am stat mult si am iesit. Apoi peste cateva luni, (parca ) cred ca dupa ce am citit cartile Harry Potter, mi-am amintit de acest forum, si m-am inregistrat. Pe atunci era TARE pustiu si vorbesc la propriu....nu era mai nimeni inregistrat...dar cred ca am continuat sa intru, nu mai stiu. Imi parea rau ca nu intrasem mai devreme, cand erau si Avril, si altii. Dar apoi lumea a venit. Si stiu ca favorita mea era Ginny. Da,Ginny Vouleureusse(cred ca asa se scrie) care pe atunci era Ginny Weasley.Pe atunci avea doar 10 sau 11 ani...dar adoram cum vorbeste, despre Harry Potter si cum isi exprima parerile. Tot atunci, le-am cunoscut si pe iubitele mele Yvonne si Shayera. Pe atunci Yvonne era Jade Slyterin. Si pentru mine si acum ramane Jade Slyterin. La inceput faceam MUULTE gafe, nepricepand nimic. Si acum fac gafe, nepricepand nimic . Dar stiu ca DarkMark e locul unde am invatat sa intru in pielea personajelor. Tin minte...acum cateva saptamani...vroiam sa plec....nu mai stiu din ce cauza...aa probabil dintr-o cearta cu mama. Dar era greu gandul sa imi parasesc prietenii. Ca eu, ca sa fiu SINCERA, nu DM e a doua mea casa....ca am multe a doua casa...DM e parcul meu...in parc am voie sa fac multe, in parc imi fac prieteni. Si mi-era greu sa parasesc parcul. Dar nu am facut-o. Oare de ce? va puteti intreba unii. Din cauza prietenilor mei, din cauza lui Yv, Shayera, Bellatrix, Bell, Rose, si altii. Pentru ca mi-e greu sa va parasesc...pentru totdeauna. Si sper ca niciodata nu voi parasi DM pentru totdeauna. Pentru ca daca se duc membrii unii cate unii, vorba ta Kennya...DarkMarkul se va prabusi..Ai dreptate Kennya. Mare dreptate. Toti ne maturizam, dar ramanem aceeasi. Si TOTI suntem stalpul de sustinere al Dark Markului. Daca nu aveti chef de citit ce am scris, nu aveti decat. Pe mine nu ma doare DELOC mana. Pentru ca am scris putin Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
10 Apr 2010, 12:28
|||
|
|||
June [ pentru ca mereu vei ramane June pentru mine ] tot ce ai scris aici e minunat.
Imi vine sa plang cand ma gandesc ca aici imi petrec majoritatea timpului. Vorbesc cu persoanele de pe forum majoritatea timpului Si da..si pentru mine Dark Mark inseamna a doua casa . Sunteti minunati cu totii - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
10 Apr 2010, 14:16
|||
|
|||
Chiar m-au impresionat cuvintele tale June ( cum a zis si Bellatrix, pentru mine vei ramane 4ever June Emma).
Cred ca am observat cu totii ca prin revenirea Kennyei , forumul a inviat, mai exact a reinviat. Majoritatea membrilor ne-am adunat din nou pentru a forma acea comunitate de prieteni foarte buni, uniti. Ar trebui sa ne fie rusine tuturor ca a trebuit sa vina Kennya sa sa ne trezeasca, in loc sa vina si sa gaseasca forumul in plina floare. Perioada asta e foarte nasoala pentru mine deoarece sunt in clasa a opta si am o gramada de teze+teste nationale , dar voi posta cat pot de mutl si voi face tot ce pot pentru DarkMark. Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
10 Apr 2010, 14:41
|||
|
|||
Wow, devin scriitoare! Glumesc, glumesc...dar la inceput nu reuseam sa vorbesc din inima. Apoi am reusit. Pentru ca inima e la fel de importanta ca si creierul. Poate MULT mai importanta. Inima te face om, nu mintea.
