Ce seriale urmariti?
|
10 May 2010, 21:24
|||
|
|||
Scuzati-ma daca mai era un topic cu acelasi nume
Iarasi va stresez cu The Vampire Diaries Trailer-ul e aici: http://www.youtube.com/watch?v=XjSCn21wW7s Nu seamana cu Twilight,oricat ati spune asta si tocmai asta face special serialul Sezonul I a debutat in septembrie 2009,iar joi e episodul final Trailer final episode(e genial si vi-l recomand chiar daca nu intelegeti nimic ) http://www.youtube.com/watch?v=3kXlcGJVJx8 Am auzit mai intai de carti(Thanks,Isabella )si apoi am dat o cautare pe net dupa serial Voi la ce seriale va uitati?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
10 May 2010, 21:27
|||
|
|||
Eu ma uit la multe seriale Disney Channel: Hannah Montana, Sonny with a chance, Wizards of waverly place, etc. Si la ritmul in care da la noi episoadele, ma uit pe youtube in engleza
Ma mai uit aproape la toate episoadele din "Camelionii" si la Gossip girl da sa terminat sezonul si mai dureaza pana incepe al 3lea sezon Cam atat ![]() |
|||
10 May 2010, 21:40
|||
|
|||
Hmm.. Pai.. in ultimul timp m-am uitat la un serial pur si simplu superb pe ProCinema.. ''Ruleta Destinului''
E minunat. Il ador. E doar sambata si duminica de pe 19 pana la 20.. Desi am cam piersut cateva episoade pentru ca am fost fie la tara cu tata si Jenna.. fie prin parc cu Jenna si alti prieteni.. Dar o sa ma mai uit cand voi avea timp.. Desiree.. Si mie imi place serialul ''The vampire Diaries'' Dar parca mai mult imi place sa citesc cartile.. anyway, in general cartile sunt mai frumoase, pentru ca au actiunea mult mai dezvoltata si o descriere mai amanuntita.. So.. That's all.. :-) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
10 May 2010, 22:01
|||
|
|||
Si mie imi place Ruleta Destinului, Isa...
L-am urmarit de mai demult desi am mai pierdut episoade, insa niciodata nu am stiut ca se chema asa Eu il stiam dupa denumirea in engleza One tree hill Alte seriale...sa vedem... Grey's Anatomy ![]() Imi plac si actorii si actiunea... Este cu un spital din America si cu niste chirurgi foarte tari si frumosi ![]() Imi place si Private Practice...A fost facuta dupa Grey's Anatomy, in ideea acestuia, insa actiunea petrecandu-se intr-o clinica particulara din L.A... Dar imi place foarte mult si asta... Chiar ...sa nu uit sa ma uit si in seara asta Alte seriale... ...sa vedem... House M.D. Super tare Tot cu doctori...eu sunt obsedata de ei...de asta si vreau sa fac Medicina...ma rog Imi place si Hereos... E destul de tare...E un SF cu niste oameni care isi descopera puteri supranaturale... Si...acuma vin cele mult asteptate ....serialele coreene...preabinecunoscutele Korean Dramas Nu am sa va bat prea mult la cap cu acest subiect... Atat va spun...le iubesc Dae Jang-Geum ( Giuvaerul Palatului) Yi San ( Furtuna la Palat) Queen Seon Deok ( Secretele de la Palat) DaMo ...toate care mai sunt Cam astea-s serialele care imi plac foarte mult si care le recomand...ca in rest ma mai uit si la altele Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
10 May 2010, 22:04
|||
|
|||
Pana si eu am prevazut asta
Cum sa lipseasca "Secretii la palat" de pe lista? Rose...la cate seriale coreene te uiti? Ca pun pariu ca alea nu sunt singurele la care te uiti/te-ai uitat
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
10 May 2010, 22:15
|||
|
|||
Pai vara asta le iau la rand...De pe YouTube
Aste care le-am scris au fost date la televizor ![]() Si nu le mai zi Secretii la Palat , ca-ti sare Tom in cap ( nu-i asa Stefan?? ![]() Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
10 May 2010, 22:20
|||
|
|||
Las ca-mi iau si eu o pisica ca sa-i ocup timpul lui Tom
Ca pe urma nu mai are el timp pentru asa ceva Are lucruri mai importante de facut
|
|||
10 May 2010, 22:24
|||
|
|||
Da, dar trebuie sa ai grija cu Doamna Norris...devine foooarte violenta daca este inselata Si poate ramai doar cu coada din pisicutza ta Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
10 May 2010, 22:25
|||
|
|||
Las ca Tom stie cum sa o imblanzeasca pe Miss Norris
|
|||
10 May 2010, 22:26
|||
|
|||
Sa speram ... Ca daca nu ... :-s Am incurcat-o cu toti
Ca poate se razbuna si pe stapani Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|