Momentele cand te simti idiot (idioata)
|
11 May 2010, 19:01
|||
|
|||
OFF: sanitari?
![]() PS: ca daca da si eu am.....poate ne intalnim pe la faza nationala Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
11 May 2010, 20:37
|||
|
|||
Ce smecher
dapp, sanitarii priceputi [noi ne zicem sanitarii nepriceputi ![]() suntem din suceava, tu de unde esti Skynet?? |
|||
11 May 2010, 21:06
|||
|
|||
Galati
Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
11 May 2010, 21:07
|||
|
|||
Opa Sky Galati? Din ce cartier?
![]() ![]() |
|||
11 May 2010, 21:08
|||
|
|||
Nu orasul Galati....jud Galati
Eu este asa mai de pe la provincie Respectã Bãtrâneţea!
|||
11 May 2010, 21:12
|||
|
|||
Aa okies atunci deci cand vreau sa fug din oras si sa imi pierd urma stiu la cine vin
![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 21:58
|||
|
|||
Mam simtit putin penibil azi cand iam zis mamei ca ma un iubit-adik daaaaa e primul si a trebuit sa strang putin curaj
si ghiciti ce mia zis:"asa si?" nici macar nu a intrebat care cine ce cum da cand unde? si alte chestii de genul ma intrebat doar cine? ![]() |
|||
14 May 2010, 09:36
|||
|
|||
Eee tare Alice
cat mai multe aniversari impreuna si eu m'am simtit cam penibil azi, cand n'am venit la prima ora si m'a intrebat diriga "domnisoara ce mai faci?" dar a fost ok |
|||
14 May 2010, 10:05
|||
|
|||
Eu m-am simtit ca o idioata cand am jucat pentru prima oara kems...[joc de carti] eram total varza, a trebuit sa ma prind pe parcurs, da nah, asta e, aici trebuie ai nevoie de atentie distributiva
![]() Sau cand, in timpul orei, era liniste, si il intreaba profesoara de geogra pe unul dintre elevi la ascultare: "usoara lectia nu "bronzele"?" (porecla unuia) si ma trezesc eu, in gura mare, ca reactie la ce povestea colegamea: "O tampenie!" Ei da, am ras cu totii, dar tot nu ma simteam prea comfortabil xD ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
14 May 2010, 21:19
|||
|
|||
Aaa..daaa
sau cand cu profu de isto. Pacat ca nu am colegi de clasa pe aici Profu: Mda..mda, deci si ma trezesc eu : mda... Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu noi de cand eram mici | Ada McNair | 2 | 1,757 |
10 Jul 2009, 23:31 Last Post: Lyra Dust |