some love
|
30 Apr 2010, 21:41
|||
|
|||
Quote:asta e, buni rai, bine ca ii avem \m/ Mi-a placut asta.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
01 May 2010, 10:29
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:el abia dak ma baga in seama si cand o face, e ironic si chestii Te chinui degeaba. Daca un baiat se poarta astfel cu tine e clar, nu doar ca nu-i place de tine, dar nici nu te respecta... |
|||
01 May 2010, 12:07
|||
|
|||
Alice, acum chiar ca ai suficiente pareri pentru a te hotari
sa ne anunti si pe noi cum mai decurg lucrurile |
|||
01 May 2010, 12:41
|||
|
|||
ms mult Raiz cum am mai zis, hai sa schimbam subiectul eu o sa incerc sami vad de treaba si sa merg mai departe
![]() |
|||
09 May 2010, 23:23
|||
|
|||
Bell... Eu nu prea inteleg care e faza cu baiatul acela marginalizat si care e legatura cu povestea ta...
Din punctul meu de vedere, ar trebui sa discuti cu baiatul de care iti place si sa intelegi care e problema, intreaba-l pur si simplu.Alta solutie nu vad (asta daca nu vrei sa lasi totul balta si sa uiti de el). Trebuie sa mentionez ca nu sunt cea mai potrivita persoana sa dea sfaturi legate de iubire... La experienta mea care tinde spre 0. As putea sa va cer si eu cateva sfaturi? Povestea mea e mult mai complicata si nu stiu daca intr-adevar m-ati putea ajuta cu ceva. Eu sincer n-as intelege nimic daca nu as fi trait-o chiar eu Sa va fac un rezumat: Cand am inceput clasa a IX-a am avut un nou coleg, care la inceput mi se parea foarte inteligent si de treaba.Dupa vreo 3 saptamani am inceput sa vorbim pe mess si intr-o zi, cand nu am facut ore am fost in oras(a fost si singura data).Ne intelegeam foarte bine si vorbeam in fiecare seara pe mess, doar ca la scoala doar ne salutam din cauza barfelor colegilor(baietii faceau mishto de el...) Mda... asta a durat vreo 2 luni, insa cu timpul incepuseram sa numai vorbim atat de mult si nici macar nu ma mai saluta. Intr-o zi s-a hotarat sa imi explice si mi-a spus ca mistourile prietenilor sai sunt de vina si ca ar fi cazul sa nu mai vorbim un timp, pana la vara... Si exact asta am facut. Aceasta "tacere" a durat pana in martie cand el s-a dus la un concurs si acolo a cunoscut o fata din aceeasi scoala, mai mica cu un an, dupa o saptamana erau iubiti(si el nu mai avusese niciodata prietena ) Din acel moment am inceput sa vorbim din nou, mai ales ca urma o nationala la care mergeam amandoi si ne pregateam... Vorbeam aproape la fel de mult ca inainte doar ca acum el avea prietena, imi devenise ca un frate, chiar ne spuneam in gluma frate si sora.Mi-a spus ca i-a placut de mine, doar ca nu i se parea un moment potrivit si de aceea a crezut ca e cazul sa nu mai vorbim... Mda... acum urmeaza ultima parte.Dupa vreo luna, la un alt concurs m-am imprietenit cu un fost coleg al lui pe care el nu prea il simpatiza si din acel moment nu am mai vorbit din nou, ba chiar a inceput sa faca misto de acel baiat(desi noi eram doar buni prieteni). Eu sincer nu il inteleg... ![]() P.S.: Daca a avut cineva rabdare sa citeasca tot, atunci e bine ^^ [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
09 May 2010, 23:50
|||
|
|||
Incurcata treaba o.O
Pai intreaba-l in fata.Daca sunteti buni prieteni,si ai incredere in el si el in tine...nu vad de ce s-ar supara.Cum ai pus aici ultima intrebare...poti sa i-o pui si lui.Stii...asa,razand...sa il intepi cu intrebarea si sa vezi ce zice. Mie imi place sa intreb unele lucruri atunci cand vad ca se distreaza cel mai bine.Adica...daca ma asculta,e bine...daca nu si ma simt idiot pentru ce am zis,uita repede fiindca e captat de alte chestii. Ai putea sa incerci ![]() Asa...si sa va zic povestea mea de dragoste Deci...ma iubesc de nu mai pot.Si asta de vreo un an si ceva,dar nu stiu cum sa mi-o spun in fata.Mi-e frica sa nu ma ranesc pe mine insumi cu o intrebare idioata Va dati seama ca topicul asta nu e pentru mine Nu-mi plac dulcegariile.Si la varsta mea cuvantul "love" e numai o gluma Hei...poti cunoaste dragostea adevarata la 14 ani? Mnu prea cred Poti cunoastea baieti...dar numai jocuri ![]() ![]() |
|||
10 May 2010, 14:44
|||
|
|||
Puteti sa credeti ce ironica e viata?
baiatul despre care am scris cu o pagina sau 2 in urma-a inceput sa numi mai placa de el si azi o sunam pe sormea si el ma intrebat: -pe cn suni? -pe sormea -aaaaaa credeam ca ma inseli -dar nu stiam ca am vreo obligatie fata de tine -a da?credeam ca suntem impreuna si a continuat asa cam toata ziua in ora de latina incerca sa deschida geamul si avea o disputa cu perdeaua si yo iam zis sa de perdeaua peste geam si el cik -ce mas face eu fara iubirea mea cand ma duceam acasa, mam oprit la magazin si el -hai nu vrei sa mergem acasa impreuna? stiu ca a fost la caterina miam dat seama din tonul folosit dar avand in vedere ca inainte nici nu ma baga in seama, acum cand nu imi place de el incepe sa vorbeasca cu mine? ironic mi se pare ![]() |
|||
10 May 2010, 14:46
|||
|
|||
Poate ca daca l'ai ignorat, s'a simtit ranit in orgoliu. Nu sunt 100% sigura, dar din moment ce a facut ce a facut azi, poate ii e frica sa te piarda, ca prietena.
Eu zic ca e de bine |
|||
11 May 2010, 14:19
|||
|
|||
El si orgoliu? Mai bine ma abtin...si nici prieteni nu mai suntem dar acum nici nu ma mai intereseaza din fericire
![]() |
|||
11 May 2010, 21:19
|||
|
|||
Cred ca am uitat sa mentionez ceva... Stiu ca topicul este despre "love", dar povestea mea nu includea cuvantul "dragoste" sau chestii de genul
![]() Mda... Alice, ce imi plac fazele astea in care baiatului incepe sa ii placa de fata abia atunci cand ea il uita ^^ Sunt prea tari [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|