Perle...peste perle :))
|
13 May 2010, 20:24
|||
|
|||
tare asta Desiree
![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 20:31
|||
|
|||
Desiree Rose Goth Wrote: Profa de bio de anu trecut: Inima are 4 camarute si a 5a pt voi Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
13 May 2010, 20:32
|||
|
|||
Se vede cat de mult va iubea
![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 20:34
|||
|
|||
iti poti da seama cat de mult ne iubea
Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
13 May 2010, 20:36
|||
|
|||
Pe o scala de la 1 la 4 as spune 5
![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 22:50
|||
|
|||
Imi amintesc in clasa a 7a cand nea dat diriga maxim la ora de engleza:
Diriga:"scoateti o foaie de hartie pe banca" noi: protestam, scoatem foaie, unii ne semnam, apoi sa face liniste Diriga:"acum bagatio inapoi in caiet" ![]() |
|||
13 May 2010, 23:00
|||
|
|||
Prea seaca faza
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
13 May 2010, 23:03
|||
|
|||
azi la romana lucram pe grupe
baietii care stau in fata mea si a colegei mele de banca, cum au auzit cuvantul grupe sau intors instantaneu colega mea de banca:asta cand aud de turbo is bagati pe viteza turbo alt baiat care isi intoarse si el banca si statea un "capul mesei"(facuta din banci cei drept) incepea: "dragi tovarasi, eu ![]() el:"neam adunat astazi aici" eu:"vezi ca dai pe nunta schimba caseta" ![]() |
|||
13 May 2010, 23:28
|||
|
|||
Imi amintesc si eu o faza de genul
Faceam o plans cu Eminescu la romana. Monica: Xiin...poti sa-l desenezi pe Eminescu aici...in colt? Profa: ce mai?...vrei sa-l strice? Dana: mnu...se pricepe la caricaturi Profa: MAI RAU! Si mai incolo Leo: da'mi mana ca o sa cazi Eu: taci mai!cad pe naiba! BUF >.< Leo: ti-am zis ca-i o groapa data naibii >.< Eu: Mon...am secat!Zi-mi o replica buna.Am ramas fara imaginatie! Monica: o.O Ai nu ma nebunii! Eu: perfect...ms! Profa de bio: ce e substanta verde? Noi: pai un lichid verde Profa: pai e lichid verde...dar cum se numeste? Noi: inverzeala Lena: ce ma doare spatele Eu: ce ai carat? Lena: m-am carat!Atunci cand ne-a vazut profa de muzica in timp ce chiuleam! Eu: imi vine sa ma arunc in apa ![]() Monica: macar stii sa inoti? Eu: nup >.< ![]() ![]() |
|||
14 May 2010, 06:44
|||
|
|||
Tare faza Alice Si Sher...m-ai facut sa rad de la ora 6:44 dimineata vreau si eu la voi la scoala
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|