I've arrived!
|
07 May 2010, 22:15
|||
|
|||
Hai ca glumeam, Stefan..
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
07 May 2010, 22:17
|||
|
|||
Stefan is back
cu tot cu Tom si scuze acceptate pentru [strike]nunima[/strike] asa, si scz de OFF |
|||
07 May 2010, 22:18
|||
|
|||
Vã rog nu mai scrieþi nimic ce nu þine de prezentarea mea ºi de descrierea personajului care se aflã pe pagina 5. (pentru cei întârziaþi)
Live in the shadows, bring the light and share the darkness |
|||
07 May 2010, 22:20
|||
|
|||
Isa, gluma ta ti-a atras o evaluare negativa! (oare de la cine? )
Bellyshor, mersi ca mi-ai acceptat scuzele, dar e foarte greu sa nu-ti spun... stii tu cum, cand ai o sora obsedata de coreeana. Daca nu era ea cu obsesia asta, nici nu invatam cuvantul acela! Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
07 May 2010, 23:17
|||
|
|||
Stati ca.. eu sunt mai inceata.
Acum am vazut pozele.. Dragutz.. Cea in care esti.. ''adormit'' e cea mai thare.. =)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
07 May 2010, 23:40
|||
|
|||
Am venit.Brr...daca voua va place moartea eu sunt opusul vostru.Iubesc viata, veselia si tot ce tine de asta. Chiar arati ciudat pe piatra aia...Nu prea imi place poza.. fara suparare.
Good descrierea. Have fun, si poate ne vedem la un RPG Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
08 May 2010, 11:10
|||
|
|||
Tocmai mi-am amintit de ceva!
Bellyshor, mai tii minte ca planuiam sa o enervam pe nunima ta vorbind despre W.I.T.C.H.? Tocmai am facut o legatura intre poza lui Nate in sicriul de piatra si W.I.T.C.H. (da, stiu, m-am tampit) In benzile desenate, Nerissa, inamica gardienelor, fusese inchisa intr-un sarcofag de piatra pe varful muntelui Thanos. Oare prietenul nostru obsedat de anime era la curent cu asta cand a facut poza? Razbunarea cea mai mare
|||
08 May 2010, 11:20
|||
|
|||
neahh, slabe sanse
|
|||
08 May 2010, 11:22
|||
|
|||
In orice caz, mai punem in aplicare planul ala sau nu?
Razbunarea cea mai mare
|||
08 May 2010, 11:41
|||
|
|||
Voi ce faceti aici?? Planuri secrete, ah :-w??? V-am prins!!
Si mai ales, planuiti sa ma enervati pe mine, nu???? Oricum, eu am urmarit W.I.T.C.H Nu eram innebunita dupa desen, dar mi-a placut. Asa ca imi pare rau sa va anunt, dar planul vostru de a o enerva pe Rose a esuat Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|