some love
|
16 May 2010, 20:18
|||
|
|||
la atractie ma refer. in dragoste nu prea iti pasa de defectele celuilalt. de aia spun ca nu sunt indragostita de nimeni.
|
|||
16 May 2010, 22:05
|||
|
|||
Da...dragoste la prima vedere.
Poate fi doar o atractie...foarte mare! Adica in care vezi o persoana si te gandesti la ea toata ziua. Asa cum s-a intamplat la mine si la preitenul meu. Ne-am vazut,si din clipa aia...ne-am gandit 1 an unul la altul,dar fara sa ne gandim ca avem vreo sansa. INtre timp mi-au mai placut baieti,dar tot la el ma gandeam noaptea cand adormeam si chestii. Adica exista doar o atractie puternica la inceput,nici decum dragoste. Dragostea...vine pe parcurs. Nici decum de la prima intalnire. Totusi..suntem oameni...si la prima vedere nu ai de unde sa stii cum se comporta si chestii. Nu poti iubi un om numai dupa aspect,daca la comportament este naspa ,vorbeste urat,face faze urate... Dar in schimb poate fi urat...(ceea ce n-ar face posibila atractia la prima vedere) dar foarte dragut,sa te faca sa razi etc. Eu prefer cineva urat dar care sa ma faca sa rad si sa ma iubeasca neconditionat,decat unu frumos si afurisit ![]() |
|||
16 May 2010, 23:03
|||
|
|||
eu prefer un afurisit pe termen scurt
![]() ps: claudiu e genul 'frumos care te iubeste neconditionat'?:> |
|||
16 May 2010, 23:25
|||
|
|||
Ginny Macarena Wrote:eu prefer un afurisit pe termen scurt Ce rost mai are sa ai o relatie atunci ? Mai bine stai singura si gata. |
|||
17 May 2010, 08:53
|||
|
|||
E,da Si eu as prefera un corb decat un porumbel calator de la una la alta
![]() ![]() |
|||
17 May 2010, 09:36
|||
|
|||
Raizen Isildur Wrote:Ginny Macarena Wrote:eu prefer un afurisit pe termen scurt Rostul cred ca e cunoscut. Ca sa dea bine-n "gashca ca ti-ai tras prieten" ma scuzati, nu m-am putut abtine [ asta, cel putin, in general, nu ma refeream la cineva anume ; )] p.s.: Sheyra, mi-a placut prea mult fraza ta de mai sus, o retin neaaparat : p ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
17 May 2010, 13:41
|||
|
|||
Doamne fereste
sinceeer..nu vrei unul afurisit. Adica: ori te implicti intr-o relatie trup si suflet..ori esti C**** . sinceer...acum vorbeam la modul general aadca..eu ziceam inainte "stati sa vedeti...o sa fiu cu cutarica...dar LOGIC ca stau mai mult cu voi cum sa las eu noptile de uitat la filme si orele intregi de stat cu voi? " asa le spuneam ianinte...si acum..nu mi-am mai vazut prietenele la fata de juma de an Sti stiu ca sunt exagerata ca mi-am neglijat prioetenii (de acum am sa ma schimb)...dar....totusi....ai un prieten..nu stiu pentru ca vrei sa imparti dragostea cu cineva..nu numa de dragu de a avea...ca asa ..nu-i vad rostul |
|||
17 May 2010, 14:28
|||
|
|||
Ada McNair Wrote:Sti stiu ca sunt exagerata ca mi-am neglijat prioetenii (de acum am sa ma schimb)...dar....totusi....ai un prieten..nu stiu pentru ca vrei sa imparti dragostea cu cineva..nu numa de dragu de a avea...ca asa ..nu-i vad rostul Pai te imparti. Sau poti sa iesi cu prietenul SI cu prietenii. Nu tre sa stai doar cu el ![]() |
|||
17 May 2010, 14:36
|||
|
|||
Prietenul meu lam cunoscut prin intermediul soramii si cand iesim iesim in gasca vreo 8-9 persoane
mergem la fiml, ne plimbam, ne dam in leagan si chestii dar mai iesim si doar noi doi deci eu zic ca se poate sa te imparti si colo si colo ![]() |
|||
17 May 2010, 14:50
(This post was last modified: 12 May 2011, 20:21 by Bell Evans.)
|||
|
|||
Dupa mine, e bine sa'ti imparti timpul intre prioritati..adica, e de preferat sa iesi si cu prietenii, si cu iubitul/iubita, sa'ti faci timp si pt scoala [~acum nu se mai aplica fiindca situatia mediilor e pe final
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|