Sfarsit de gimnaziu/liceu
|
20 May 2010, 15:41
|||
|
|||
M'am gandit sa deschid un astfel de topic, dat fiind ca nu am mai vazut niciunul pe forum.
Probabil multi dintre noi suntem la final de gimnaziu, unii poate chiar la sfarsitul liceului. Iar cei care inca va bucurati de anii acestia, pot sa spun ca sunteti cei mai norocosi! Astazi la scoala am facut o activitate, gen ora de dirigentie filmata. A fost o experienta foarte ciudata, dat fiind ca a fost si prima oara. Dar oricum, pot sa spun nota 10+ pentru clasa mea. Nu m'am gandit niciodata ce pot ascunde colegii mei. Iar diriginta, ne'a uimit pentru a mia oara cu surprizele ei. Ajunsa acasa, pot sa spun ca am plans. Si nu mi'e rusine cu chestia asta Am plans pentru ca am simtit cum ma rup de colectivul pe care l'am avut in ultimii 3 ani [~m'am mutat in clasa asta in a6a] si a fost foarte dureros. Nuj, cred ca amintirile din anii astia vor ramane intiparite pentru totdeauna in mintea mea. Si imi va fi atat de dor de anii de generala. De tot ce am facut, bune sau rele. Chiar si de profesori [~celebru va ramane cel de geografie ![]() Voi ce credeti in legatura cu terminarea gimnaziului/liceului? |
|||
20 May 2010, 15:50
|||
|
|||
si eu sunt la sfarsit de clasa o 8a si uneori imi pare foarte greu sa ma despart de unii colegi, dar in zilele in care sunt suparata pei ei, ma bucur ca se termina mai repede
eu din clasa I pana acum am avut cam aceiasi colegi, nu am fost amestecati la inceput de clasa a 5a unii sau transferat, iar anul asta am fost uniti cu o alta clasa care a fost desfiintata Avem sambata viitoare banchet si abia astept cu o zi inainte de banchet o sa facem o serbare si sunt foarte emotionata, sper sa iasa super bina si sa nu incep sa plang+ ca o sa cant si la chitara la serbare a inceput anul asta sa imi placa scoala mea foarte mult pentru ca sunt multe zile in care ne adunam aproape toti colegii si stam si vorbim, si radem si daca sar putea, as lua cativa profi cu mine dar pe cativa abia astept sai las sasi vada mai departe de cariera cand ma gandesc ca o sa merg la liceu si nu o sa cunosc pe nimeni in clasa mea, uneori ma sperie gandul asta dar va trebui sa trec si peste asta nush dc, nush cum dar imi va parea foarte rau ca o sami parasesc scoala si o sa imi fie foarte dor de prietenele mele, de cei care jucau "Cate oua are baba", de orele de chimie in care radem cu proful, de orele de engleza cu diriga-materia mea favorita si profesoara favorita- de pauzele in care cutare o gadila pe colega mea de banca, de pauzele in care incercam sa citesc si zgomotul facut de colegi sau cantecele cantate de un coleg colegei mele de banca sua muzica de la telefoane nu ma lasa sami desfasor activitatea pur si simplu o sami fie or de toate ![]() |
|||
20 May 2010, 16:32
|||
|
|||
Pot spune mii de lucruri atat bune, cat si rele despre acest subiect. Pot scrie o carte despre fiecare coleg si colega. Eu din fericire sunt in a 7-a, si mai am un an de petrecut cu ei toti. Am fost 31 la inceput, multi au plecat, acum suntem 21. Toti cei 7 ani, certurile, planurile puse sau nepuse in aplicare ce rar au dat roade, dar ne-am distrat, nebuniile, toate ne definesc prietenia, ne definesc pe noi. Si mi-e frica. Pentru ca nu vreau sa-i pierd.. buni sau rai, dulci sau amari, fara ei nu ar exista 7B. Iar eu nu pot concepe un asemenea lucru. Ceea ce pare a fi un sfarsit nu e decat un alt inceput. Un inceput ce pentru mine, pentru noi, va incepe cu un sfarsit a ceva ce nu voi uita.
7B forever!
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
20 May 2010, 16:40
|||
|
|||
Si pe m-a impresionat foarte mult activitatea de azi de la scoala...Ora de dirigentie filmata si zau ca mai aveam putin si plangeam...Aveam lacrimi in ochi pentru ca am ascultat cuvintele spuse de colegii mei si mi-am dat seama ca erau cuvinte calde si spuse din suflet.
