Tezele...
|
18 Apr 2010, 15:55
|||
|
|||
Mersi !! La fel si tie pe vineri la romana
![]() Si doresc tuturor spor la invatat!! Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
19 Apr 2010, 21:47
|||
|
|||
multimim de urare si Doamne ajuta! eu nici nu inteleg de ce avem nevoie de atat materie si sincer nu cred ca avem nevoie de tot ce ni se preda acum eu invat ca sa iau note bune la unele materii dar sunt si materii care chiar imi plac si invat cu placere dar defapt nu invat pentru ca prind din clasa
![]() |
|||
19 Apr 2010, 21:48
|||
|
|||
Dap...e prea multa materie
Dar nah...doar asta e invatamantul romanesc
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
19 Apr 2010, 21:56
|||
|
|||
Invatamantul romanesc ............... Mai bine ma abtin.. :-j
Anyway.. Avem si noi teza la romana vineri, Desiree.. Si avem destul de mult de invat.. Pff.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
26 Apr 2010, 22:34
|||
|
|||
[ Au trecut zile bune de la ultimul post deci nu se considera dublu-post, corect ? ]
So.. am dat teza la romana.. vineri.. Si.. ma credeti sau nu.. au fost doar 4 exercitii.. 3 la gramatica si 1 la literatura.. Inainte aveam si cate 10 Si acum.. Anyway.. le-a corectat.. si majoritatea am luat note mari.. Eu 9 [ cum zicea si Bellatrix.. ca eu ma plangeam ca iau 6 - 7 ] Si Desiree Rose Goth si Bellatrix 10 [ cum ziceam eu.. ] So.. yeah.. mai avem doar teza la mate.. ah.. care e pe 17 sau 18 mai.. Trecem noi si de asta.. :-j ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
27 Apr 2010, 07:37
|||
|
|||
Eu deja ma simt ca in vacanta
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
27 Apr 2010, 08:02
|||
|
|||
Teza la romana
In sfarsit Ma simt si eu ca in vacanta Bine ca am scapat - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
27 Apr 2010, 09:34
|||
|
|||
Ce bine de voi...eu am o frica in mine la examenele astea de pe 4 si 12 >.<
Si nici nu am dat toate tezele inca....pun pariu ca ultimele saptamani o sa fie fffff grele pt mine >.< Oricum la testele astea...nu am de ce sa sper la nota mare La mate sunt mai paralela decat sinele caii ferate,mai ales la geometrie Poa ma ajuta Dumnezeu si iau un 8.50...La romana nu am probleme.Cum ii ziceam intr-o zi Gridei..."Am observat ca nu's chiar atat de proasta" Succes tuturor ![]() ![]() |
|||
27 Apr 2010, 13:22
|||
|
|||
Eu am dat teza la geografie, si ma pot mandri cu un 10
vineri am dat'o si la romana, am facut aproape tot acum sa vedem ce nota iau Joi am la mate, acolo dumnezeu cu mila (desi e destul de ok materia, sper sa ma descurc). Iar in ceea ce priveste testele alea nationale, acolo e durerea cea mai mare. La romana e exagerat(~2 compuneri in doua ore si niste exercitii de gramatica si nu stiu ce comentarii la versuri ![]() Asta e, macar dupa 12 mai ma pot considera in vacanta Mult succes tuturor, sa luati cat mai multe note de 10 |
|||
27 Apr 2010, 20:11
|||
|
|||
Yey =))...Nu miercuri,ci marti avem testarile alea nationale....frateeeeee!
Si acum va zic succes tuturor si felicitari celor cu note mari in tezeeeee ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|