Going Under
|
11 May 2010, 22:18
|||
|
|||
Dap si noi pe tine
Dar asta nu ne opreste sa venim la tine daca nu pui Nexturi moolte Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
12 May 2010, 08:39
|||
|
|||
Asteptam , Desiree
Si ma bucur ca stii ce rele putem fi ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
12 May 2010, 09:48
|||
|
|||
Eu sunt de partea celor care vor next'urile
asa ca, Desiree, fa bine si pune'le cat mai repede daca nu vrei necazuri |
|||
12 May 2010, 12:24
|||
|
|||
Vreau NEXTUL!!!!!!!!!!!!
![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
12 May 2010, 20:58
|||
|
|||
Un mic anunt
Nu cred ca voi mai face un next la vreun fic...pana ce trece teza la mate,adica luni.Poate martea viitoare veti avea ceva pe undeva Nu va suparati pe mine
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
12 May 2010, 21:01
|||
|
|||
Nu ne suparam
Intelegem Iti uram succes la teze ![]() |
|||
12 May 2010, 21:22
|||
|
|||
Succes iti tin pumnii
![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
13 May 2010, 08:22
|||
|
|||
Multumesc pentru ca sunteti atat de intelegatoare
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
13 May 2010, 10:33
|||
|
|||
Ce tare Imi place muuult
![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 11:19
|||
|
|||
De fapt eu ma supar
Dar o sa trec cu vederea pana marti Insa daca marti nu vad postat un next aici, si la celelalte fic-uri...nu o sa fie bine P.S. : Mooolt succes la teze Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|