I've arrived!
|
06 May 2010, 22:30
|||
|
|||
Nu prea ma ofer sa te ajut impotriva gemenelor [ sunt foarte de teaba ] insa impotriva lui Stefan, da. Sorry, Stefan..
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
06 May 2010, 22:34
|||
|
|||
ªtefan ai dat de dracu' ! În acest moment înfiinþez brigada SCBª (sã cazi în blestem ªtefan).
Fiþi serioºi, nu o luaþi ca atare. Am chef de glume azi ... Live in the shadows, bring the light and share the darkness |
|||
06 May 2010, 22:38
|||
|
|||
Bine ai venit Si eu sunt nou dar cred ca m-am integrat destul de bine Sunt sigur ca si tu o sa faci la fel
![]() ![]() |
|||
06 May 2010, 23:08
|||
|
|||
Nu ºtiam unde sã pun întrebarea asta, aºa cã o pun aici. Unde îmi pun descrierea personajului ?
Live in the shadows, bring the light and share the darkness |
|||
07 May 2010, 06:39
|||
|
|||
Pe pagina asta unde ti-ai pus si descrierea ta
![]() ![]() ![]() |
|||
07 May 2010, 13:31
|||
|
|||
Hey, hey, ce faceti voi aici??? Mai aveti putin si iese cu scantei!!
Potoliti-va amandoi ca poate il trimiti pe Bi-Dam la voi Si sa nu va prind ca faceti pe aici aliante si cluburi ca atunci il chem pe Yu-Shin Deci peace ok??? Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
07 May 2010, 13:33
|||
|
|||
Hey hey, ce e aici??
nu se ia nimeni de Stefan si nu's nunima lui [~iar ai scris asta, domnule astrolog ![]() Nate, fi dragut si fa pace |
|||
07 May 2010, 13:54
|||
|
|||
Near Nate River Wrote:Fiþi serioºi, nu o luaþi ca atare. Am chef de glume azi ... Asta vã spune ceva ? ªi, sunt drãguþ ...nu crezi ? (uitã-te la avatar ![]() Live in the shadows, bring the light and share the darkness |
|||
07 May 2010, 13:57
|||
|
|||
dar ma refeream sa fi uh dragut la caracter, era o gluma esti deja |
|||
07 May 2010, 14:01
|||
|
|||
Ala de la avatar nu e cel care canta Fireflies? o.O sau vad eu aiurea?
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|