some love
15 May 2010, 10:27
Mda..stiu ca faza cu mama e ciudata..dar pur si simplu il iubesc GROAZNIC
Ma face sa ma simt....perfect.....are mai multa grija decat are MAMA!!!
Claudiu are grija sa nu-mi fie foame....sa fiu fericita...sa..nu stiu...imi ia de toate...si mama nu mama...face "fa-ti singura :-L" si cum sa nu-l iubesc mai mult pe el cand are grija de mine si in acelasi timp ma iubeste? SI....il iubesc la modul SUPREM....adica este...atat...de.....Omg3 nu stiu...Crying Il adooor si suntem certati de 2 zile adica n-am vorbit si....mna ca ne-am certat...si sper sa ne impacam Happywide...adica eu as putea sa ma impac cu el..dar am si eu mandria mea Blush adica eu mereu mi-am cerut scuze..acum este si randul lui
Asa functioneaza o relatie nu dai la baiat tot ceea ce cere..il llasi sa se chinuie singur,si atunci o va pretui mai mult Smile

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
15 May 2010, 10:35
Povestea mea de dragoste e foarte ciudata si nush parca nu seamana cu a nimanui
Prietenul meu e un coleg din liceu dea soramii
Si am iesit in oras cik sa sarbatorim ziua de nastere a soramii dar cu o zi inainte
Eu am o vaga banuiala ca, colegii lu sormea au zis sa iesim in oras ca sami faca mie lipeala cu baiatul respectiv neam plimbat cu totii prin oras si faceau ei ce faceau dar eu si baiatul ramaneam mereu in urma
Mie chiar imi placea de el si am fost fffff happy sa aflu ca si el ma place si cand aproape ajunsesem acasa el mia zis
"stii, vreau sa vorbesc ceva cu tine dar cred ca stii deja despre ce e vorba"
"pai, cam da"
"deci, vrei?"
eu am zis da si el
"wow, credeam ca o sa fie mai greu"
nu a fost cine sie ce dar a fost sooper

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
15 May 2010, 10:45
Nu sunt de acord cu Mary in privinta relatiilor. Sora mea mai mare are un iubit (si acelasi!) de la 15(nush sigur daca nu e 16 ?) ani. Si inca se iubesc mult. Mary...nu te gandi. Multi stiu ce e iubirea. Insa nu au gasit-o. Parerea mea!

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
15 May 2010, 15:29
Cati ani are sora ta acum?Happywide

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
15 May 2010, 15:38
mmmm ..eu sunt de acord cu Mary..nu prea cred ca exista dragoste intre varstele 14-17 ani ..adica..Oricum..Ichi si Alice fac un cuplu frumos (fara suparare)..!!!

Totul este ceea ce pare dar nimic nu seamana!!

[Image: 2511554y55j3dmn6a.jpg]</A>
15 May 2010, 20:04
Dragostea exista la orice varsta Megan

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
15 May 2010, 20:12
Nu sunt sigura daca exista dragoste la varsta asta
atractie si simpatie cu siguranta, dar dragostea adevarata nu cred
cel putin eu nu am intalnit'o..dar stiti proverbul~dragostea nu are varsta
15 May 2010, 20:15
Ca sa inteleg si eu sa nu mor prost..de ce spune toata lumea ca nu exista dragoste la varsta asta? E ca si cum am face discriminare Nu exista o regula, dragostea apare oricand nu numai dupa o anumita varsta..Thinking Dar asta este doar parerea mea Thinking?

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
15 May 2010, 20:18
dragostea poate aparea la orice varsta, ca nam intalnito noi inca asta e altceva dar nu putem spune ca nu exista

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
15 May 2010, 23:23
adolescenta e 4fun, nu pentru..marea dragoste si chestii..
sincer e cam sad sa ramai cu iubitul tau de la 16 ani inca 5 ani.. te casatoresti si divortezi la 30 d ani [daca relatia supravietuieste primelor 6luni de mariaj], cand te uiti in urma si vezi...pagini albe. Si o iei de la capat si iti [strike]re[/strike]traiesti tineretea.
e naspa sa fii indragostit de aceeasi persoana prea mult timp. adica si eu am facut asta..si e un bullshit:| siii daca iti gasesti un tip inalt cu ochi negri/verzi [si anumite nuante de caprui imi plac la nebunieHappywide ma rog ai lui..armand] si sunteti in love si faze..nu stiu..poate fi pe bune. ma rog..nu conteaza neaparat sa fie el inalt cu ochi negriFinna si chiar exista un tip pe care sa il iubesti si aici intervin problemele caci oo da toate relatiile au probleme si deja aberez o_o_o si in final nu [prea] exista iubire in genul ala acumHappywide
out:ce subiect filozoficFinna