'ello :D
|
07 May 2010, 15:17
|||
|
|||
dapp
cati mai multi membrii activi cum vrea si Raiz |
|||
07 May 2010, 16:02
|||
|
|||
Iata si o mica descriere a caracterului meu: (multumiri speciale lui Nate)
Nume: Kurosaki Ichigo (a.k.a Ichi ![]() Varsta: 15 Data nasterii: 02.10.1994 Casa: "Bravi Cercetasi de veti fi / Cu inimi curate si mari / Veti sti prin curaj si noblete / Sa uimiti multe alese fete" Descriere personalã: Inalt, par portocaliu ( ), ochi rosii (mai mult visinii). Glumet, amabil. Cea mai mare slãbiciune: Dorinta de a-mi proteja prietenii. Mi-as da viata pentru prietenii mei (si nu e doar o trasatura a caracterului meu ![]() Prieteni: Bell, Isa, Alice, Nate, Desiree etc. etc. ![]() Materii preferate: Aparare contra magiei negre, Transfigurare. Materia pe care o detest: Istoria Magiei Locul preferat de la Hogwarts: Terenul de Vajthat si domeniile castelului. Interese/Hobby-uri: Muzica, filme, sporturi etc. etc. ![]() ![]() |
|||
07 May 2010, 16:10
|||
|
|||
tu urasti istoria si in viata de zi cu zi corect?
parul tau chiar e portocaliu ca in poza sau e ginger hair? ![]() |
|||
07 May 2010, 16:12
|||
|
|||
Nu eu urasc geografia in viata de zi cu zi de la inceputul semestrului 2 porfa nu m-a vazut decat de 2 ori o data la o testare si in prima ora din semestru fa si u calculele sa vezi cate absente am
![]() Edit: Bell mai esti pe forum? ![]() ![]() ![]() |
|||
07 May 2010, 16:32
|||
|
|||
pai daca nu te duci nici pana la sfarsitul anului o sa ai 15 absente dar trebuie sa te duci asa ca banuiesc ca ai vreo 11 absente?
si da, si eu ma pricep la mate dar nu am de gand sa vin la mate info(a se vedea profa mea de mate) Rupert si Bonnie au ginger hair ce e rau in asta? ![]() |
|||
07 May 2010, 16:34
|||
|
|||
A da? 11 absente? inseamna ca am fost la mai multe ore sau nu m-a pus absente..and doar 8 si nu e nimic rau in legatura cu ginger hair
PS: sti cumva daca Bell mai este pe forum? trebuie sa ii trimit tema la transfigurare ![]() ![]() |
|||
07 May 2010, 16:35
|||
|
|||
Nop..nu e
A plecat in oras, dar trimite-o si o va citi cand se va intoarce Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
07 May 2010, 16:59
|||
|
|||
okies atunci am trimis-o deja pe mail
![]() ![]() |
|||
07 May 2010, 17:00
|||
|
|||
tema trebuie postata
cel putin restul au postato eu am luat 10 yuppy ![]() |
|||
07 May 2010, 17:01
|||
|
|||
Trebuie postata doar daca asa spune "domnisoara profesoara" cel putin asa era scris pe acolo pe undeva
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
'ello :D (2) | Matt I. River | 17 | 4,471 |
26 May 2010, 20:48 Last Post: Matt I. River |