some love
|
30 Apr 2010, 17:33
|||
|
|||
Uff.. complicat rau de tot. Nu prea mai ai ce sa faci.. adica.. mi s-ar parea urat sa te bagi.. mai ales daca amndoi se plac reciproc..
But.. don't listen to me.. 'Cause it's just an opinion. Eu sunt intr-o situatie putin diferita. De fapt.. mult mai diferita. Imi place de un baiat la care nu am absolut nicio sansa. Si stiu ca ar trebui sa-mi indrept atentia catre altcineva.. dar.. mna.. nu e asa usor.. Anyway.. Mai multe idei pentru Alice, people! You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
30 Apr 2010, 17:35
|||
|
|||
pai faza e ca nu se plac reciproc
cat despre tine Isa, chiar nush ce sa zic exista cazuri in care sunteti doar prieteni sau cazuri in care nici nu stie ca existi care e cazul tau? ![]() |
|||
30 Apr 2010, 17:44
|||
|
|||
Ah.. daca nu se plac reciproc ai putea sa intervii.. [ desi nu stiu cum ]
![]() So.. la mine.. we're just friends.. M-am intalnit sambata trecuta cu o prietena foarte buna si cu el.. [ ei stau in acelasi cartier ] si a fost chiar bine.. am ras, am glumit, si chiar ne dadeam impresii de genul ca suntem mai mult de atat.. Dar chiar inainte sa plec.. a fost foarte rece.. nu a vorbit deloc.. Na.. asta e.. Vad ce se mai intampla si maine.. ca imi scot catelusa Jenna la plimbare cu prietena mea si catelusa ei.. si a spus ca vine si el.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
30 Apr 2010, 18:19
|||
|
|||
Alice, stai sa vad mai intai daca am inteles bine-tu il placi pe acel baiat, dar lui ii place de o prietena de a ta, iar alta prietena il place pe el??
pentru ca daca e asa, nu prea vad ce ai putea face. Eu una, nu am dat niciodata o prietena pentru un baiat. Acum, depinde si de caracterul prietenelor tale, pentru ca daca cea indragostita e geloasa, ai isca mai multe certuri. Wtv, e alegerea ta in cele din urma. Fa ce iti spune inima |
|||
30 Apr 2010, 18:22
|||
|
|||
Alice,daca prietena ta este o persoana de incredere nu renunta la ea. Deobicei nu merita sa strici o prietenie pentru un baiat [ cum a spus si Bell ] ,dar daca nu aveti o relatie asa apropiata ai putea sa incerci
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
30 Apr 2010, 18:45
|||
|
|||
ei bine, prietena mea cea mai buna mia marturisit azi cal place dar eu nu am putut sa fac nimic incercam sa ma prefac ca nu am primit cea mai proasta veste din toata saptamana suntem prietene foarte bune si in nici un caz nu mas certa cu ea doar pentru respectivul dar chiar dak suntem colegi, el abia dak ma baga in seama si cand o face, e ironic si chestii
de obicei scriu cantece cand sunt in situatii de astea sau incerc sa uit dar e cam greu avand in vedere ca eu si cu baiatul trebuie sa spunem o poezie de dragoste impreuna la sebare cat despre cealalta prietena e genul de fata pe care toti baietii o plac pentru cum arata ![]() |
|||
30 Apr 2010, 20:44
|||
|
|||
In cazul asta, nu stiu ce ai putea face. Adica mi se pare ca acel baiat e grnul smecher, "alo, da sti? pe mine ma place toata lumea da eu imi bat joc de fiecare fata", sper sa nu te superi pe mine, dar asta e impresia mea. Majoritatea baietilor procedeaza asa, dar unii ascund alte sentimente decat cele pe care le exteriorizeaza. Nu as vrea sa fiu in situatia ta, dar sfatul meu este sa ramai cu prietenele tale. Oricum, e decizia ta, deci fa ce crezi tu ca e mai bine
|
|||
30 Apr 2010, 21:23
|||
|
|||
Nu stiu nici eu ce sa zic...Situatia e destul de complicata.
Cand esti indragostit faci unele lucruri stupide.Unele persoane se pot schimba..Poate prietena ta cea mai buna l-ar alege pe el si nu pe tine..Nu stiu... Fa ceea ce crezi ca e bine > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
30 Apr 2010, 21:25
|||
|
|||
aha o sa incerc hai sa schimbam subiectul
bell, un pic ai dreptate baiatul e foarte de gasca dar uneori vrea sa iasa prea mult in evidenta ![]() |
|||
30 Apr 2010, 21:28
|||
|
|||
dapp, la fel si baietii din clasa/scoala mea
asta e, buni rai, bine ca ii avem |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|