some love
07 Feb 2010, 17:06
Sau daca bag un zambet nu stiu cum..Omg3
Adica macar stiu de-o treaba: daca zambeste inapoi,he's interested daca nu,he's gay
Daca-i fac din ochi doar n-o sa faca si el inapoi?....sau da?

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07 Feb 2010, 18:22
Da Anna...sigur...[ba nu ]
Eu am facut asa o data...la cik un prieten foarte bun...dar na...imi cam placea de el Si cica el: "Ti-a intrat ceva in ochi?"

Deci nu ma pricep sa sfaturi de genul...iti spun numai sa lasi lucrurile sa mearga de la sine.Tot o sa iti spuna ca te place daca te place.Nu poate sta tacut la nesfarsit.
Dar mai gandeste-te la o chestie...poate vrea sa invete romana si ti-o spuna pe romana [ar fi prea romantic 8->]
Cred ca l-ai lua de mijloc ca si SuperGirl si l-ai duuuuce departe unde sa faceti copii in liniste.

PS:Auzi...eu vreau sa fiu nasa la prima fata

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
07 Feb 2010, 18:30
=))) penaaal faza cu intratul in ochi
eu ma gandeam sa zambesc adica..e mai normal plus ca habar nu am sa fac din ochi asa sexy =)))) deci iti dai seama ce bica ar putea sa se intample
Fata nu cred c-o sa faca ceva daca eu nu fac ceva adica pana mea...daca-l las mult asa o sa se plictiseasca si adios Sad si e cel mai CUTE tip din scoala LoveLoveLove

07 Feb 2010, 18:35
Deci in primul rand vezi sa nu ai resturi de mancare intre dinti si go go go!

Daca el tace...fa tu ceva Thinking?
Daca e cel Cute...de ce tace? O.O Daca stie ca toate's limba dupa el? [daaaa...ce limbaj am ]

Kiss Va adoricesc Kiss
07 Feb 2010, 18:45
Paaai da deci daca zambesteee atunci trec la partea orala adica dialogul [-x nu va ganditi la prostii..daca trec oralul atunci probabil o sa-mi ceara MSN-u si o sa vb acolo..si apoi o sa iesim afaraLove

11 Feb 2010, 17:21
Pai...spune fata ceva!
Si ieri mi-ai spus..fie cum o fi viitorul..daca e sa fie..va fi...daca nu asta..e..
Si MEREU AI RENUNTAT CA PROASTA CAND AVEAI SANSE! DESTEAPTO
Sa te vad ca te CHINUI si dupa sa spui ca te lasi balta.. dar...asa ..cand n-ai facut nimic,doar n-o sa vina ala la tine asa ...na..adica baietii chiar daca nu recunosc is mai timizi si mai nepriceputi la asta )

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

25 Feb 2010, 23:05
Asaa...nu stiu..n-am treaba..si m-am gandit sa sciru pe foruuuuun asaa..deci>.la dragoste nus tiu...

Pe 19 februarie am implinit 8 luni cu Claudelul meu Omg3 cu care stau 24/24 si nu ne-am plictisit DELOC
Adica..el vrea sa ma vada din ce in ce mai mult si mereu vine la mine in pauze si ma ia in brate si ma pupa si imi zice despre cat de dor i-a fost de mine in alea 50 de minute care au trecut..si nu stiu...stam cate 12 ore pe zi
in weekend deobicei ne trezim la 6...pana la 6:30 stam la calculator si la 7 iesim Afara..si stam ....pana la...8 jumatate - 9 seara sau chiar 9 jumatate..uneori

de revelion am stat cel mai mult am stat la el pana la 5...puteam sta pana dimineata de tot Sad dar mna asa...deci nu stiu ne adoram mai mult ca niciodata 8-> si asteptam nerabdatori sa avem un an

I'll wait for you...

30 Mar 2010, 22:09
Bravo voua Ana, chiar ma bucur pentru voi ! E chiar uimitor cat de lunga e relatia voastra deja, cat mai lunga sa fie !

Eu momentan stau cam prost pe plan emotional. Adica ce pot sa spun, cam duc lipsa de o fata pe care sa o tin in brate. Si pe care sa o iubesc. In ultima vreme ma simt asa, foarte rece, ma simt incapabil de iubire. E un sentiment care pur si simplu imi scapa Am asa o teama prosteasca ca nu voi mai iubi niciodata, ca nu voi mai avea niciodata pentru cine sa imi dau viata. Deocadata sunt asa... foarte egoist si arogant si ma cred indestructibil or so samd, si imi dau seama de asta dar nu am ce le face. Ultima oara cand m-am indragostit a fost acum muuuult timp, si imi e dor de sentimentul ala, de trairile si de senzatiile acelea. Imi e dor pana si de sentimentul acela de durere in suflet, de suferinta, atunci cand esti respins. Daca l-as simti pe ala macar as stii sigur ca inca sunt capabil de iubire, dar asa ma simt atat de gol.. sunt atat de. liber. Nu sunt legat de nimeni, si totusi vreau sa fiu... e atat de aiurea:|

30 Mar 2010, 22:38
Imi imaginez cum te simti. Ar fi groaznic pentru mine,sa nu mai simt ce simt acum! Ar fi ca si cum mi-ar muri parintii (DOAMNE FERESTE). Exact asa! Alex,iti vei gasi tu o fata cu care sa-ti imparti viata,fiecare om are o pereche undeva in lumea asta, si tu ti-o vei gasi. Ai sa vezi. Chiar daca sunt mica si nu...sunt in masura sa vorbesc si eu credeam ca nu stiu ca nu o sa fie niciodata un baiat care nu stiu...sa-mi satisfaca toate nevoile emotionale si chestii.
Si oricine ma placea,eu deja simteam...o respingere fata de el...si m-am gandit ca-i mai bine fara prieten,si a aparut asa din senin,cand ma asteptam mai putin.
Vei vedea ca si la tine va fi la fel.Cand nici nu iti va sta capul la asta,se va intamplaSmile

P.S. am implinit cu Claudiu 9 luni pe 19 martie

I'll wait for you...

30 Apr 2010, 13:23
imi poate raspunde si mie cineava mai cu experienta?
ce faci cand baiatul la care nu ai nici o sansa o place pe prietena ta cea mai buna si in acelasi timp cealalta cea mai buna prietena il place si ea?
stiu e complicat dar nu e vina mea ci a baiatului respectiv :-p

[Image: 2igkmd1.png]