Perle...peste perle :))
|
12 May 2010, 10:56
|||
|
|||
Profu' de mate : Mai fetita Tu mananci rahat ? Chiar asa ai ajuns? Dar sper ca stii ca ma refeream la rahat din ala pentru cozonac , nu la cel la care te gandeai tu
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
12 May 2010, 11:00
|||
|
|||
Da, da..
Imi amintesc.. puii mei.. Sau.. ''Formatia patru fasole'' =))) Eu / Criss / Ioana / Bibi Parca.. nu, Bellatrix? Ca nu am stiut ceva la tabla si ne-a pus pe toti sa stam in picioare cu caietele in mana in fata clasei..=)) Ce fain era.. ![]() Si mai existau momente cand zicea unora.. : ''- Du-te in spatele clasei cu caietul in mana, ca nici in fata clasei nu esti demn sa stai! Si tu, fetita, nu te sprijini de tocul usii ca se darama clasa! Vrei sa murim cu totii?!'' =))=)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
12 May 2010, 11:01
|||
|
|||
Mda..4 fasole
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
12 May 2010, 11:04
|||
|
|||
Yee.. Ce thare era.. Da' ce mai radeam la glumele lu' Bala..
'' Formatia 4 fasole canta doar melodii de jale de matematica sub indrumarea lu' domn'Balauca, Maistru - Sef - chinuitor de elevi. '' OFF: Care indrazneste sa ma corectezele la ''Maistru'' cu ''Maestru'' il bat in cap! ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
12 May 2010, 11:05
|||
|
|||
Profu' de mate : Ai ajuns la stadiul de mormoloc. In curand vei fi o broasca raioasa , Cretzule !
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
12 May 2010, 11:07
|||
|
|||
Daa..
''Bai pastarnac! Bai morcoveata! Wah, caisa!'' ''Fetita.. te fac stripteoza acolo sus! Te agat acolo!'' ![]() You run. I con.
|
|||
12 May 2010, 11:08
|||
|
|||
Profu' de mate : Ia inchipuiti'vo pe Nicoleta cu o frunza de brusture in loc de pantaloni. Loluta Deja te gandesti la asta ?
|||
12 May 2010, 11:15
|||
|
|||
''Balauca: Cojocariu.. Ia departeaza picioarele.. Asa. Cretzu, du-te sa masori cu metrul distanta.. Eee.. ti-ai fi dorit tu, nu?!''
Asa.. si mai era una.. ''Balauca: Fetita.. da-i un pupic! Eu: Nu. Balauca: De ce? Eu: Ca nu vreau. Balauca: Asa, fata! Sa nu pupi pe oricine!'' Si mai era una faina.. ''Balauca: Ba, bombalailor! Avem 2x.. Unu' din ei dispare.. ca e impartire. S-o casatorit si o plecat! Gata, de unu' am scapat, mai avem doar un x, ee, pe asta nu-l mai casatorim!'' Si una cu mine si profu'.. ''Ridic eu mana.. Balauca: Pariu ca spui o prostie, Cojocariu? Eu: Da, domn'profesor. Pariu.. Balauca: Pe 200 de euro! Eu: Da.. Raspunsul e 180. Balauca: Ok. Da banii. :|'' ![]() You run. I con.
|
|||
12 May 2010, 11:21
|||
|
|||
Ultima e prea tare
Profu de mate : Cretzu,i'ati fetitele astea si duceti'va pe o insula si inmultiti'va cum fac mormoloci.Ar iesi niste copii mai prosti ca voi.Inchipuiti'va..Ia uitati ! Lui Cretzu ii place ideea. Profu' : Voi nu stiti decat sa va inmultiti . Sa nu cumva sa impartiti.Va inmultiti ca mormoloci , caise imputite ce sunteti ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
12 May 2010, 12:03
|||
|
|||
ref la razboiul curcilor ce tine de 2928949 d ani pe motiv ca nu ne cumparam creta..si avem numai cioturi mititelee la tabla
![]() proful de bio: "Mai dati'mi o creta tot atat de mica sa pun un pic de saliva si le lipesc" proful de mate: "Sunt incantat si plin de fericire sa scriu cu aceasta creta." "Daca pana maine nu vad mai mult de jumatate din clasa cu creta in dulap , va confisc dulapurile!! Le duc la mine'n cabinet " [avem dulapuri in spatele clasei.si cabinetul de mate e gen marimea unei bai normale ![]() la mate au fost mai multe cu proful ![]() " Asa Cristiana , fa calculul la mijlocul tablei, ca gaina'n mijlocul balegarului " "Trage ba linia aia de fractie..asaa..cam cracanata da' merge" "ce faci raveanule la scoala cu 3 zile inainte de nationala la mate? ia sa nu te mai prind..voua, astia ceilalti, vi se pare normal ca un profesor sa se roage de elevii lui sa chiuleasca?" "filip, ma bucur ca de la stadiul de euglena verde ai ajuns la membrana acoperita cu mazga verde..." "da factor comun dobitocule. Dobbi iti spun de acum!" Proful: "zi'mi divizorii lui 2010: 1, 2, ..." Iolanda [sare ca disperata]: " se iau factorii cei mai mari la puterile necomune cele mai mici " Profu': "tu stii care e diferenta dintre crocodil?" Elev1: Serpii au gene? Proful de bio: da, smaranda, si isi cumpara rimel. Elev2: Da' sprancene? Profu': au si sprancene, si mustata..exista serpi trendy coafati, cu pierce in limba.. Profu' de bio: stii de ce ai creierul cat nuca? Bogdan aka Federick: nu Profu': ca s'a dilatat. "Broasca nu da raie. A pus unu' nea Gheorghe mana pe ea acum cateva secole si nu se spala si s'a imbolnavit si a zis 'Opa e raioasa da raie!' " "Unde gasim vezica urinara?" Raspuns: "in cavitatea bucala" "Stanciulescule, nu ti'e frig in tricou?" "Nu.." "Esti in calduri?" "penele la rata cresc din piele" "da, sigur ca da, dupa ce iese din ou, trage rata niste matanii si rugaciuni sa'i creasca pene sa nu ramana in pielea goala" profa de religie: Canalul Prima e plin cu tampenii. Va uitati la Mondenii? toti: daaa profa: nu e de nasul unui elev al colegiului Traian. vlad: tot liceul traian se uita profa.. Cei patru evanghelisti au fost trei: Luca si Matei. profa de franceza: "trebuie sa invatati sa lucrati in echipa. daca vine un alt elev, de la alta clasa, sa agreseze pe cineva de aici..." bogdan: "sarim toti pe el!" profa de romana: "ce faci Arlette cu compasul la ora de romana? desenezi Cetatea Neamtu cu el?" profa de romana: "ia sa verific daca a'ti invatat cuvintele. Ce e aia, Mihnea, varsat?" "buba" nu mai gasesc prin caiete ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|