Goodbye.....
|
01 May 2010, 21:26
|||
|
|||
Poti detalia cateva aberatii?
Si, avatarul meu este Inima Kandrakarului, un talisman de cristal. Cine a auzit de W.I.T.C.H. stie despre ce este vorba. Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
01 May 2010, 21:28
|||
|
|||
W.I.T.C.H.
era serialul meu de desene preferat si Dragos, ce tot insisti daca imi schimb numele in Bell Wandcore? Vrei asta? Nu mi'ar fi greu |
|||
01 May 2010, 21:32
|||
|
|||
Glumesti, Bellyshor? pentru ca W.I.T.C.H. era si serialul meu de desene animate preferat!
In plus, toata lumea isi schimba avatarus si mi-am zis sa tin si eu pasul. Si daca tot suntem la capitolul "Avatare", cel al lui Dragos imi aduce aminte de bastonul bunicii, din RPG-ul nostru. Stii, cheia oglinzii de aer Razbunarea cea mai mare
|||
01 May 2010, 21:32
|||
|
|||
Quote:Caracteristica generala a zodiei Capricorn: semn negativ, feminin suficient?? ![]() |
|||
01 May 2010, 21:33
|||
|
|||
Irma Lair era preferata mea (reprezentanta apei
![]() si avatarul lui Dragos chiar seamana cu bastonul, lol PS: Cand mai scri la "Cumparaturi Buclucase?" |
|||
01 May 2010, 21:39
|||
|
|||
Dragos, asta a fost mai mult decat suficient.
Dar nu e nimic aberant la asta. Sunt pur si simplu trasaturile generale ale majoritatii nativilor din capricorn, care cuprind defecte asupra carora acestia ar trebui sa ia masuri si eventual sa le depaseasca si calitati pe care ar trebui sa se bazeze Bellyshor, preferata mea era Taranee Cook, reprezentanta focului. Si o sa mai scriu la "Cumparaturi buclucase" maine, te asigur de asta! Razbunarea cea mai mare
|||
01 May 2010, 21:40
|||
|
|||
bine, dar mai continua si la alte RPG'uri
eu n'am unde sa mai scriu, e stupid |
|||
01 May 2010, 21:42
|||
|
|||
Daca as avea numarul tau de mesaje, eu nu m-as plange! Si, am o sugestie: Ce-ar fi sa o innebunim pe nunim a ta vorbind despre W.I.T.C.H.?
Razbunarea cea mai mare
|||
01 May 2010, 21:44
|||
|
|||
de acord
si nu prea tin cont de nr. de mesaje, vreau sa mai scriu la RPG |
|||
01 May 2010, 21:46
|||
|
|||
Irma era si preferata mea
Dragos esti capricorn?si eu la fel si eu am citit cate ceva despre zodia capricorn si nu erau deloc aberatii poate unul din noi e exceptia care confirma regula(eu nu sunt pesimista, dar e adevarat ce scrie la primul alineat de la personalitatea nativului) Si stefan, daca e adevarata faza cu compatibilitatea dintre mine si un scorpion, atunci sunt un pic mai happy(a se citi some love)(bell stie despre ce e vorba) ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Song to say goodbye [update - I'm back] | Alain Desmarais | 8 | 3,131 |
28 Oct 2012, 14:16 Last Post: Astrid Eir Osmund |
|
goodbye for two weeks... | Ivy Thibault | 18 | 4,123 |
02 Sep 2012, 00:41 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
Goodbye | Ella Kruff | 2 | 1,374 |