Totul despre zodii
|
06 May 2010, 21:50
|||
|
|||
Pesti-varsator
Aceasta combinatie nu se bucura de multe cuvinte bune in teorie. In practica pot apatea unele exceptii. Dar, in ansamblu, relatia este scurta, intensa, conflictuala, dura, interesanta, originala. Lasa amintiri puternice si unora si altora. Se poate vorbi despre o incompatibilitate funcciara: unul extrovertit si novator, celalalt traditionalist si introvertit. Am nimerit si de data asta? Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
06 May 2010, 22:07
|||
|
|||
pot sa te intreb a nush cata oara cn mai este in yidia capricorn?persoane celebre bineinteles
daca nici acum nimi raspunzi ma dezabonez de la serviciile tale(glm) ![]() |
|||
06 May 2010, 22:17
|||
|
|||
Persoane celebre din zodia capricorn: Rudyard Kipling, Elvis Presley, Benjamin Franklin, Ioana d'Arc, Louis Pasteur, Martin Luther King, Isaac Newton, Mao Tze Tung, Jack London, Charles Perraut.
Ce parere ai? Razbunarea cea mai mare
|||
06 May 2010, 22:18
|||
|
|||
un cuvant:WOW
elvis presley? ioana d'arc? luther king si newton? mai dat gata la faza asta o curiozitate: in ce zodie era einstein?(sper kam scris bn) ![]() |
|||
07 May 2010, 13:35
|||
|
|||
dapp, am niste amintiri nu tocmai placute
deci ai nimerit'o din nou asa, mai vreau pesti-leu? daca nu am zis deja si pesti-gemeni |
|||
07 May 2010, 13:41
|||
|
|||
Si eu vreau sa stiu, domnule Astrolog, personalitati din zodia berbec
Si mai vreau sa stiu cum a fost la teza ca tot nu ne-ai zis...Sper ca n-ai gresit la calcule Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
07 May 2010, 21:17
|||
|
|||
Pentru nunima lui Bellyshor, personalitati din zodia berbec:
Diana Ross, Eddie Murphy, Vincent Van Gogh, Johann Sebastian Bach, Charlie Chaplin,Elton John, Omar Sharif, Hans Christian Andersen, Butch Cassidy, Pentru Bell, draga mea [strike]nunima[/strike] Cuplul pesti-gemeni In manualele de astrologie are cea mai proasta cota. Se vorbeste despre o totala incompatibilitate, despre evolutia paralela sau despre enervarea in fata disolutiei neptuniene sau in fata capacitatii mercuriene de a gasi solutii mai mult sau mai putin ortodoxe. Chiar daca este vorba de atractie, ea se va concretiza printr-o fascinatie de scurta duraqta, urmata de o respingere brutala. In general, reletia victimizeaza pestele. Cuplul pesti-leu Pestele il fascineaza pe leu. Indiferent cine e barbatul si cine e femeia, in acest cuplu, relatia se bazeaza pe atractie si respingere, pe fuga si stabilitate (pe care o da leul), pe exaltare si deceptie. Daca nu se despart in primele 3 zile, pot trai mult si bine impreuna, chiar fara sa fie mereu fericiti. Pentru Alice: Einstein a fost nascut in zodia pestilor. Razbunarea cea mai mare
|||
07 May 2010, 21:21
|||
|
|||
Foarte tare
chiar corespunde PS MAAARE: Cand mai scrie domnul astrolog la RPG'ul nostru, sau orice alt RPG?? Mi'e dor de peripetiile noastre |
|||
07 May 2010, 21:21
|||
|
|||
Poti sa imi spui ce relatie ar putea exista intre femeia scorpion si barbatul scorpion ?
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
07 May 2010, 21:41
|||
|
|||
Eu vreau sa sttiu...nu are legatura cu cupluri
![]() Cum se inteleg zodiile Gemeni-Fecioara si Gemeni-leu Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,836 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,188 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|