Ascendentul
|
02 Aug 2008, 14:03
|||
|
|||
Mama nu'si aminteste prea bine.. da` e intre 3 si 4
![]() Ascendent in Varsator. Inainte am trecut 14:00 si am avut ascendentul in Capricorn, zodia tatalui meu ![]() ![]() |
|||
04 Aug 2008, 23:23
|||
|
|||
Conform unui site,as avea ascendentul in zodia taur,dar dupa o carte,am ascendentul in zodia berbec.
Presupun ca taur,totusi... |
|||
04 May 2010, 11:41
|||
|
|||
Poate va ajut eu. Ginny, ascendentul nu se schimba chiar din 10 in 10 minute, ci dupa cateva ore. Perioada de ascendent a fiecarei zodii variaza nu de la o zodie la alta, ci de la o decada lunara la alta. De exemplu, daca esti nascut intre 1 si 10 Ianuarie, la 11.30 ai ascendent in berbec, dar daca esti nascut la aceeasi ora in perioada 11-20 Ianuarie ai ascendent in Taur. De aceea, Ada, site-ul recomandat de tine nu ofera rezultate precise. Am un tabel cu perioadele de ascendent ale fiecarei zodii. Eu amn ascendentul in sagetator. Vreti sa va ajut si pe voi sa va aflati ascendentul? Cum am mai spus: Cunostintele mele despre astrologie stau la dispozitia oricui. Chiar si a lui Dragos...
Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
04 May 2010, 15:32
|||
|
|||
Si al meu care ar fi?
Sunt in zodia pesti |
|||
04 May 2010, 16:13
|||
|
|||
Sunt in zodia Leu cu ascendentul in Varsator
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
04 May 2010, 16:14
|||
|
|||
Si eu vreau sa-mi stiu ascendentul...plz, Stefan
Eu sunt berbec Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
04 May 2010, 19:04
|||
|
|||
Eu sunt nascuta pe 28 decembrie 1995 la 17:50 si dupa siteul de mai sus mi sa spus ca ascendentul meu e racul
e adevarat? si ce e ascendentul asta dl Astrolog? ![]() |
|||
04 May 2010, 19:47
|||
|
|||
Ascendentul, notat în astrograme cu ASC, este semnul zodiacal care se afla la orizontul estic în momentul nasterii (momentul de referinta este primul tipat al nou-nascutului). Alfel spus, Ascendentul este zodia care rasare in momentul nasterii persoanei respective.
Ascendentul are o importanta foarte mare si, de cele mai multe ori, chiar mai mare decât semnul zodiacal. În general, Ascendentul da nativului trasaturi asemanatoare zodiei corespunzatoare, dar pot aparea si multe deosebiri. În orice caz, imaginea personalitatii nativului nu este completa fara caracteristicile Ascendentului, care trebuie corelate cu cele ale zodiei natale. Alice, recunosc ca site-ul acela are dreptate in majoritatea cazurilor, ca si al tau, dar exista si exceptii, asa ca mai bine imi cereti si mie parerea. Nunimele mele dragi, am nevoie de orele voastre de nastere Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
05 May 2010, 13:25
|||
|
|||
eu nu's nunima ta [:-w]
si cred ca m'am nascut pe la ora 6 dimineata |
|||
05 May 2010, 13:42
|||
|