some love
|
15 May 2010, 23:31
|||
|
|||
Pentru cineva care nu stie, sti destul de multe
![]() ![]() ![]() |
|||
16 May 2010, 06:43
|||
|
|||
Da Ichi este prenumele
![]() ![]() |
|||
16 May 2010, 09:59
|||
|
|||
Frumos gandit Ginny, adevarul este ca dragostea poate fi foarte imprevizibila, nu se stie niciodata cand apare si cand dispare, totusi noi trebuie sa traim clipa si sa fim fericiti
dar daca dragostea nu aduce fericire asa cum ar trebui..... aici nu stiu cum sa continui... poate ar trebui taiata din radacini cred ca am devenit prea filozoafa Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
16 May 2010, 12:07
|||
|
|||
Nu Stiu ma inspira
![]() ![]() Ichi e prenumele? ;; ) [cica gata cu offtoapecul.si din umbra va manevrez eu de fapt ![]() |
|||
16 May 2010, 13:16
|||
|
|||
Mda....dar sunt si relatii care pot supravietui
![]() Da..sunt cazuri si cazuri,dar nu este NIMIC general. Daca ne uitam imprejur,nici o relatie nu este la fel! NICI MACAR UNA SINGURA! Toate sunt diferite,fiecare are alta gandire...adica..nu se poate vorbi despre dragoste...si tocmai de aia : NU POTI GENERALIZA! Nu stiu daca intelegeti dar ar fi dragut |
|||
16 May 2010, 14:24
|||
|
|||
Ginny Nu Stie Hahi(?) Wrote:adolescenta e 4fun, nu pentru..marea dragoste si chestii.. Te inseli. Nu toate relatiile au probleme. Si nu e sad sa ramai cu iubita de la 16 ani inca 5 ani. Daca e persoana potrivita ramai cu ea daca nu, n-ai sa rezisti atat (asta daca nu te minti pe tine insuti). In plus nu e naspa sa fii indragostit de aceeasi persoana mult timp, atata timp cat cealalta persoana iti impartaseste dragostea. Eu cred in relatia si in fata perfecta, pentru ca deocamdata le am. Ma gandesc ca.. daca stii cum.. poti sa intretii o relatie astfel incat sa fie ca la inceput. Caci de multe ori la inceput e bine si apoi se strica. Sunt curios ce o sa iasa. @Ada, ai dreptate, relatiile nu sunt la fel.. si de-asta de multe ori trebuie sa fii spontan. Nu intotdeuna (de fapt foarte rar) se intampla ca sfaturile date de prieteni sa fie bune, caci e posibil sa nu se potriveasca cu relatia pe care o ai. Uneori, trebuie sa fii capabil sa si gandesti, nu doar sa iubesti, pentru ca iubirea poate fi si buna si rea, in diferite cazuri sau in ansamblu. Depinde de relatie. |
|||
16 May 2010, 14:32
|||
|
|||
Ai dreptate Raiz
Fiecare relatie e diferita pentru ca fiecare dintre noi suntem diferiti Cred ca daca un baiat sar intalni cu doua gemene(nu in acelasi timp) relatiile tot ar fi diferite pentru baiat pentru ca nici macar doua gemene nu sunt exact la fel Acum ca sa schimbam subiectul Credeti in dragoste la prima vedere? Eu cred chiar daca nu mi sa intamplat ![]() |
|||
16 May 2010, 14:35
|||
|
|||
Nu nu cred in dragoste la prima vedere. Cred in atractie la prima vedere. Poate sa imi placa de o fata, de felul in care arata, cum se poarta, gesturi, samd, doar privind-o. Dar nu am cum sa o iubesc doar pentru asta. Pot sa ma trezesc in secunda urmatoare ca deschide gura, spune ceva si ma lamuresc care-i treaba cu ea... Nu judeci o carte dupa coperta.
|
|||
16 May 2010, 14:38
|||
|
|||
vorba vine dragoste
asa este expresia dar eu odata mam ciocnit de un baiat care avea niste ochi albastri superbi si bineinteles ca miau placut foarte mult pentru ca asta e primul lucru la care ma uit la un baiat ![]() logik ca nu se poate numi dragoste(in general vorbind nu despre cazul de mai sus) dar sunt de acord Raiz, doar atractie ![]() |
|||
16 May 2010, 14:43
|||
|
|||
Pai nu e chiar acelasi lucru. Poate sa-mi placa de multe fete, de Megan Fox, de Jennifer Anniston, de prezentatoarea de la meteo, ca arata tare bine, insa iubesc doar o singura persoana pentru ceea ce este ea in ansamblu, nu doar pentru cum arata.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|