Ce seriale urmariti?
|
19 May 2010, 12:37
|||
|
|||
Eu ma uitam [ dar acum nu ca prea se mai difuzeaza
![]() Adoram serialul asta, mai ales ca eu am ceva cu filmele horror.. Si, ca sa fiu sincera, imi placeau si actorii principali.. Sam and Dean, doi frati ce rezolvau tot felul de cazuri misterioase cu demoni, vampiri, etc. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
19 May 2010, 19:21
|||
|
|||
Deaaaaan
Si eu m-am uitat A fost pana acum un timp pe Pro Cinema Heiiiii Acum ma uit si la Goong 15 seriale ![]() ![]() ![]() |
|||
19 May 2010, 19:26
|||
|
|||
eu ma mai uitam pe ProTV, cand se difuza, la Mesaje de dincolo(ghost whisperer) cu Jennifer Love Hewitt
este vorba despre o femeie care vede fantome si le ajuta sasi rezolve problemele lasate nerezolvate si sa "mearga in lumina" ![]() |
|||
19 May 2010, 19:41
|||
|
|||
Am inceput sa ma uit la " Mesaje de dincolo " . Mi se pare foarte interesant
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
19 May 2010, 20:52
|||
|
|||
Si eu m-am uitat la cateva episoade din "Mesaje de dincolo"
Mi-a placut,dar nu aveam timp sa ma uit.....serialul incepea la 18:00 ....si eu ajung la 8 acasa
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
19 May 2010, 20:53
|||
|
|||
Eu m'am uitat la cateva episoade vara trecuta
Si m'am gandit sa ma uit la toate sezoanele - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
19 May 2010, 21:03
|||
|
|||
Si imi place Mesaje de dincolo
Ma uitam vara pe AXN si chiar le urmaream... Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
20 May 2010, 09:51
|||
|
|||
Eu ma uit la CSi New York si Mesaje de dincolo(acum este in fiecare miercuri la 22 pe AXN..pt cei interesati)...
Totul este ceea ce pare dar nimic nu seamana!!
![]() |
|||
20 May 2010, 22:15
|||
|
|||
Nu se poate numi tocmai seriaaal dar.ma uit la un cacat anime (priml din viata mea )....care se cheama DEath note pacat ca are doar 37 de episoade chiar imi placea
![]() |
|||
20 May 2010, 22:51
|||
|
|||
Ei bine, primele seriale din lista mea sunt, desigur, cele coreene:
1. Giuvaierul palatului 2. Secretele de la palat 3. Furtuna la palat Desiree, motanul meu isi face timp pentru orice, inclusiv sa-ti sara tie in cap. Si in niciun caz nu ar accepta ca amanta pisica uneia care vorbeste de rau serialele coreene! In rest, nu prea urmaresc seriale, ci mai degraba filme (comedii) Si nu o sa va vina sa credeti ce urmaresc eu pe youtube: POKEMON!!! IN JAPONEZA!!! Un nou episod soseste in Japonia in fiecare Joi, iar eu sunt in permanenta la curent! De cum a ajuns pe youtube, il urmaresc! Da, stiu, par putin cam... Apropo... are 600 si ceva de episoade, si nu da semne ca se apropie de final! Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Seriale | Julieta D. Thibault | 9 | 2,279 |
13 Jan 2013, 00:42 Last Post: Julieta D. Thibault |