some love
12 May 2010, 07:53
din fericire nu imi mai pasa
ieri spre exemplu nici nu a vorbit cu mine, cand luni nu se mai oprea
ieri iar se dadea la prietena mea

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12 May 2010, 17:28
Scuza-ma ca nu sunt de acord cu tine Mary. Dar poti sa imi dai un motiv pentru care spui asta?

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
12 May 2010, 17:55
nu e chiar asa Mary, asta e o ironie a sortii. si nu va faceti griji ca cineva a vindecato pe Alice. Oare cine?

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
14 May 2010, 13:20
La ce va referiti? ^^ La faptul ca nu exista dragoste adevarata la 15-17 ani sau la faptul ca sunt tari fazele de genul celei povestite de Alice? Daca era vorba de ultimul lucru, atunci mie mi se pare amuzant... probabil n-ar mai fi la fel de amuzant daca as trai eu asa ceva, dar deocamdata aceasta este opinia mea.

Daca era vorba de primul lucru, atunci spuneti-mi pentru ca aici ar fi mai multe lucruri de spus...

P.S.: Mi se pare mie sau in majoritatea cazurilor o iubire se uita doar cu o alta?

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
14 May 2010, 14:30
in cazul lui Ichi era vorba despre primul lucru dar Sophie e total pe langa subiect si vorbea despre al 2lea

si nu stiu daca o iubire trece doar cu alta
sunt si cazuri cand unul din parteneri se plictiseste de celalalt si nu prea cred ca isi mai iubeste partenerul
eu sunt incepatoare la faza cu relatiile si iubitul asa ca nu pot sa ma pronunt

14 May 2010, 14:56
Off: Ar trebui sa mentionez ca eu sunt la orele de info? Si ca profa lipseste? Si ca ar trebui sa lucram doar ca toti fac ceea ce le trece lor prin cap? ^^

On:

Ok... de ce consider eu ca iubirea nu poate fi simtita cu adevarat in adolescenta? Pur si simplu pentru ca la aceasta varsta nu avem maturitatea de a intelege importanta si intensitatea sentimentului. Cum va explicati faptul ca majoritatea relatiilor dintre adolecenti se termina dupa mai putin de un an? Asta ar putea sa insemne dragoste adevarata? Daca da, atunci chiar ar fi trist...

Acesta ar fi unul dintre motive... ^^

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
14 May 2010, 15:52
Poate ai dreptate Mary dar eu tot gasesc ceva de spus Majoritatea nu au maturitatea necesara pentru a intelege...dar asta nu inseamna ca nimeni nu o are pe la varsta de 15-16-17 ani Poti nega acest lucru eu cred ca nu chiar daca majoritatea baietilor inca se gandesc la masinute si tractorase (cel putin la mine in clasa asta fac )

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
14 May 2010, 16:33
multe relatii dintre adolescenti dureza atat de putin chiar si mai putin de o luna(cunosc cazuri) pentru ca nu mai sunt baietii asa cum ar trebui sa fie
multi dintre ei(printre care si majoritatea colegilor mei de clasa) se uita mai mult la fizicul fetei si apoi la altceva daca se mai si uita la altceva)cum ar fi personalitatea si inteligenta)

15 May 2010, 10:19
BA DA ! EXISTA DRAGOSTE ADEVARATA...LA CEI 14 ani ai mei Credeti-ma ...sunt de 11 luni cu un tip...si stam mereu impreuna...si-l ador groaznic de tare SI il iubeeesc... si....traim unul pentru celalalt..mergem impreuna in vacante....ma iubeste orice ar fi...este...atent,dragut...de toate ma iubeste foarte foarte foarte mult si eu il iubesc foarte foarte foarte mult E perfeeect
SI....este dragoste adevarata...mi-as da in CLIPA ASTA!!! viata pentru el.....daca mi-ar cere-o...as face ORICE ORICE ORICE pentru el pentru ca-l iubesc MAI MULT DECAT PE MAMA
Daca ar fi sa aleg cine sa moara :Claudiu sau mama,as alege mama
JUR! IL ADOR CUM NU ADOR NIMIC!!! Este pe locul intai in viata mea...la distanta MAAAAARE de ceilalti
Chiar daca acum suntem certati de 2 ziel si nu vorbim eu stiu ca ma iubeste si stie ca-l iubesc ....la fel de mult Love...ma rog...EXISTA DRAGOSTE ADEVARATA

CE-i drept,cocalarii au o minte...mai limitataFinna si nu sunt in stare sa iubeasca..sau sa tina o relatie...dar va spun.....oamenii ...gen..uite...rockerii...au numai prietene grasute,urate...dar DE TREABA! PeNTRU ei nu conteaza ASPECTUL!!! Asta e iubire adevarata Sa nu te uiti la forme ci la comportamentul omului...
si cu toate tipele alea ..au relatii de 3-4 ani
Adica....mna.. nu conteaza varsta..ci mentalitatea omului
Daca esti cocalar imputit care asculta dj sava Finna)....logic ca ti se pare ciudat...dar daca esti un om..cat de cat normal,mna...
Ce-i drept,rockerii au o mentalitate MULT mai...superioara...
Daca ii intrebi,fiecare e destept. Fiecare stie ceva foarte bine...istorie....geografie...majoritatea au cultura generala foarte vasta Smile si daca intrebi un cocalar...unde se situeaza ceahlaul sau cand a fost primul razboi mondial..se uita la tine ca la felu 4 Smile
So....eu...avand o mentalitate MUUULT mia dezvoltata...decat majoritatea..sunt capabila emotional....sa iubesc Smile
Stiu foarte bine ce inseamna iubirea...inseamna sa fii in stare de orice pentru acea persoana...si sa-l iubesti neconditionat... Winksi....sa faci sacrificii Smile

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
15 May 2010, 10:24
Ada, sincer cred ca esti norocoasa sa il ai pe iubitul tau dar cred ca faci o greseala cand spui ca il iubesti mai mult decat pe mama ta
nu stiu cum e la tine dar eu o iubesc pe mama foarte mult mai mult decat as iubi vreodata pe altcineva chiar daca uneori nu suntem de acord sau ma scoate din sarite
si nu prea pot sa dau argumente dar si eu cred ca exista dragoste adevarata la 14 ani
atunci cand esti destul de matur incat sa poti sa simti anumite lucruri