The last chance
|
19 May 2010, 14:41
|||
|
|||
First
Edit imediat dupa : Am stat toata ziua azi si am incercat sa te fac sa-mi spui a cui e ziua....Si tu mi-ai spus ca e a Lisei si ca Ashley nu i-a luat nici un cadou... ![]() ![]() Oricum...faza cu DVD-urile, cu hainele si ghidul in coreeana le ador Thanx, nunim Si faza cu Pete E atat de dragut Asteptam Next-ul P.S. : Las' ca ne intalnim noi la scoala....Ziua Lisei, nu? Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
19 May 2010, 14:45
|||
|
|||
Uite cum facem
te mituiesc~ma lasi in pace [~asta implica si chestia cu rugatul baietilor sa ma terorizeze ![]() si ma bucur ca ti'a placut, nunim |
|||
19 May 2010, 14:52
|||
|
|||
Hmmm...mai vedem...
Dar faza cu capitolul suna foarte bine... Deci...sunt de acord P.S.: Insa trebuie sa te previn ca nu intra si coreeana mea Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
19 May 2010, 14:55
|||
|
|||
fara coreeana, asta face parte din metodele de terorizare
as spune ca e cea mai rea deci nupp, fara coreeana si ma mai gandesc |
|||
19 May 2010, 14:57
|||
|
|||
Off....bine, bine...
Fara coreeana....doar maine Desi nu stiu daca o sa ma pot abtine...dar incerc ![]() Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
19 May 2010, 15:01
|||
|
|||
sooper tare Bell, felicitari
dar neai promis ca o sa aflam ce e cu Dane si inca nu am aflat dar pot sa pun pariu ca iesa ceva intre Lisa si Josh ![]() |
|||
19 May 2010, 15:04
|||
|
|||
veti afla pe parcursul urmatoarelor capitole
aveti rabdare si ma bucur mult ca va place |
|||
19 May 2010, 16:01
|||
|
|||
Acest capitol este extraordinar ador felul in care descrii totul As vrea sa astiu cand vine nextul!
![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
19 May 2010, 16:10
|||
|
|||
Ma bucur ca ai pus nextul in sfarsit
Ador felul tau de a scrie Imi place mult cum descri ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
19 May 2010, 16:44
|||
|
|||
Super capitol Bell >
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |