Kennya spune:
|
10 Apr 2010, 22:47
|||
|
|||
Cum sa te uit, draga mea Ada?>
![]() Primul meu companion, prima mea pereche de RPG. Prima tipa cu care imi placea sa glumesc la nebunie, sa ma tampesc si trestii...> ![]() ![]() ![]() Eu, una, cum as putea sa trec cu vederea membrii cu care m-am imprietenit la inceput? ![]() ![]() ![]() Eu tot sper ca te vei intoarce odata si odata, ca nu ne vei uita. Pe nici un prieten, oricat de mic si marut[de ex.:moi:->]. Si...Tu m-ai facut metalista.:->...Datorita tie si a Annei am inceput sa ascult Heavy, Doom, Melodic Death, Folk Metal.:-> > ![]() ![]() ![]() |
|||
11 Apr 2010, 03:38
|||
|
|||
A...ma simt flatata ca ma tineti minte eu jur ca credeam ca ati uitat de mine..si nu stiu
Raizen..stiu ca nu-i vorba despre numarul de posturi..dar chiar ma straduisem pentru ele... Oricum va iubesc pe toti...si nu ma astept ca membrii noi sa aiba o parere despre mine...caci stiu ca nu ma cunosc ![]() ma simt foarte dragut sa stiu ![]() |
|||
11 Apr 2010, 21:09
|||
|
|||
AAAAda...:-w poti sa nu mai spui numai prostii?
Cum sa uit de cineva...care si-a pus amprenta pe acest forum? Singura problema e ca nici nu te-am cunoscut prea bine...dar memoria mea spune ca ne-am mai cunoscut si pe forumul ala al tau si al Annei ...pentru fete parca ...dar pe forumul asta ti-ai pus amprenta cu adevarat. GO ADA, GO ANNA Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
12 Apr 2010, 15:21
|||
|
|||
Scuze ca nu am prea interactionat cu voi,dar nu stiu. Adica mie mi-e pur si simplu lene. Adica...daca as fi inchisa intr-o camera goala..doar cu un frigider plin cu mancare,as muri de foame,deoarece mi-ar fi lene sa-l deschid si sa mananc
Adica....mie mi-e foarte lene sa ORICE...sii nu stiu...de aia nu prea am eu prieteni... ![]() ![]() ![]() Gen...mi-e greu sa fac o persoana sa vrea sa fie prieten cu mine..adica eu nu depun deloc efort si-l las mai mult pe celalalt doar pentru ca imi este lene scuzee ![]() |
|||
15 Apr 2010, 17:59
|||
|
|||
Va iubeesc pe toooti
![]() ![]() ![]() |
|||
25 Apr 2010, 19:00
|||
|
|||
Hei
![]() Sunt noua pe aici . Am dat din intamplare peste forum si am ramas placuut surprinsa de ce se intampla pe aici chiar foarte frumos,bravo . Trebuie sa ma "supun" regulilor,probabil sa-mi primesc prima cearta desi abia am postat ![]() DAR,mi-a placut mult ceea ce a scris Kennya si nu mai pot sa ma adun acum ![]() |
|||
02 May 2010, 12:17
|||
|
|||
Da...In concluzie eu merit sa fiu torturata, taiata in bucati si aruncata in fantana...Dar totusi, nu vreau aceasta soarta cruda.
Dar...o merit! Parca numai gura e de mine uneori. Vreau sa-mi cer o mie..nuuu..un milion..un infinit de scuze pentru ca nu am mai intrat si nu m-am tinut de cuvant. Sunt o proasta, stiu. Voi incerca sa intru in weekend cat imi permite timpul. Acum sa va spun si scuza mea...Da, am si o scuza.. Hmm, cum sa incep..Pai, m-am angajat si sa zic timpul meu nu este limitat, este foarte limitat. Plus ca anul asta dau si bacul, deci, este extrem de limitat. La ora 6 dimineata imi suna ceasul si fug la scoala, ies la 13 si fug repede din militari pana in titan(slava cerului ca s-a inventat metroul)..Ajung la munca, stau acolo cam pana la 22..Ajung si eu acasa pe la 23/23:30 si ma apuc de invatat cateva ore pentru bac..ca de, e un must be. I-am spus si lui Raiz, incerc sa le fac pe toate cat mai bine. Iar pe la 24 sau 1 ma pun si eu moarta in pat..Va dati seama ca adorm instantaneu, mai ales cand sunt toata ziua pe drumuri. Iar a doua zi o iau de la capat. Nici daca vreau nu pot sa mai intru pe mess sau pe forum cum o faceam inainte. Dar promit solemn: cand am timp, chiar si 5 minute, intru sa vad ce faceti si daca sunt odihnita postez cat pot de mult. Asta in timpul saptamanii. In weekend, desigur ca o sa intru mult mai des si problema timpului si a starii mele fizice si psihice nu este o asa mare problema. =]]] Sper ca voi sunteti bine si va cer inca o data scuze peste scuze. ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
02 May 2010, 12:36
|||
|
|||
Cum sa nu ne iertam noi admina favorita??? Mai ales atunci cand are o scuza rezonabila. Iti uram mult, pardon, foarte mult succes la bac, iar cand vei termina sa te intorci si sa fii din nou foarte activa, asa cum i-ai obisnuit pe toti cei de pe forum Desigur toti de pe forum iti simt lipsa, dar cu siguranta te vor intelege, asa ca nu te ingrijora. Ce ar fi de spus... noi suntem bine, dar cu siguranta vom fi si mai bine cand te vei intoarce si tu. Inca o data, iti uram foarte mult succes si sa reusesti in tot ceea ce iti propui!
Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
02 May 2010, 12:36
|||
|
|||
Kennya is all grown up now
|
|||
02 May 2010, 14:11
|||
|
|||
Stai linistita Kennya, dupa cum a zis si Stefan, cum sa nu iertam noi admina noastra preferata??
Ia'ti bac'ul, e foarte important iar daca ai putin timp si de forum, foloseste'l cat de bine poti si nu uita ca te iubim muult muult de tot si te asteptam oricand |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 6,256 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Kennya Di Hahalina(The Comeback) | Kennya Allen | 16 | 4,210 |
19 Aug 2009, 14:19 Last Post: Kennya Allen |
|
Kennya Di Hahalina | Kennya Allen | 34 | 8,325 |