sal'tare
|
13 May 2010, 22:17
|||
|
|||
daca spui tu
![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 22:18
|||
|
|||
Cu multa placere
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
14 May 2010, 09:32
|||
|
|||
multam'de intampinare v-am urmat sfatuu si am pus o prezentare mai buna
![]() ![]() ![]() |
|||
14 May 2010, 09:36
|||
|
|||
Bine ai venit bitha!!!
Imi era dor de tine (nu ne-am vazut de 5 minute )..Sper sa te simti bine si sa te vad pe la RPG(poate facem toti un RPG). Ce pot sa-ti spun ..Sa te distrezi si sa iti faci cat mai multi prieteni.. Totul este ceea ce pare dar nimic nu seamana!!
![]() |
|||
14 May 2010, 09:36
|||
|
|||
Alt Puishor deal meu
bin''ai venit ne vedem la rpg te ibesc multtt de tot Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
14 May 2010, 14:34
|||
|
|||
Sophia Mason Wrote:bin''ai venit ne vedem la rpg te ibesc multtt de tot se pare ca sormea sia gasit amanta acum, despre ce vorbeam? ah da bun venit Geo acum ca stiu cine esti ma bucur ca am reusit sa corup cat mai multe persoane sper sa fii activa si sa te acomodezi repede si poate colaborezi cu Shayera la confectionatul bratarilor din noduri ![]() |
|||
14 May 2010, 15:38
|||
|
|||
Poa ne facem Bratara SRL,iar noi doua sa fim bratarile principale [bratari care fac bratari si...se inmultesc? o.O cum suna ]
![]() ![]() |
|||
14 May 2010, 15:41
|||
|
|||
Aa deci tu erai Alice u m-ai corupt pe mn si poate putin pe Sophy iar eu am corupt mai depare Si Sher suna foarte bine
![]() ![]() |
|||
15 May 2010, 15:12
|||
|
|||
eu stiu ca Alice m-a corupt...
![]() glumeam =))..oricum site-ul e suuuper..noroc de Alice,Sophi si Ichi.. Totul este ceea ce pare dar nimic nu seamana!!
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|