LOVE YOU!( Va iubeeesc!!) Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
10 Apr 2010, 21:34
|||
|
|||
Ai perfecta dreptate, Kennya. Discursul tau m-a emotionat profund, la fel cum sunt sigur ca i-a emotionat pe majoritatea celor ce l-au citit. Ce as putea sa mai spun... esti cea mai simpatica viperina pe care am intalnit-o si admina mea preferata. Din nou, sunt sigur ca multi din cei ceilalti 50000 si ceva de membrii ai forumului gandesc la fel. Sunt sigur ca daca as fi fost mai vechi pe forum as fi putut spune mult mai multe despre tine, ca Anne Jennifer. Dar ma voi rezuma la a te asigura ca te poti baza pe mine si pe toti ceilalti care au citit discursul tau (si, din moment ce e Anunt global, ne putem da seama cati...) ca vom mentine acest forum plin de viata.
In incheiere, Kennya, sper ca talentul tau de a compune povesti si discursuri sa nu se rezume la acest forum. Intr-adevar, nimeni nu poate contesta ca acest forum dezvolta creativitatea, dar aceasta creativitate merita folosita si in alte parti. Cu putin noroc, deja te vad scriitoare, avocat sau chiar... parlamentar. Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
10 Apr 2010, 21:54
|||
|
|||
Mie mi-a placut ce ai scris acolo
![]() De ce nimeni nu-si aduce aminte de mine? ![]() ![]() ![]() E destul de trist,pentru ca m-am chinuit sa-mi las amprenta in aceasta istorie,desi stiu ca in ultima vreme m-am indepartat tot mai tare,si imi pare rau ![]() Doar ca m-am maturizat foarte tare,desi tot copil sunt. Acum am prieten,am avut primul sarut...etc etc. Ma simt ciudat... Sunt schimbata din cap pana in picioare. Nu stiu... Ma chinui sa fiu pe cat de draguta pot,dar .... ceva nu ma lasa, si asta nu-mi place ![]() Cnad am intrat prima oara pe forumul asta,l-am adorat foarte tare...si imi doream la nebunie sa fiu...nu stiu printre PRIMII de pe aici ...sa-i intrec pe toti...am intrecut-o...pe...Charlizze Di Rino...pe urma eram pe locul 2,dupa m-a intrecut Kennya la postari....pe urma...am intrecut-o eu,dar nu am putut fi niciodata pe 1 desi m-am chinuit din rasputeri ![]() ![]() ![]() Eu am fost prima care a avut curaj sa glumeasca caruia intr-un fel nu i-a pasat de reguli,dar a adus veselie pe forum. Si sunt mandra de asta...am fost o incalcatoare de reguli draguta ![]() ![]() ![]() ![]() Nu stiu...adica...mi-e dor... as vrea sa pot fi ca inainte...sa rad si sa zambesc intruna cand ma gandesc la harry potter....sa mai fiu in love cu Ron Weasley si sa ma cert cu Hermione Granger pe el,si pana la urma sa i-l las ei A fost o perioada foarte draguta... Si mie imi era frica de Kennya oarecum. Si chiar o vedeam ca pe o zeita...era maare...si inteleaaaapta...si de toate o admiram din toate punctele de vedere...si aveam emotii cand scriam cu ea la Taverna..si mereu aveam grija ca replicile ei sa fie cele mai serioase...si nu cumva sa o supere ![]() ![]() ![]() Voi scrie si mai tarziU Dar acum a venit prietenul meu la mine |
|||
10 Apr 2010, 22:09
|||
|
|||
Quote:De ce nimeni nu-si aduce aminte de mine? Nu stiu cine sunt eu sa-ti spun....dar sunt SIGUR ca nu te-a uitat nimeni, Ada Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
10 Apr 2010, 22:21
|||
|
|||
Ada, membrii noi nu te-au uitat pt ca nici nu te-au cunoscut. Eu nu te-am uitat. N-am uitat faza cu veoiza n-am uitat nimic. Ada McNair e un nume care imi spune ceva. Nu totul se rezuma la numarul de postari sau la faptul ca iti spune cineva numele sau chestii de astea. Sunt lucruri mai subtile care nu se spun, dar sunt acolo. Tu, Ginny, Kennya si Anna sunteti persoanele cele mai reprezentative de pe forumul asta pentru mine, deoarece fiecare in parte inseamna ceva pentru mine. Nu stiu ce sa spun despre restul, dar eu nu te-am uitat.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 6,256 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Kennya Di Hahalina(The Comeback) | Kennya Allen | 16 | 4,210 |
19 Aug 2009, 14:19 Last Post: Kennya Allen |
|