-- Camellot --
|
25 Apr 2010, 15:59
|||
|
|||
Uh...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asaa...deci...sa pun next-ul..:-> ..Scuzati-mi absenta, dar nu prea am mai putut sa intru din cauza scolii si a examenelor..>.< Capitolul 6 "CADEEEE...CADEEE NETUUU'!!!\m/"tipa roscata, cu cablul care facea legatura extrema intre subiect si predicat. Adica intre laptop si Internet. "Stai, fufa, linistita, e wireless:->.."spuse Oana, mancandu-si o suvita, si ranjind multumita. "Hm... ![]() Vis-a-vis de camera fetelor... "Draga mea, de ce se vede cu purici?"intreba vecinul, potrivindu-si ochelarii ca sa vada cat mai limpede. "Nu stiu, draga. Cred ca cineva ne-a furat cablul tv.. ![]() "Sigur sobolanii.." Revenind... "Uhh.. ![]() ![]() ![]() "Si eu am gasit hai-cinciu lui Balii^.^." Oana facu un salt in lungime, daramand tot ce ii statea in cale. Incluzand telefonul, laptopul, orga de 50000... de euro si...well...pe Ingrid. "Uhh....secsi.. ![]() Aratand ca si cand ar fi fost daramata de o maimuta turbata, solista se sterse de praf, moloz si alte alea, si murmura, usor iritata: "Apropo de tata...L-a sunat pe Alex. Cica peste cateva zile/saptamani/ani/decenii/mii...asa...o sa ne intalnim cu membrii NW, face tu face.:->" "Jale.. ![]() Fetele continuara sa se uite lung la perete, semn ca singurul neuron ajunse sa se spanzure de singuratate. Baietii, in schimb... [Shery, poate nu bagi next mai lung ca nu stiu ce iti fac.:-w] ![]() |
|||
25 Apr 2010, 16:34
|||
|
|||
superb, nuj, n'am cuvinte Yvonne
urmatorul capitol |
|||
25 Apr 2010, 21:36
|||
|
|||
My lovee
E super tare Sper ca Shery sa aiba mila de mine - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
01 May 2010, 12:20
|||
|
|||
Shery, cand pui urmatorul capitol??
|
|||
01 May 2010, 23:29
|||
|
|||
Nu ati pus NEXT?
Nu se poate...NEXT ![]() ![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
04 May 2010, 17:49
|||
|
|||
In schimb,baietii jucau sah folosind cosmeticele fetelor.
"Si calul aratacaaaaa nebunuuuul!"Tipa Ella in timp ce lovea rujul de la Paris al claparitei cu parfumul Gridei. "Fardul de pleoape...pardon...regina sare in ajutor si distruge calul!"raspuns Marcus aruncand cu fard negru pe tabla de sah,care defapt era o fusta in carouri. Alex incerca sa scoata niste sunete ca si in melodia aceea...Monkey Temple cantata de Jung Jun Hyuck. "Auzi Alex...ai vorbit cu fulele astea?"Intreba baiatul la un moment dat,dupa ce orserva ca se tinea cu cracii [cu cra...cracafonie] de candelabru. "Nu Alex...dar poate o sa vorbesc cu Alex "Raspunse Ella mangaindu-si regele...adica un rimel de culoare neagra. "Alex fiiiiiiiiiiiind?" intreba Marcus si Alex deodata. "Ingrid-Alexandra!" "Ce?O cheama si Alexandra?" "Da mai...sunt fanul ei...cel mai mare si tare fan for ever!Stiu si cati caini a avut!" spuse Ella mandru de sine. "Cati?!" "Pai vreoooo...patru " "Ce ciudat Suntem cinci in formatie,iar ea e capul...interesant!" Marcus facu ochi mari si incepu sa caute un pix si o coala alba ca sa poata desena portretul bandului.Fugii in camera alaturata,unde se aflau