Vacanta de Craciun
17 May 2010, 16:53
Helena privea pe fereastra din camera sa .Fulgii argintii roiau fericiti prin aerul rece ca niste fluturasi ce tocmai au fost eliberati din vazduhul ce gemea de ger. Prietenele cu care impartea camera isi impachetau bucuroase cuferele.De jos se auzi Jim , unul dintre Perfectii Cercetasilor , tipand la niste elevi din anul I ceva in legatura cu niste cufere aruncate alandala prin Camera si cum el se chinuie zi de zi sa tina totul curat.Baietii , amuzati de nervii acestuia , au inceput sa fuga si au plecat din camera , uitandu-se pentru ultima oara in acel an la Camera de Zi a Cercetasilor si lasandu-l in urma pe Jim si tipetele sale.
-"Helena , tu nu vii in vacanta?"intreba Caroline.
-"-Nu , raman la castel pe perioada vacantei.Parintii meu se duc sa-l viziteze pe fratele meu din Australia , unde se ocupa cu studiul animalelor magice , in special a cangurilor magici.Sunt vorbitori , stiai? Oricum , se pare ca ei vor avea un craciun fara zapada"zise Helena oftand.
"-Aaa...oricum mai raman cativa Cercetasi , dar in orice caz n-o sa mai fie harmalaia de altadata in Camera , ci doar liniste completa , numai si numai pentru tine!"zise fata razand.
-"Ok..se pare ca trebuie sa plecati!"zise Helena cercetandu-si ceasul de mana care indica ora zece."Peste o ora pleaca Expresul de Hogwarts.Vin si eu pana jos sa va conduc , si asa vroiam sa ma duc in Marea Sala."
Isi conduse colegele si multi alti colegi si prieteni , luandu-si ramas bun si urandu-si fiecaruia "Craciun Fericit!".Helena renuntase sa se mai duca in Marea Sala , cand il vazu si pe Filch cu D-na Norris , mai ales si pe Profesorul Plesneala , cel pe care il urau toti studentii . Fata mai ramase putin afara , profitand de adierea rece a vantului si a fulgilor ce ii dezmierdau fata.A ramas asa cateva secunde , si apoi privi cum in indepartare , Hagrid ii calauzea pe elevi catre trenul din gara.Se intoarse mecanic spre Camera de Zi , facand un drum care ii se parea asa de scurt fata de cum era de fapt.Gandurile ii erau pline de fel si fel de lucruri , gandindu-se usurata cum numai trebuia sa se trezeasca chiar in fiecare dimineata la ora sapte , cum totusi era la Hogwarts , fara sa faca ore (desigur , era vacanta!) si cu toate ca mai avea teme , acum nu-si mai facu griji de eseul enorm pe care trebuia sa-l faca pentru Potiuni despre "Potiunile de Micsorat" si toate celelalte teme.Se intinse pe pat , uitandu-se in gol , in linistea deplina.De jos se auzeai niste plansete , ba nu , niste chicote inabusite si rasete! Intrebandu-se oare cine o fi ramas in vacanta de Craciun la Hogwarts , cobori scarile de marmura incet si avea o mare surpriza sa afle peste cine a dat...

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
18 May 2010, 16:29
Sophia statea singura in camera de zi citind o carte despre Potiuni. Chiar daca era vacanta parca nu se obisnuise inca cu programul liber
-Hei, se auzi o voce din spatele ei. Si tu stai vacanta asta la Hogwarts?
Sophia se intoarse si o vazu pe Helena coborand scarile
-Da, se pare ca eu si sora mea ne vom petrece mai toate vacantele aici. De ce nu esti in tren, sau si tu vei sta de craciun aici?
-Pai da, parintii mei sunt plecati in Australia.
-Nu'ti face griji. Craciunul la Hogwarts e destul de frumos: Zapada, cadouri ,magie... tot ce'i trebuie unui om pentru a fi fericit, chicoti Sophia inchizand cartea pe care o citea.
Deodata, portretul doamnei grase se deschise si pe usa pasi.....

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
18 May 2010, 16:37
Bell intra pe usa, scuturandu'se de zapada ce se odihnea pana la refuz printre suvitele de par.
"-Hey, salut!" spuse fata, zambind.
"-Buna, Bellyshor" ii raspunse Sophi, incantata sa o vada.
"-Ramai la Hogwarts?!" intreba Helena, usor mirata.
"-Dap, anul asta da. Rose se duce in Coreea, impreuna cu parintii si Nate. Iar eu am zis ca raman la castel. Nu as suporta doua saptamani in tara aia, sunt deja terorizata!!!" raspunse cercetasa, ganditoare.
"-Sincer, mai bine la Hogwarts decat in Coreea" chicoti Helena.
"-De acord cu tine" murmura Bell, cazand pe ganduri.
"-Si, ce ai de gand sa faci in cele doua saptamani??" o intreba Sophia, in timp ce deschise cartea de potiuni.
"-Pai, nu prea stiu. Mi'am petrecut fiecare craciun alaturi de familie. Insa acum voi incepe prin a merge in dormitor sa ma schimb. Sunt uda pana la piele, datorita bunvaointei unor prieteni ce au vrut o bulgareala de ramas-bun" spuse Bell, cu ciuda.
"-Sa ghicesc ca tinta principala ai fost tu?" intreba Helena, razand.
"-Mda" raspunse Bell, urcand treptele de marmura cenusii.
Ajunse in camera din Turn, care parea pustie fara prietenele ei. Patul lui Rose era aranjat, si era mult prea ordine. Nu se simtea bine printre amintirile surorii ei, asa ca se grabi si isi lua o pereche de blugi negri si un hanorac mai gros, gri. Se pieptana si isi prinse parul intr'o coada la spate asa, ud, cum era. Insfaca de pe noptiera cartea sa preferata~La rascruce de vanturi~care se odihnea alaturi de celelalte si cobori inapoi in camera de zi.
Ajunsa acolo, observa o alta cercetasa/un alt cercetas stand pe un fotoliu abandonat in fata semineului..

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O mica vacanta Evelina R. Potter 1 1,142 03 Sep 2012, 22:40
Last Post: Wanda J. Bennet
  O vacanta de iarna perfecta Julieta D. Thibault 3 1,405 11 Dec 2011, 12:39
Last Post: Julieta D. Thibault
  Casa de vacanta Andrews! Rosalie Vivienne Alden 20 4,375 18 Oct 2010, 18:11
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  In vacanta Julia Lilith Potter 5 2,077 22 Aug 2008, 23:43
Last Post: Cheyenne Laurette