Chuck Norris
|
07 May 2010, 17:43
|||
|
|||
Sunt sigur ca multi dintre voi stiu cine este Chuck Norris dar pentru cei care nu stiu - Chuck Norris (nãscut la 10 martie 1940) este un actor, expert în arte marþiale ºi personalitate media american. Dupã ce a servit în Forþele Aeriene americane, el a devenit un foarte popular expert în arte marþiale ºi ºi-a fondat propria ºcoalã numitã Chun Kuk Do. A fost nãscut în oraºul Ryan din Oklahoma ºi a început sã devinã cunoscut de prin anii '60, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee, dupã care au urmat ºi alte filme importante. El este un devotat conservator ºi creºtin scriind câteva cãrþi pe tema creºtinismului.
Si sunt sigur ca si mai multi dintre voi stiu de nenumaratele glume cu Chuck. In acest topic voi incerca sa adun cat mai multe glume ca sa va ajut sa va faceti ziua mai buna. ªtiti de ce doarme Chuck Norris cu lumina aprinsã? Întunericului îi e fricã de el. Chuck Norris nu face flotãri - el împinge pãmântul. Mulþi oameni au pijamale cu Superman. Superman are pijamale cu Chuck Norris. Când Chuck Norris îþi aratã degetul, nu o face ca sã te înjure... doar îþi aratã câte secunde mai ai de trait! Cand Bau-Bau se duce la culcare, acesta se uita sub pat sa vada daca e Chuck Norris acolo. Si multe altele ![]() ![]() ![]() |
|||
07 May 2010, 18:03
|||
|
|||
Super tare Ichi, mia placut faza cu flotarile
postez si eu cateva pe care sper sa nu le stii De ce in calendarul lui Chuck Norris se trece direct de la 31 martie la 2 aprilie? Nimeni nu il pacaleste de Chuck Norris! Chuck Norris nu poarta ceas. El decide cat e ceasul. Chuck Norris nu va face niciodata atac de cord. Inima nu e atat de tampita sa-l atace. ![]() |
|||
07 May 2010, 18:35
|||
|
|||
varul meu e obsedad de Chuck Norris, cred ca te'ai intelege de minune cu el
asa, pai ce stiam eu de Chuck Norris Elodia a fost ultima persoanã care a dat ochii cu Chuck Norris. Chuck Norris a numãrat pânã la infinit. De douã ori. Chuck Norris poate sã dea foc la furnici cu lupa. Mulþi oameni au pijamale cu Superman. Superman are pijamale cu Chuck Norris. |
|||
07 May 2010, 18:47
|||
|
|||
Corectie Bell
Ultima persoana pe care a vazuto Elodia a fost Chuck Norris ![]() |
|||
07 May 2010, 19:06
|||
|
|||
Chuck Norris s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Chuck Norris TRANTESTE usile rotative. Cand apare un uragan, inseamna ca a stranutat Chuck Norris. Lacrimile lui Chuck Norris pot vindeca orice boala.Insa el nu plange niciodata. ![]() ![]() |
|||
07 May 2010, 19:07
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:Corectie Bell diateza pasiva, Alice e acelasi lucru |
|||
07 May 2010, 19:07
|||
|
|||
Buna asta cu usile rotative
Edit: Defapt Bella nu e acelasi lucru ![]() ![]() ![]() |
|||
07 May 2010, 19:10
|||
|
|||
Sunt hilare glumele despre el
Chuck Norris a fost deja pe Marte, de aceea acolo nu exista viata. Chuck Norris a lovit odata un cal in barba. Descendentii acelui cal se numesc acum girafe. Chuck Norris face ceapa sa planga.=))))) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
07 May 2010, 19:11
|||
|
|||
=)) Ultimele doua sunt foarte faine.. =))
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
07 May 2010, 19:13
|||
|
|||
Foarte tare
![]() Chuck Norris a înghiþit odatã un borcan de somnifere. L-au fãcut sã clipeascã. Când vrea Chuck Norris sã doneze sânge, el nu cere seringa, el cere un shotgun ºi câteva zeci de buchete de flori. Zâmbetul lui Chuck Norris a readus odatã un caþeluº la viaþã. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|