Oare....oare chiar a fost o alegere buna?
|
07 May 2010, 20:19
|||
|
|||
Ora 10:55
"Yagami era in gara si avea la el doar cufarul si cusca lui Silos. Pasea incet si intra in cele din urma pe peronul 9 si 3/4 unde va urca in trenul catre Hogwarts. Avea pe fata o expresie plictisita si privea absent la oamenii din fata trenului. Trenul ajunse in statie. Yagami nu se grabi si asteapta ca inainte sa urce toate multimea cea nerabdatoare. Ajuns in tren ,putin mirat, gasi un compartiment care nu parea a fi ocupat. Se aseza ,deschise cufarul si scoase o mica carticica "All about mind controling", o rasfoi putin si o puse la loc. Se uita la ceas dupa care incepu sa priveasca in gol pe fereastra cand..." OOC:continua ichigo s
![]() |
|||
07 May 2010, 20:38
|||
|
|||
"Ichigo mergea incet pe culuar in cautarea unui compartiment gol. Tragea dupa el cufarul greu in care se aflau cartile, robele, ceaunul si telescopul printre multe alte lucruri. In mana stanga avea o colivie cu o fufnita alba ca zapada pe nume BrightFeathers. Afara cerul era de un albastru scanteietor ceea ce trebuia sa fie un semn bun. Trenul se puse in miscare si cu toate ca avea o viteza considerabila, era ca si cum ar fi mers prin aer.
Intr-un final ajunse in ultimul vagon care parea cel mai liber dintre toate. Acolo in primul compartiment era chiar... -Yagami! exclama Ichigo. Ce surpriza placuta. Ce mai faci? Yagami, care pana sa intre Ichi se uitase pe geam intoarse putin capul, il privi fix pe varul sau timp de cateva secunde bune si apoi se intoarse inapoi spre acea priveliste care se intindea dincolo de geamurile trenului. -S-a intamplat ceva? Yagami nu raspunse nici de data asta. Ichi care era obisnuit cu comportamentul varului sau se aseza in fata acestuia si se uita si el pe geam cand in compartiment intra..." ![]() ![]() |
|||
07 May 2010, 20:46
|||
|
|||
Isabella intra pe jumatate in compartiment si intreba sovaielnic:
''- Va suparati daca stau cu voi? Nu mai este niciun loc liber in alte compartimente si..'' ''- Sigur, nicio problema.'' spuse baiatul din stanga, cu parul blond spre portocaliu. Baiatul de langa el nu scoase niciun sunet si continua sa se uite pe fereastra. Isabella respira usurata si isi trase bagajul in compartiment inchizand usa acestuia. ''- Eu sunt Isabella. Isabella Luminita Swan.'' ''- Imi pare bine. Eu sunt Kurosaki Ichigo, dar multi imi spun doar Ichi.'' zambi baiatul cu parul portocaliu si intinse mana. Isa dadu mana cu el in semn de prietenie. ''- Iar el e varul meu, Yagami Light.'' il prezenta Ichi si pe baiatul din fata lui. Isa se aseza langa Ichi si privi cum, in colivia ei, bufnita ei alba se cufunda intr-un somn adanc. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
07 May 2010, 21:08
|||
|
|||
Bell isi parasise compartimentul din tren, din cauza lui Rose si a coreenei sale.
"-Imi..vine..sa..o..strang de gat!!" mormai ea, in timp ce cauta un alt loc. In cele din urma, gasi un compartiment in care ii vazu pe Isa, Ichi si inca un baiat. "-Heyy, salut!!" spuse ea. "-Salut, Bell, hai la noi" zise Isa, zambind. Cercetasa intra in compartiment. Ichi ii adresa un mic zambet, in timp ce Isa incepu sa o intrebe despre cum si'a petrecut vacanta. "-Foarte bine, am stat mult cu Nate, iar Rose cu Vlad" spuse Bell, zambind. "-Cine e Nate?" intreba Ichi, aparent curios. "-Fratele meu mai mic, are 8 ani" spuse fata. "-Tare sa ai un frate, eu sunt singura la parinti" sopti Isa, intristandu'se brusc. "-Dar ai multi prieteni, care te adoora!!" spuse Bell, imbratisand'o. "-Dapp, asa e. Ce m'as face fara voi" zise Isa, zambind. Yagami, care fusese tacut pana atunci, spuse.. |
|||
07 May 2010, 21:41
|||
|
|||
În permanenþã oamenii se schimbã...prietenul demult iubit acum se uitã la tine viclean, iar ura i se citeºte în privire. Persoana pe care mai demult o ignorai acum îti pare cea mai de onoare fiinþã din jurul tãu. Prietenii, persoanele dragi, clipele de neuitat...Ce înseamnã toate acestea când tu nu mai esti capabil de sentimente?
Un nor de fum îþi întunecã viaþa...O ultima þigarã uitatã aprinsã...Sunt sãtul de "Îþi fumezi zilele, dragule!" ªi ce? De ce sã-i pese cuiva de viaþa mea? ªi de ce îmi spui "dragule" ? Parcã ieri îmi ziceai cã nu mã suporþi, ºi acum îmi spui "dragule" ? Îþi rãspund mereu cu acelaºi banal "Eºti patetic !" Un glas cunoscut mã trezeºte din vis! Lumina degajatã de felinarul aprins de lângã ºinele trenului îmi provoacã dureri de ochi. Acelaºi vis din nou...Oare a cui e viaþa pe care o visez mereu? Oare e a mea? Imposibil...eu nu fumez, eu nu sunt aºa de indiferent, mie îmi pasã de ce zic alþii... - Nate, urcã cã vei pierde trenul ! Forfota din tren începe sã-mi provoace dispreþ. Pas cu pas fãceam pe culoarul trenului ºi mã gândeam cã e prea multã gãlãgie, iar eu nu mã simt bine în zgomotul ãsta. ''De ce nu am venit cu propria maºinã, îmi ziceam? Ah, n-am ...''. Anul II este pe cale sã înceapã ...îmi este teamã. Îmi fac loc printre marea de oameni, salutând cunoscuþii. Atât de diferite sunt privirile lor...Mã întreb de ce ei nu pot sã mã accepte fãrã sã zâmbeascã fals doar pentru buna impresie? Mã trezesc lângã ultimul compartiment ºi vãd câþiva tineri prin geam bine dispuºi. Dau sã intru ºi întreb: ''- Ocupat ?'' Live in the shadows, bring the light and share the darkness |
|||
07 May 2010, 21:46
|||
|
|||
OOC:topicul acesta va fi refacut in "Expresul de Hogwarts",sorry
![]() s
![]() |
|||
07 May 2010, 22:09
|||
|
|||
Acelasi topic de doua ori???
Deschideti si voi un RPG, si deja faceti SPAM ![]() |
|||
07 May 2010, 22:15
|||
|
|||
Dragos nu cunosti povestea...topicul de pe 9 si 3/4 o sa i-l stergem...
![]() ![]() |
|||
08 May 2010, 11:17
|||
|
|||
Bai ce credeti ca faceti aici. Dragos are dreptate.
@Kurosaki POVESTEA E SCRISA DE TOTI UTILIZATORII. Daca vrei sa participe doar anumiti oameni in RPG scrie in primul post. Daca va mai prind cu de-astea de-acu va dau ban. Povestea asta n-o mai faceti, v-am inchis ambele topicuri. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|