Pierdere de timp
|
16 May 2010, 20:29
|||
|
|||
eu nu consider offtopic
vorbeam despre viitoarea ta firma de bratari din noduri, bratari care in fond si la urma urmei este subiectul topicului deci, mai ai si alte poze? ;; ) ![]() |
|||
16 May 2010, 20:33
|||
|
|||
Mnu...a zis profa ca le aduce maine pe alea de la expozitie
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
16 May 2010, 20:45
|||
|
|||
Shery, imi cer sute, nu, mii.. milioane de scuze dar.. am citit bine?! Yvonne a murit?! ?! ?! ?!
Shery.. zi-mi ca glumesti!!! You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
16 May 2010, 20:47
|||
|
|||
Shery, am sa raspund eu in locul tau, sper sa nu te superi..stiu ca te doare sa vorbesti despre chestia asta..da Isa, Yvonne a murit cu putin timp in urma
dar ar fi mai bine daca am discuta chestia asta pe mess.. |
|||
16 May 2010, 22:46
|||
|
|||
Multam Sher imi doresc o bratara cu o pisica de cand eram mic Si inca ceva...cn e Yvonne?
![]() ![]() ![]() |
|||
16 May 2010, 22:50
|||
|
|||
A fost cea mai buna prietena a lui Shery ..
A fost o persoana minunata si o membra activa a forumului =(( - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 May 2010, 22:51
|||
|
|||
Ah..imi..imi pare rau nu am stiut
![]() ![]() |
|||
16 May 2010, 23:55
|||
|
|||
Va rog vorbiti altundeva.Chiar ma doare chestia asta...si incepe din nou offtopicul pe care nu mi-l doresc
![]() ![]() |
|||
17 May 2010, 18:05
|||
|
|||
prea mult ONtopic nu prea cred ca putem face
stii ca eu mor de nerabdare sa vad si alte bratari sper ca o sa poti sa mai pui poya cat mai repede si, stai linistita, nu o sati tai capul doar pentru ca nu pui poze ![]() |
|||
17 May 2010, 18:21
|||
|
|||
Scuza-ma , dar asta nu e pierdere de timp in orice caz! Si o fata din clasa face bratari din astea dar nu mi-a mai dat-o..Oricum , acum nu-mi mai trebuie deloc , cand am vazut ce bratari super faci! Keep working , that's not wasting of time! Bravo pentru ele!
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|