Pierdere de timp
|
13 May 2010, 20:27
|||
|
|||
Pai...sunt din noduri
![]() Adica am inceput cu cele normale...in linii si in V ![]() ![]() ![]() Si da...o sa incerc sa fac si cu Dami...si cu DarkMark ![]() ![]() Nu este asa roz...dar este superb Mie chiar imi place ![]() ![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 21:05
|||
|
|||
oricum sunt foarte frumoase si daca se poate vreau si eu una tot nu inteleg metoda cu care le faci da un artist nu'si dezvaluie niciodata secretele
Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
13 May 2010, 21:21
|||
|
|||
Nu-i nici un secret Si eu am invatat la radul meu...de la altii
![]() ![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 22:50
|||
|
|||
Sunt super tari bratarile imi place mult cea cu Metallieca(sper ca am scris bine)
Iei si comenzi? pentru ca as vrea vreo 12 cu numele meu, vreo....[Glumeam dar pe bune, iei comenzi?] ![]() |
|||
13 May 2010, 23:04
|||
|
|||
Metallica*
Pai...iau comenzi...dar problema e cu trimisu' ![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 23:12
|||
|
|||
am realizat si eu dupa ce am scris ca e o priblema cu trimisul
poti sa le trimiti prin posta OFF:nush de unde a apraut litera E pe acolo eu nu am vrut sa o scriu, gandeste tastatura singura ![]() |
|||
13 May 2010, 23:14
|||
|
|||
Lasa
Pai da...ar trebui sa imi scriu adresele intr-un carnetel...stii...Alice-10 bratari cu numele ei si inca 98097 cu JB si altii ![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 23:17
|||
|
|||
glumeam la faya cu o duzina cu numele meu pe ele
Mie imi ajunge una pe care sa scrie GEORGA-porecla mea sau Georgiana, numele meu dar nu mai multe nu te suprasolicit doar asa putin ![]() |
|||
13 May 2010, 23:21
|||
|
|||
Stai ca mi-a venit o idee!Care vrea sa faca impreuna cu mine o firma de bratari din ata? Stii...eu fac bratarile,celalalt ia banii [faza e ca mie nu imi place sa iau bani pe ele ] ![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 23:48
|||
|
|||
Cunosc eu o fata care i-a facut o bratara din noduri Sophiei. Poate va punem in legatura ce zici?
vedem peste tot branduri de genul: Shery&Geo(tot georgiana o cheama si e mai nebuna decat mine si vorbeste la fel de repede ca si mine)(eu si restul georgianelor pe care le cunosc vorbim destul de repede) ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|