Perle...peste perle :))
|
17 May 2010, 19:56
|||
|
|||
Da, stiu cum e Si profa noastra de chimie din cls a opta ne iubea ff mult De obicei ne facea cretini si ne spunea sa ne dam foc Din dragoste desigur
![]() ![]() |
|||
17 May 2010, 19:58
|||
|
|||
Din dragoste se poate intampla orice
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
17 May 2010, 20:20
|||
|
|||
VAi asta mi-a adus aminte de o chestie amuzanta din ora de franceza
asa..profa de franceza ne-a dus sa ne uitam la film in laboratorul de franceza,si acolo ne-am uitat la taxi,unde la inceput tipii aia doi ..se dezbraca etc etc si...dupa toti radeau si...profa a zis "daca va uitati acasa...nu radeti..acuma voi radeti ca sunteti in grup..de aia!" la care unul din clasa "da macar acasa pot sa-mi fac l***" =)))))) cica profa "CE FACI ACASA?" =))))) a fost penal =))))) |
|||
17 May 2010, 20:22
|||
|
|||
=))))) Stai ca sa inteleg si eu...voi va uitati la un film in care 2 barbati se dezbracau?
![]() ![]() |
|||
17 May 2010, 21:07
|||
|
|||
Profu' de civica : Ce fete aveti Parca sunteti din videoclipul lui Michael Jackson , " Thriller "
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 May 2010, 21:12
|||
|
|||
M-a enervat asta
Cum sa spuna asa ceva despre noi?Doar nu suntem zombi Alta faza la chimie: Profa':La matematica care am invatat-o pe vremea mea,2 era egal cu 2,nu cu 1
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
17 May 2010, 21:21
|||
|
|||
Mda..tot de la chimie :
Profa :" Daca intra un copil,iese tot unul. Daca intra doi , ies tot doi ! " O colega : Dar daca intra doi copii,pot iesi 3 ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 May 2010, 21:22
|||
|
|||
nu wa =)))) erau un tip si o tipa =)))
|
|||
17 May 2010, 21:32
|||
|
|||
Ada McNair Wrote:asa..profa de franceza ne-a dus sa ne uitam la film in laboratorul de franceza,si acolo ne-am uitat la taxi,unde la inceput tipii aia doi ..se dezbraca etc etc Eu am inteles din asta ca sunt 2 tipi nu un tip si o tipa ![]() ![]() |
|||
22 May 2010, 10:27
|||
|
|||
A fost o faza dura cu varul meu, ne certam de la o sticla de cola
Tata: dar aveti si Fanta, de ce trebuie sa beti neaparat cola?! nu dormiti la noapte Varu'miu: Fanta, du'te atunci si adu fata Eu m'am uitat la el ca idioata, pana cand a izbucnit in ras si a zis ca trebuia schimbata ordinea cuvintelor |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|