Tezele...
11 May 2010, 18:01
Am luat 8 la romana si nici nu a vut sa imi arate ce am gresit.Si pe calea asta s-a luat profa de mine din cauza ca ascult Mtallica.Si cica numai drogatii fac asta,iar eu din cauza asta m-am lasat de invatatura,si deaia am luat 8 Profa aia mereu a avut boala pe mine.Cand mie imi scadea din nota,celorlalti le urca.Mereu a facut diferenta.Mereu se lua de freza mea,de imbracaminte si de stil.Care e faza daca elevul asculta rock?Pe tine nu tre sa te intereseze asta...ar trebui sa te gandesti cum sa il pregatesti.Ma rog...prefer sa vorbesc despre mate,decat despre romana.
Sper sa iau nota buna maine.
Va zic eu...cum ies din examen...merg la pizzerie si stau pana la 12 noaptea si ma bucur ca am scapat de tot.Dupa aia la mate s la romana nici nu deschid caietul...numai sa ma vad scapata de teste.Oricum sambata seara am nunta,unde am chef sa ma distrez la maxim.Asta fiindca verisoara mea e rockerita,si sunt sigura ca o sa fie tot ceea ce am eu chef acolo.Duminica [daca ma trezesc] merg la iarba verde cu niste prieteni...defapt o gloata de vreo 20...saptamana viitoare avem iar un party la scoala,iar peste doua saptamani am party'ul ala de sfarsit.Deci nu am de ce sa imi fac griji.O las fffff lejer...numai sa ma vad scapata Mai am luni teza la isto,dar la aia nu imi fac griji.Nu invat nimic Ba invat...dar numai sa nu imi scad mediile [si la chimie sa imi scot media 10 (:| ]

Voi la ce mai aveti de dat?

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11 May 2010, 18:05
Bv tie Shery 8 e nota buna Si nu te lua tu dupa nush ce profa ROCK FTW! Eu maine dau teza la chimie, pe 17 la mate si pe 21 la info

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
Find all posts by this user
11 May 2010, 18:15
Succes la toate Dupa ce ai zis la faza aia cu matematica...cred ca o sa ai nevoie Whistle
Glumesc Whistle Smile [eu am nevoie de muuuult succes si noroc :-s ]

Kiss Va adoricesc Kiss
11 May 2010, 18:31
Eu iti tin pumnii si sunt sigur ca o sa te descurci

11 May 2010, 18:50
of of mai mai, cand aud de teze mi se ridica parul de pe maini. Oricum deja am scapat de 2 teze , mai am 2 : la logica si geografie
Eu vreau sami urati succes la logica (va rog!!!!!)ca la geografie numi trebuie. Eu si Ichi suntem inebuniti dupa geografie

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
11 May 2010, 19:12
Daa mai ales eu de la inceputul semestrului am fost doar de 3 ori prezent in prima zi, la o testare si miercurea trecuta Acum nush ce sa fac sa ma duc maine dimineatza la prima ora? ( am geografia ) sau sa nu ma duc dupa geogra am teza si sincer nu am chef sa invat pt ca mai mult ca sigur o sa ne asculte

11 May 2010, 19:21
Quote:Dar daca da cerc sau prostii deastea...mor acolo!

Pai, in cls a 9a, va fi un capitol numai cu C E R C . Btw, am dat teza azi chiar de-acolo.

Respectã Bãtrâneţea!

[Image: ZbtKEJ.jpg]

"Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate."
J.R.R. Tolkien

always Skynet Barklord.
11 May 2010, 19:30
De ce a trebuit u sa imi amintesti de cercul trigonometric Sky? Urasc mate

11 May 2010, 19:39
eu stiu cercul trigonometric pe de rost. da numi trebuie la nimic

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
11 May 2010, 19:41
:-s Ce chestie...cine n-o uraste? o.O
Stai...am un coleg care o iubeste o.O Doamne bine e sa stai cu el in banca la teste.Cica: "Haha...nu stii? :-s Stai ca iti arat eu" si imi face toate problema
Deci mai sunt sonati deastia carora le place matea

PS: sper ca n-am jignit pe nimeni >.< :-s

Kiss Va adoricesc Kiss