Imi iubesc colegii, clasa, colectivul pe care il avem si pot sa spun ca sunt mandra ca fac parte din clasa a VIII-a A... Suntem foarte uniti in ceea ce facem, desi mai exista si dispute ca in orice clasa. Dar s-a intamplat de foarte multe ori ca un coleg sa faca o prostie, de exemplu, un baiat a spart geamul de la sala de sport... asa ca am pus toti bani si l-am ajutat pe coleg sa plateasca daunele. A mai iesit o data un scandal foarte mare, nu mai stiu exact care era motivul, insa stiu ca s-a cerut nota scazuta la purtare. Dar nu se stie faptasul, asa ca ne-am rirdicat toti in picioare si am spus ca am facut-o toti si daca vrea sa scada nota atunci sa o scada la toata clasa... Momentele astea iti raman ca amintiri pentru tot restul vietii, momente speciale petrecute cu prietenii tai. Diriga m-a impresionat azi foarte tare cand a zis o chestie pe care probabil, o sa o tin minte toata viata... Voi sunteti speciali si de aceea aveti nevoie de o atentie mai speciala Chiar am plans la faza asta...Adevarul este ca este o diriga de nota 10 fara care probabil ca toata clasa ar fi avut notele de la purtare de 8, sau daca nu mai putin...Asa le avem de 10 Tot anul am asteptat termibarea scolii si inceperea liceului...Dar acum regret asta...Poate ca vroiam doar sa scap de testarile astea nationale si de teze si de tot stresul ala....si credeam ca daca termin scoala am sa scap si de griji...Insa nu e adevarat...O sa-mi fie foarte dor de colegii mei si de profesorii care si-au facut mii de nervi incercand sa ne invete ceva... Nu pot sa le spun decat multumesc pentru tot si sa pasesc spre o noua etapa a vietii mele... Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
20 May 2010, 17:19
|||
|
|||
si eu sunt tot la a 8a A
Ma bucur sa aud cati de uniti sunt voi Noua cand nea propus diriga sa facem serbare toti am vrut mai putin un baiat care nu se implica niciodata, la banchet nu vine, dar cand am luat azi flori la profe ca sa le dam invitatiile el a inceput sa comenteze ca ar trebui altfel de flori si chestii de astea La noi, imi amintesc cand au fost smulse chestiile alea negre de la marginea termopanelor)chedere se cheama sau cum?). Atunci a platit doar faptasul Si diriga mea e cea mai buna profa ever toti avem media 10 la purtare mai putin cei care chiulesc. La noi in scoala, la 10 absente cik se scade un punct la purtare si la 64 de absente cat avea un coleg trebuia sai puna nota 4 la purtare si totusi, diriga ia pus nota 8 si directoarea ia spus sa o modifice asa ca a ramas cu 7 Noi tot anul neam rugat de diriga sa facem banchet si a spus ca nu, pentru ca nu meritam si luna trecuta ![]() Si imi pare foarte rau ca nu o sa o mai am ca profesoara si ca diriginta pe actuala mea diriga ![]() |
|||
20 May 2010, 17:40
|||
|
|||
Eu am un coleg in clasa care are mai mult de 64 de absente si are media 10 la purtare ca s-a bagat diriga
Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
20 May 2010, 19:05
|||
|
|||
Sa va zic eu una mai tare. Eu am un coleg in clasa [ respectiv Burk ] care are peste 110 de absente. Dar tipul chiar nu merita efortul dirigintei.
You run. I con.
|
|||
20 May 2010, 19:07
|||
|
|||
eu am o fata in clasa care vine la scoala o zi da, doua nu si avem cate 6 ore pe zi, faceti voi calculul
si mai este cineva la cealalta clasa de a 8a(suntem doar 2) care nu vine la scoala cu saptamanile ![]() |
|||
20 May 2010, 19:10
|||
|
|||
Quote:si mai este cineva la cealalta clasa de a 8a(suntem doar 2) care nu vine la scoala cu saptamanile Exact asa e colegul meu.. You run. I con.
|
|||
20 May 2010, 19:32
|||
|
|||
la noi e un coleg, dupa cum a zis si Rose, care abia trece pe la ore
dar e al nostru, si imi pare rau ca nu am avut ocazia sa'l cunosc mai bine oricum, imi va fi dor de clasa a VIII-a A..nuj, simt ca las o parte din mine la scoala 3, inca de pe acum, dar am de gand sa profit din plin de aceste ultime saptamani alaturi de cei mai buni colegi [~cu bune, sau rele] |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|