Perle...peste perle :))
|
16 May 2010, 14:35
|||
|
|||
Quote:RAiZEN pK: ogica e ala care a castigat de mai multe ori la loto si l-au aterizat? (arestat) Profu' de istorie: Pentru data aviatoare aveti de invatat lectia de la pagina 92.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
16 May 2010, 14:36
|||
|
|||
profu de sport:"va arde capu' ca...ca precum"
![]() |
|||
16 May 2010, 14:45
|||
|
|||
Si profu' nostru de sport are o vorba: Mancati-as sentimentele
![]() ![]() |
|||
16 May 2010, 20:15
|||
|
|||
Isabella Luminita River Wrote:Quote:RAiZEN pK: ogica e ala care a castigat de mai multe ori la loto si l-au aterizat? (arestat) hahahahahahhahah |
|||
16 May 2010, 20:34
|||
|
|||
Da, Ichi, si profu' meu de sport are o vorba: Ba speriatule, ba!
=)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
16 May 2010, 21:02
|||
|
|||
ma ca tot e la moda sa vorbesti despre profu' de sport, al meu are obiceiul sa puna porecle care mai de acre mai trasnite. Noi murim de ras cand il mai auzim strigand pe la un meci de handbal "Asa, Castron, da-i pasa cum te-am invatat"
O faza la ora de istorie: Profu ma intreaba: Florentina...[zambeste malefic] deci ce lectie am avut de invatat pentru astazi? Eu[kre habar nu aveam cum se numea lectia]: Cea de data trecuta domnu' =))) ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
16 May 2010, 21:53
|||
|
|||
Daca tot suntem la capitolul profi' de sport Al nostru mai are un obicei tareeee ciudat Fluiera diferite melodii
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
17 May 2010, 19:52
|||
|
|||
Imi amintesc de o faza tare din ora de chimie
Profa':Nu pictam pe banca,de aia s-au inventat caietele! Sau: Profa de chimie:Voi chiar vreti sa fac infarct ora asta....
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
17 May 2010, 19:53
|||
|
|||
Si voi ce ati raspuns? Dddd..aa nuuu, desigur ca nu doamna profesoara
![]() ![]() |
|||
17 May 2010, 19:55
|||
|
|||
Noi muream de ras
Era o fata la tabla care nu stia sa faca reactii si profa era disperata
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|