Kennya spune:
10 Apr 2010, 22:47
Cum sa te uit, draga mea Ada?>Happywide<

Primul meu companion, prima mea pereche de RPG. Prima tipa cu care imi placea sa glumesc la nebunie, sa ma tampesc si trestii...>Happywide<KissKiss

Eu, una, cum as putea sa trec cu vederea membrii cu care m-am imprietenit la inceput?Love Daca ma gandesc mai bine, tu ai fost prima care mi-a urat Welcome pe forum.Love Sau nu..Thinking...Hermione Granger..Apoi tu, apoi Samantha!:-> [waa...ce memorie de elefant.=))]

Eu tot sper ca te vei intoarce odata si odata, ca nu ne vei uita. Pe nici un prieten, oricat de mic si marut[de ex.:moi:->].

Si...Tu m-ai facut metalista.:->...Datorita tie si a Annei am inceput sa ascult Heavy, Doom, Melodic Death, Folk Metal.:->

>Happywide< Ada McNair rullz..Love

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user
11 Apr 2010, 03:38
A...ma simt flatata ca ma tineti minte eu jur ca credeam ca ati uitat de mine..si nu stiu
Raizen..stiu ca nu-i vorba despre numarul de posturi..dar chiar ma straduisem pentru ele...

Oricum va iubesc pe toti...si nu ma astept ca membrii noi sa aiba o parere despre mine...caci stiu ca nu ma cunosc Blush dar...nu stiu macar aia vechi sa stie ca exist asa...
ma simt foarte dragut sa stiu Omg3 ca exist pentru voi

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
11 Apr 2010, 21:09
AAAAda...:-w poti sa nu mai spui numai prostii?
Cum sa uit de cineva...care si-a pus amprenta pe acest forum? Singura problema e ca nici nu te-am cunoscut prea bine...dar memoria mea spune ca ne-am mai cunoscut si pe forumul ala al tau si al Annei ...pentru fete parca ...dar pe forumul asta ti-ai pus amprenta cu adevarat.

GO ADA, GO ANNA

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
12 Apr 2010, 15:21
Scuze ca nu am prea interactionat cu voi,dar nu stiu. Adica mie mi-e pur si simplu lene. Adica...daca as fi inchisa intr-o camera goala..doar cu un frigider plin cu mancare,as muri de foame,deoarece mi-ar fi lene sa-l deschid si sa mananc
Adica....mie mi-e foarte lene sa ORICE...sii nu stiu...de aia nu prea am eu prieteni...Sad adica..imi pare rau ca n-am vorbit cu voi prea mult... adica..oricand mi-as dori sa fiu prietena cu voiLove doar ca-mi este cam greu...sa...nu stiuThinking
Gen...mi-e greu sa fac o persoana sa vrea sa fie prieten cu mine..adica eu nu depun deloc efort si-l las mai mult pe celalalt doar pentru ca imi este lene scuzee Omg3..dar promit ca am sa ma straduiesc

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

15 Apr 2010, 17:59
Va iubeesc pe toooti Love ... aproape ca am inceput sa plang dupa ce am stat si am citit tot rand cu rand ... si Ada, eu nu imi prea aduc aminte de tine (nu cred ca eram activa cand erai tu activa) insa din descrierea ta in care zici ca iti e pur si simplu lene semeni cu mine ... insa niciodata nu mi-e prea lene sa butonez ceva gen telefon/calculator/PDA etc.(asta e un fel de hobby ptr. mine Wink))

[Image: sig.png]
25 Apr 2010, 19:00
Hei Smile
Sunt noua pe aici . Am dat din intamplare peste forum si am ramas placuut surprinsa de ce se intampla pe aici chiar foarte frumos,bravo . Trebuie sa ma "supun" regulilor,probabil sa-mi primesc prima cearta desi abia am postat Finna))
DAR,mi-a placut mult ceea ce a scris Kennya si nu mai pot sa ma adun acum Finna) + ca e prea duminica . Oricum,frumos . Zboooor sa-mi mai bag nasu prin alte topicuri !
02 May 2010, 12:17
Da...In concluzie eu merit sa fiu torturata, taiata in bucati si aruncata in fantana...Dar totusi, nu vreau aceasta soarta cruda.
Dar...o merit! Parca numai gura e de mine uneori.
Vreau sa-mi cer o mie..nuuu..un milion..un infinit de scuze pentru ca nu am mai intrat si nu m-am tinut de cuvant.
Sunt o proasta, stiu. Voi incerca sa intru in weekend cat imi permite timpul. Acum sa va spun si scuza mea...Da, am si o scuza..
Hmm, cum sa incep..Pai, m-am angajat si sa zic timpul meu nu este limitat, este foarte limitat. Plus ca anul asta dau si bacul, deci, este extrem de limitat.
La ora 6 dimineata imi suna ceasul si fug la scoala, ies la 13 si fug repede din militari pana in titan(slava cerului ca s-a inventat metroul)..Ajung la munca, stau acolo cam pana la 22..Ajung si eu acasa pe la 23/23:30 si ma apuc de invatat cateva ore pentru bac..ca de, e un must be. I-am spus si lui Raiz, incerc sa le fac pe toate cat mai bine. Iar pe la 24 sau 1 ma pun si eu moarta in pat..Va dati seama ca adorm instantaneu, mai ales cand sunt toata ziua pe drumuri. Iar a doua zi o iau de la capat.
Nici daca vreau nu pot sa mai intru pe mess sau pe forum cum o faceam inainte. Dar promit solemn: cand am timp, chiar si 5 minute, intru sa vad ce faceti si daca sunt odihnita postez cat pot de mult. Asta in timpul saptamanii.
In weekend, desigur ca o sa intru mult mai des si problema timpului si a starii mele fizice si psihice nu este o asa mare problema. =]]]
Sper ca voi sunteti bine si va cer inca o data scuze peste scuze. Sad

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
02 May 2010, 12:36
Cum sa nu ne iertam noi admina favorita??? Mai ales atunci cand are o scuza rezonabila. Iti uram mult, pardon, foarte mult succes la bac, iar cand vei termina sa te intorci si sa fii din nou foarte activa, asa cum i-ai obisnuit pe toti cei de pe forum Desigur toti de pe forum iti simt lipsa, dar cu siguranta te vor intelege, asa ca nu te ingrijora. Ce ar fi de spus... noi suntem bine, dar cu siguranta vom fi si mai bine cand te vei intoarce si tu. Inca o data, iti uram foarte mult succes si sa reusesti in tot ceea ce iti propui!

Razbunarea cea mai mare

Este cand dusmanul tau

E silit a recunoaste

Ca esti bun si el e rau!
02 May 2010, 12:36
Kennya is all grown up now

02 May 2010, 14:11
Stai linistita Kennya, dupa cum a zis si Stefan, cum sa nu iertam noi admina noastra preferata??
Ia'ti bac'ul, e foarte important iar daca ai putin timp si de forum, foloseste'l cat de bine poti
si nu uita ca te iubim muult muult de tot si te asteptam oricand

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  La multi ani, Kennya Alice Morris 26 6,256 01 Aug 2010, 21:05
Last Post: Katya Sokorov
  Kennya Di Hahalina(The Comeback) Kennya Allen 16 4,213 19 Aug 2009, 14:19
Last Post: Kennya Allen
  Kennya Di Hahalina Kennya Allen 34 8,325 18 Jan 2009, 19:04
  Kennya Slytherin Kennya Allen 7 1,921 23 Jun 2008, 22:38