some love
17 May 2010, 22:48
Raizen Isildur Wrote:Ce rost mai are sa ai o relatie atunci ? Mai bine stai singura si gata.

stii ce? nu am chef. asta e raspunsul. daca incep direct dulcegariile si daca e prea bine pur si simplu inceputul, mai mare suferinta dup'aia. de ce sa ma consum?

ps: nu Sam, nu am nevoie de sts de curvaFinna am fost cu un tip 6 luni jumate [cu tot cu perioadele in care am stat despartiti] si stiu ca daca sunteti.. prea indragostiti initial totul isi pierde farmecul dupa o vreme.si nu e mare chestie sa ai prieten.nu stiu cine se mai lauda azi cu asta:| cam toata lumea are.

edit: fie. GASHCAA mi'am tras prietenFinna)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
17 May 2010, 23:03

Cata [cata?(lin) o.O ] dreptate are Ginuca
Adica mai...si pe mine ma henerveaza dulcegariile si prostiile astea.De exemplu...cunosc un cuplu care sunt impreuna de un an si ceva.Ok...iesim cu gasca in parc...ei ne invita.Unde mama naibii,ca astia stau mereu si se ling [scuzati expresia],iar noi stam ca boii si incercam sa nu ne uitam la ei [nu...nu ni se face pofta ]
Cum ziceam...nu poti cunoaste dragostea la varsta asta...si fi sigur ca ceva serios nu poate vi.Si la chestia cu virginitatea...ma intreb cand se simte mai bine un tip Cand vine o panarama si ii da totul pe gratis,sau cund o merita cu adevarat?Am mai zis undeva...chestiia asta e ca si un boboc de trandafir,daca il fortam ca sa infloreasca...se usuca.Acum,la varsta asta aveti tot felul de prieteni si tot felul de prostii...la 20 de ani nu ti se pare nimic nou Thinking? E tampesc Si inca ceva...nu poti suferi din dragoste...mai ales acum Asta fiindca...mai...un copchil de 13-16 ani stie ce e dragostea?Sa fim seriosi FinnaCand le vad pe unele de 11 ani cum plang dupa tipi de 14-16 pe banca scolii...imi vine greata.Mai!Daca tu la 11-14 ani stii ce e dragostea...la 20-25 poti preda lectii
Oricum...si eu am si am avut prieteni [sa nu se inteleaga ca am mai multi deodata ]...dar le-am zis in fata ca tin la ei,dar nu ii iubesc Adica...am tinut mult la un tip,care era chiar best friendul meu...deci la ala am fost nervoasa cand ne-am despartit,si putin dezamagita...dar atat!La ceilalti radeam FinnaDefapt nu ma intereseaza daca sunt singura sau ocupata...daca am chef sa ma dau la cineva,ma dau dintre boyfriend sau nush ce Cu toti baietii cu care an fost,am ramas prietena ffff buna...si chiar ne intelegem.Adica te desparti de un tip,si gata...nu mai ai chef sa-l vezi?Nu...Finna Daca ai tinut la el,ti si acum legatura,la fel cum erati inainte.
Nu cred ca exista dragoste asa de mare la varsta asta.Deci e parerea mea

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
18 May 2010, 06:50
Shayera Holl Wrote:Cum ziceam...nu poti cunoaste dragostea la varsta asta...si fi sigur ca ceva serios nu poate vi.

Dragostea nu tine cont de varsta. Dragostea nu tine cont de nimic... e ceva mai presus decat viata insasi.

Prima dragoste adevarata am avut-o la 15 ani. N-a fost sa fie si sunt destul de fericit de asta. Tipa era naspa dar eu nu vedeam prea bine pe atunci...

