Peripeţii la Hogwarts
|
06 May 2010, 18:16
|||
|
|||
mutumesc pentru commuri ma bucur ca va place
daca aveti sugestii despre felul in care scriu chiar va rog nu ma supar orice e mai bine decat "astept nextul" ![]() |
|||
06 May 2010, 18:48
|||
|
|||
Pai , daca nu te superi , vin eu cu niste idei.De exemplu ,o poti introduce si pe Rose Weasley prin peisaj , sau chiar sa devina prietena buna cu Alice si Albus. Pot trece prin multe peripetii , sa ajunga la bucataria spiridusilor si dau de o anume belea acolo , incercand sa ajunga la biblioteca pentru tema de la potiuni, dar descopera si Sectorul Interzis , pot da peste Peeves , peste Filch si d-na Norris...
![]() Eu ti-am dat cateva idei si bafta in continuare la scris! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
06 May 2010, 19:21
|||
|
|||
Mda..fara comentarii scurte,gen "Astept nextul"
Deci nu las comm-uri scurte...vraja Expelliarmus nu se invata in anul II? Ma rog,asta e destul de neimportant.Ar fi mai frumos ficul(si acum e frumos )daca ai face descriere mai multa. Si nu ar fi frumos daca Albus s-ar indragosti de Alice mai tarziu?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
06 May 2010, 19:32
|||
|
|||
E mai mult decat tare
si sti ca mereu poti sa ma intrebi ce vrei E tare ca ai folosit vraja Expelliarmus! |
|||
06 May 2010, 20:57
|||
|
|||
da de ce nu si Alice de Albus?
Ma mai gandesc sunt prea mici deocamdata ![]() |
|||
06 May 2010, 21:03
|||
|
|||
Mi-a venit sa zic Albus de Alice
Si eu ma gandesc ca sunt cam mici...am scris "mai tarziu" sus
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
06 May 2010, 22:48
|||
|
|||
Foarte interesanta continuarea
Cum a spus si Desiree ar fi si mai bine daca ai descrie mai mult. Daca nu vrei comentarii gen "astept nextu" atunci pot sa remarc o greseala minora minora minora Quote:"Ridicaþi-vã ca se exersãm practic." Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
07 May 2010, 14:44
|||
|
|||
ms Skynet nu am realizat cand am scris o sa dau edit imediat ce gasesc o formulare care sa merite
edit: am modificat sper ca greseala era ca scrisesem se in loc de sa nu? acuma parca mise pare ca suna ciudat sa exersam practic dar nu am nicio idee ![]() |
|||
07 May 2010, 14:55
|||
|
|||
Pai, e pleonasm
adica, nu poti sa exersezi teoretic, ci doar practic |
|||
07 May 2010, 17:17
|||
|
|||
in principiu ai dreptate o sa incerc sa modific daca am idei
vroiam sa va spun ca am inceput sa scriu cap. 8 si vroiam sa va dau un mic indiciu: tineti minte in epilog ce ia zis Harry lui Albus sa nu uite? referitor la ziua de vi...prea multe detalii, mai bn tac. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Aventuri la Hogwarts | Jack Diggory | 4 | 2,051 |
15 Apr 2011, 16:28 Last Post: Fleur Delacour |
|
La Hogwarts | Anaella L. Hathway | 101 | 20,681 |
03 Apr 2011, 14:42 Last Post: Anaella L. Hathway |