Perle...peste perle :))
|
14 May 2010, 09:55
|||
|
|||
Nu rezisti Iti zic eu
![]() ![]() ![]() |
|||
14 May 2010, 14:43
|||
|
|||
Shery, eu as rezista la voi in clasa
ai colegi care joaca cate oua are baba? la noi se joaca si stau capra vreo 7 si vreo 7-8 sar si sai vezi cand stau unu peste altu, baieti peste fete, sau cum cad cu totii pe jos tot unu peste altele sau altele peste unu anul tecut, in cls a 7a dupa tezele unice: unu care a luat nota proasta:"nui corect eu fac constipatie" noi:"ce faci ma?" ala:"constipatie sau cum ii zice?" noi:"contestatie" am ramas perioada aia cu glumele de genul si am ajunse de la constipatie -> consignatie ->"ce consignatie ma, eu imi fac direct supermarket" ![]() |
|||
14 May 2010, 15:42
|||
|
|||
Stai calma Sher rezist
![]() ![]() |
|||
14 May 2010, 20:21
|||
|
|||
O faza seaca azi la scoala
Jojo:Ai apa?Sau suc? Eu(in timp ce duc sticla de suc la gura):Nu.Nu am Jojo:Ah,ce naspa Heei,cineva,aveti apa?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
14 May 2010, 20:22
|||
|
|||
=)))))
![]() ![]() |
|||
14 May 2010, 20:25
|||
|
|||
off: Ichi nici nu ma mira ca ai ajuns in anul IV in mai putin de o saptamana, la cat Offtopic faci
On: Profu de chimie: Am mers in piata si am vazut pe o taraba scris "cirese de post"(adik fara viermi) ![]() Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
14 May 2010, 20:40
|||
|
|||
Cum spui tu Sophia...Oricum o faza interesanta azi la scoala un coleg de-al meu care nu prea avea ce face in ora de religie a inceput sa adune cate 10 bani de la fiecare (sau tot maruntisul pe care il aveau ) Rezultatul Pe la sfarsitul orelor avea cam 7 lei (70 de mii
![]() ![]() ![]() |
|||
16 May 2010, 14:32
|||
|
|||
pastrati-mi si mie o felie de pizza
alte perle...la ora de romana: Profa': Stii macar cand s-a nascut Eminescu? Colegul: Ba da doamna, intre anii 1850-1852 sau asa... Profa: Bine Fanica, deci maica-ta a stat tot 2 ani sa te nasca? ![]() ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
16 May 2010, 14:34
|||
|
|||
RAiZEN pK: ogica e ala care a castigat de mai multe ori la loto si l-au aterizat? (arestat)
|
|||
16 May 2010, 14:35
|||
|
|||
ne povestea dna diriginta despre o femeie care era in spital cu mama ei
femeia: dar ce are? deraiaza?(delireaza) ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|