18 May 2010, 08:19
Mai...pai asa e cand dai in saptamana orbului si-a surdului

Kiss Va adoricesc Kiss
18 May 2010, 15:22
Raiz, se pare ca numai fetele (unele Happywide) considera ca la varsta de 15-17 ani nu exista dragoste adevarata. Oricum eu sunt de acord cu tine Smile>-

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
18 May 2010, 15:43
nu toate fetele cred asa
ex:eu nu cred asta
si eu sunt de acord cu tine raiz
dragostea poate sa apara oricand nu conteaza varsta

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
19 May 2010, 15:44
TOti ziceti asta pentru ca n-ati intalnit-o Smile
si eu credeam inainte...CREDETI-MA! Chiar asa..credeam,ca nu poate fi dragoste de tanara...dar..s-a dovedit a nu fi asa...
Si mama imi zice ca dragostea apare la orice varsta..MAI ALES cand esti mic..si te atasezi si mai repede si mai mult de un om Smile
Dragostea e dubla acum...cand mai cresti...devin relatiile din ce in ce mai reci...si mai monotone...
Acum e ceva in genu...totul colorat si frumoos

Uite..dovada de iubire..deci..am pe prietenul meu de un an. Si totusi nu vrea sa ma "dezvirgineze" si el are 17 Smile deci...mna.. Si a zis "nuu...nu acum..nici daca vrei tu si ma rogi in genunchi..te iubesc...si nu ... peste vreo 3 ani "
Desi..bietu de el Cred ca nu mai poate...dar ma bucur ca ma iubeste si ca renunta la chestii...:| si eu tin la el in aceeasi masura...am sacrificat multe chestii pentru ca-l iubesc
Adica...daca nu ati inalnit...inseamna ca nu aveti noroc,nu inseamna ca nu exista Smile
Asa cum ati zice...ca daca n-ai luat niciodata un 4....inseamna ca nu exista... adica...ceilalti poate iau 4..si tu nu zic ca idee....
Sau.....nu crezi in castigurile de la loterie..si totusi..altii castiga Smile pricepeti? na..n-ati avut norocul ala...
Eu eram exact la fel inainte...si intrebati-o pe ana cum spuneam "NU VREAU SA IES AFARA CU CLAUDIU !!! :-L vreau sa stau cu voi? ce dracu? :|:| e doar un tip" si mna..pana la urma am ajuns sa nu mai dezlipesc de el Smile
Observ ca baietii sunt singurii dezvoltati la minte si vreo 2-3 fete Smile
Puteti sa aveti voi si 16-17 ani..dar cu gandire asa de incuiata nu stiu unde veti ajunge
Adica doar la capitolul asta...veti vedea...poate veti intalni dragostea adevarata..saptamana viitoare sau peste doua luni..si atunci imi veti da dreptate Smile
Si...eu nu am fost cu niciun tip NICIODATA...pana nu am simtit ca-l iubesc cu adevarat...adica pana acum singurul a fost claudiu..care chiar am simtit ca are ceva Smile ...

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

19 May 2010, 15:48
Ada, sunt de acord cu tine, pentru ca am mai spus'o si o repet~dragostea nu are varsta. Ai perfecta dreptate in ceea ce priveste ce spun altii.
Pentru ca nu poti afirma ca dragostea adevarata la varsta asta exista, doar atunci cand o intalnesti si te bucuri de ea. Pana atunci, o vezi doar ca pe o notiune abstracta si e normal sa crezi ca nu exista daca tu personal nu ai cunoscut'o.
Poate dupa ceva timp, am sa spun si eu ca am gasit dragostea vietii mele, dar presimt ca mai am mult de asteptat
19 May 2010, 15:54
eu pana acum ceva timp nu cunoscusem "dragostea" dar nici nu ma indoiam ca exista si ca va aparea odata si odata cineva care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt si pe care eu sa-l iubesc
credetima ca am avut si am colege care din clasa a 5a si pana acum umblau in fiecare luna cu altul si pentru ele era doar o pasiune iar pentru baietii respectivi-one night stand
e trist ca se intampla lucruri de astea, si Ada, esti sincer foarte norocoasa
Si Bell, stai linistita, asa credeam si eu acum aproape o luna dar va veni soarele si pe strada ta

[Image: 2igkmd1.png]
19 May 2010, 16:49
ma depaseste asta cu love4ever.nu sunt foarte multi tipi care spun "sigur ca ma abtin de la sex inca 4 ani pana esti tu pregatita"..de fapt sunt foarte putini. esti foarte norocoasa adaHappywide