Ma primiti si pe mine?
|
07 May 2010, 18:08
|||
|
|||
Salut,ma numesc Dorin ...si de azi incep sa \"cotrobai\" si eu pe aici.
Dupa cum am vazut si la altii,tre\' sa ma descriu: Sunt din Galati,clasa a 10-a ,nimic iesit din comun:imi place sa ma plimb,sa ascult muzica, sa vizionez filme cu prietenii. Despre acest forum,am auzit de la ,vecinul meu,Ichigo(el ma initializat) si o sa incerc sa fiu activ. In viata reala sunt o persoana prietenoasa,fara probleme de comportament sau chestii de genu...insa pe acest forum voi incerca sa fiu \"tipu ala despre care nu stie nimic\"(desigur:asta e foarte usor daca esti inactiv..sper sa nu fie cazul la mine) Caracterizarea personajului: ///Nume: Yagami Light Varsta: 16 ani data nasterii: 12.07.1993 Casa: Viperini Prieteni:un var indepartat- Kurosaki Ichigo Ambii parinti decedati,motiv necunoscut. Si-a petrecut copilaria intr-un orfelinat din Londra. Din averea parintilor,tot ce a ramas a fost o suma minuscula de care a putut cumpara o bufnita pe nume Silos Nu se stiu alte detalii./// s
![]() |
|||
07 May 2010, 18:10
|||
|
|||
Bine ai venit vere Sper sa fi activ si sa te imprietenesti si tu cu multa lume asa ca mine
![]() Peace ![]() ![]() ![]() |
|||
07 May 2010, 18:12
|||
|
|||
Bine ai venit!Sper sa fii activ!:-)
Vad ca baietii pe forumul asta se inmultesc pe zi ce trece! ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
07 May 2010, 18:14
|||
|
|||
Normal dar e ceva ciudat in felul cum ai spus-o ti se pare ciudat ca atat de multi baieti sunt fani Harry Potter? Zi sincer
![]() ![]() |
|||
07 May 2010, 18:15
|||
|
|||
Buna
Sper sa iti faci multi prieteni Ne vedem la Rpg - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
07 May 2010, 18:16
|||
|
|||
Lool , Ichigo ba chiar ma bucur adica dinainte sa ma inregistrez vedeam numai fete care postau aici Si ma bucur ca sunt pe forum si baieti care sunt fani harry potter , avand in vedere ca unul m-a determinat fara sa vrea si pe mine sa fiu fana, acela fiind varmiu
![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
07 May 2010, 18:17
|||
|
|||
Si ii suntem recunoscatori cu totii pentru asta
![]() ![]() |
|||
07 May 2010, 18:19
|||
|
|||
Heey..
Welcome! Have fun and happy posting! Ne vedem la un RPG.. Si ca sa iti raspund la intrebare, da, te primim.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
07 May 2010, 18:24
|||
|
|||
Isabella Luminita Swan Wrote: Merci ... o perioada o sa ma ocup cu cititu forumului...facutul unei semnaturi ...detalii Vreau ca personajul meu sa fie unul destul de complex,am mai facut eu ceva rp " peaici pe colo" (nu pe forumul vostru) s
![]() |
|||
07 May 2010, 18:33
|||
|
|||
Heyy, apar si eu mai tarziu
bun venit si happy posting have fun, si ne vedem la RPG |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||