Pierdere de timp
14 May 2010, 00:31
Ooooo...atunci e bine
De cat timp face bratari?

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14 May 2010, 12:14
Dragutze...Dar cred ca le poate face oricine.:-p

Click pentru o prietenaOmg3:

[Image: e1R8.gif]
Find all posts by this user
14 May 2010, 12:18
Pai am zis Este foarte usor sa le faci Chiar oricine le poate face...pana si tu,Sandra

Kiss Va adoricesc Kiss
14 May 2010, 12:24
Bine, cum zici tu.
Si chiar nu vrei sa imi spui?...Sau esti asa misterioasa?;Wink

Click pentru o prietenaOmg3:

[Image: e1R8.gif]
14 May 2010, 12:28
Bine mai!Iti zic!
O prietena foarte buna,defapt my bff si my sis,Ingrid...adica Yvonne,a murit!Ce frumos...nu?
Esti multumita? Defapt nu esti...fiindca vrei mai mult.Stii...curiosii mor repede,imi doresc ca tu sa fi ffffffooooarte curioasa si a ma lasi in pace!Intreaba pe altcineva,ce te tot legi de mine.Si nu...nu sunt misterioasa,dar pastrez amintirea unei adevarate prietene!

Kiss Va adoricesc Kiss
14 May 2010, 14:44
Yvonne a murit?!!?!

Shayera zi'mi ca glumesti
14 May 2010, 15:38
say what? cum adica a murit?
chiar asa zine ca glumesti!

btwToungeersoana care face bratari e o colega dea soramii, cunoscuta pe forum sub numele de Elise

[Image: 2igkmd1.png]
14 May 2010, 16:33
Mnu Sad...Nu as putea sa glumesc cu chestii de genul Sad Regret...dar Grida a murit cu o saptamana in urma Sad Duminica a fost inmormantarea.Nimeni nu stia inafara de mine si de Jess...
Dar cred ca facem off topic Si recunosc ca imi e foarte greu sa vorbesc despre asta.
Stiti...as fi vrut sa va spun ca e gluma Sad
PS: multumesc ca mi-ai zis

Kiss Va adoricesc Kiss
14 May 2010, 23:29
Sandra, intelege si tu fato ca Oana nu e o tipa rea. Recunosc ca si eu eram cand eram mai mica curioasa. Acum nu sunt!
Multa dreptate mai are Oana. E "foarte" imbucurator sa auzi ca moare un prieten nu?? Mai ales cand descoperi ca ai petrecut putin timp cu acea persoana, ca nu ati vorbit destul si cand speri ca odata si odata o sa va vedeti...se intampla. Ingrid mi-a amintit ca viata e scurta. Oana si cu mine speram sa nu zicem la nimeni pentru ca stim ca ei nu i-ar fi placut publicitatea.
Stii ceva Sandro? Macar din respect pentru OAMENI daca nu pentru noi, struneste-ti NENOROCITA aia de curiozitate!

PS: Raizen nu sterge. Sa vada si "tipa" aia ca nu e buna curiozitatea.

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
14 May 2010, 23:31
Hey, imi pare foarte rau...
Era de treaba Yvonne si imi placea foarte mult fic-ul vostru...
Chiar nu pot sa cred...
Si Sandra, sper ca esti multumita...Ai insistat atat si ai frecat-o pe Shayera atata la cap pana ti-a spus...Dar intrebarea este...Acum ai de gand sa o lasi in pace si sa nu te mai frece capul la ce face Shayera???
Cred si eu ca nu vroia sa-si impartaseasca problemele personale mai ales cu tine...Si nu cred ca ar fi vrut sa afle tot forumul de asta si sa-si reaminteasca si ea si June de asta inca o data.
Nu stiu cum sa-ti spun, Sandra, dar nu cred ca a fost cea mai fericita perioada din viata lor..Iar prin curiozitatea ta nelimitatea si nesimtita le-ai facut pe ele sa-si reaminteasca si sa retraiasca acele clipe pentru tine...
Imi pare rau inca o data pentru Yvonne si chiar nu pot sa-mi imaginez cum pot exista astfel de persoane care sa nu se gandeasca intai la faptul ca secretele nu sunt pentru a fi spuse oricui...
Sandra, sper din tot sufletul ca aceste cuvinte si ca ceea ce ai facut pe acest forum sa te faca sa analizezi de doua ori situatia pe viitor, inainte sa-ti exprimi din nou curiozitatea ta nemarginita...

Scuze daca am sris gresit sau daca am facut repetitii, dar nu m-am putut concentra prea bine cand am vazut ce s-a intamplat...sry...

And by the way, Sandra, poate tu esti foarte desteapta si inteligenta cu un IQ de extraterestru sau mai stiu eu ce, dar nu-mi pasa....Daca tu poti sa faci bratari ca acestea du-te si fa si nu-ti mai pierde timpul criticand eforturile si munca altora. Pentru ca eu chiar admir munca Shayerei si nush daca as avea rabdarea sa fac bratari ca ea...Mai ales de alea scrise...Asa ca te rog du-te si comenteaza acasa la tine...Nu pe acest forum unde toti formam o familie... Si unde vad ca tu nu esti in stare sa te adaptezi...

Rose Evans

Half-Blood

[Image: 250v610.jpg]