fetele...dar fu uimit ca nimeni nu sarii pe el ca sa ii dea fardurile inapoi.Trebu prin fata fufelor...dar nimic.Flutura o mana...dar nimic. "Cei doi Aleeeeexi!Veniti rapid!Ingrid si Oana fac pe statuile!"tipa pletosul si incepu sa o traga de par pe vocalista. "Dupa ce iti dai seama?"Intreba Ella punandu-se langa Ingrid vrand sa observe ce era atat de interesant la acel perete. "Pai l-ar transa la milimetru daca ar trage-o de par!"spuse Alex aratand spre roscata,care isi misca limba in stanga si in dreapta,iar de clipit nu avea nici pe naiba. "Vezi ce vad si eu?"Intreba Ingrid ca si o statue...vorbitoare de aceasta data. "Da...e asa de rusinos pentru ei!"raspunse bruneta uitandu-se in gol. Marcus incepu sa se miroasa,sa vada ce era asa de rusinos,in timp ce Alex si Alex se uitau sa vada daca nu au paduchi. "Cum pot face asta?"Mai intreba roscata. "Bine!Am jucat sah cu fardurile si parfumurile voastre...plus ca am gasit pe undeva o fuuusta...in geanta Oanei...dar nu stiu a cui este " "Bine ati facut"raspunse Oana si continua sa se uite la punct minuscul de pe perete.Erau excremente de musca cumva? o.O PS: Taaaaamp...scuzati greselile,daca am...si nu primiti next pana miercuri...am examenul asta la mate si sunt mai paralela decat liniile caii ferate :-s ![]() ![]() |
|||
04 May 2010, 17:55
|||
|
|||
foarte tare
stiu ca nu ai mult timp, si eu dau testarea aia miercuri..dar dupa aia, vrem next'ul |
|||
04 May 2010, 18:00
|||
|
|||
Tare nextul Si al tau si al lui Yvonne...
Si asteptam continuarea desi e muult pana miercuri Mult succes la mate, o sa avem nevoie toti Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
04 May 2010, 21:16
|||
|
|||
Shery
Imi place Si chiar daca voi fi nevoita sa astept nextul stiu ca va merita Go Yvonne & Shery - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Sep 2010, 07:59
(This post was last modified: 16 Sep 2011, 10:10 by Iseult Cromwell.)
|||
|
|||
Continuare Capitol 6 "Preaa mare stresul...cedeeeezz...o.o!!!!!!!"tipa Marcus, aruncandu-se pe jos, si zvarcolindu-se ca un peste pe uscat. "AAa..va trebui sa gasim o noua solista si pianista.. ![]() ![]() "Uuuhh, eu eu! ![]() ![]() "U.U..Una mai buna?:-s" "De ce nu? ![]() o.O DRRRRIIINNNNGG....! "WTF?..Azi nu dam autografe, ba!"tipa roscata, cu ochii atintiti catre usa de la intrare. "Da, ba! Incearca pe fereastra!:-w Azi zboara Gutza si Salam din Romania! Poate ii prinzi!" Baietii facura pe ei de emotie.:-> Heh. "SI-AU REVENIIIIIIIIIITTT!!!" O voce groasa se auzi de dincolo de zari...ma rog, usa. ![]() "Ingrid, sa te puna mama naibii sa nu deschizi aceasta usa afurisita, ca zbori cu tot cu matza aia zuzata de la mine din casa!" "UU...stati, fratilor, asta e tata!@_@!" Dupa care se ridica incet, ca o balerina ce ESTE, si se indrepta spre... Stai.. De fapt, lua o tigaie si o strecuratoare din bucatarie, si se pregati de razboi. "NOH, FRATILOR, CAT II VOM MAI LASA SA NI-ASUPREASCA NOUA?" "ATAAAAAAAAACCC!!!!!!" _______________________________ Hey, guys, m-am gandit sa continui ficul.:-> ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|