heyyo!!!
|
10 May 2010, 22:08
|||
|
|||
Buna, ma numesc Manuela(numele meu real) si am 16 ani. Probabil ca o stiti pe "sorumea" Alice Morris si din cauza ei am devenit Hp freak si addicted to Dark Mark. Imi cer scuze daca no sa postez prea mult(din cauza ei nu mai incap la comp)
Sophia e genul de fata mai retrasa, cu capu pe umeri da nu prea sociabila cu oamenii pe care nui cunoaste. Ii este foarte greu sa iasa din carpacea ei dar odata ce ajungi sa o cunosti e foarte prietenoasa si foarte de incredere. Este foarte curioasa si foarte bagacioasa(la asta ne asemanam ). E inalta, roscata, cu ochi negri. Ii place sa citeasca si sa asculte muzica ROCK. e un pic spre emo da nu chiar emo. Acuma vreu sa va rog sa nu va luati de numele asta, e marca inregistrata(sau ar putea sa fie). Nu de alta dar e numele personajului principal din cartea pe care eu o scriu( apropo Ichi, no sa stii niciodata cum se cheama)(Ichi e in liceu cu mine). Sa nu va ganditi ca si yo sunt ca Sophia. Io sunt la fel de zuzy ca si sormea. Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
10 May 2010, 22:10
|||
|
|||
Bun venit sormeo
stii cum sta treaba pe aici asa ca nu sunt multe lucruri de zis si nu o sa fii niciodata la fel de zuzi ca si mine ![]() |
|||
10 May 2010, 22:12
|||
|
|||
Hey...Welcome and Have Fun!!!
Sper sa-ti faci prietenii repede si sa te acomodezi aici! ( de fapt sunt sigura de asta ) Si sper sa ne intelegem bine si sa ne intalnim la un RPG !! Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
10 May 2010, 22:17
|||
|
|||
Buna Sophy Bine ai venit pe forumul nostru Sper sa te distrezi si ne vedem la un RPG (sper ca o sa o lasi pe Alice sa isi continue activitatea pe forum nu?
![]() ![]() EDIT: Haideee Please vreau sa stiu cum se numeste ![]() ![]() |
|||
10 May 2010, 22:18
|||
|
|||
Welcome Sophia
Sper sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni pe aici
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
10 May 2010, 22:20
|||
|
|||
Hey!
Welcome, have fun and happy posting! Sper sa iti faci muulti prieteni pe aici [ printre care si eu ] si.. ne vedem la un RPG! OFF: Ichi.. ; ![]() ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
10 May 2010, 22:21
|||
|
|||
Hey >
![]() Welcome here Be crazy and have fun! ![]() ![]() |
|||
11 May 2010, 08:56
|||
|
|||
Buna
Sper sa iti faci multi prieteni aici Have fun Si ne vedem la Rpg ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
11 May 2010, 13:44
|||
|
|||
Bun venit
sper sa ne imprietenim, si ne vedem la RPG |
|||
11 May 2010, 16:23
|||
|
|||
La multi ani Sophy Sa ai parte numai de fericire si sa ti se indeplineacsa toate dorintele
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|