some love
|
20 May 2010, 20:18
|||
|
|||
mda...stiu si pe mine m-a mirat..si tocmai de asta il iubesc atat..ca vad ca si el ma iubeste..ma rog >
![]() Adica...toate chestia cu dragostea..depinde de destin ![]() asa cum unor fete le vine menstru**** mai devreme si la altele mai tarziu ma rog n-am gasit alt exemplu dar vreau sa va fac sa intelegeti ![]() |
|||
20 May 2010, 20:55
|||
|
|||
eu una cred in dragoste si cred ca va aparea la un momentdat si in viata mea[poate a aparut deja da nus sigura]
Ada, esti cea mai norocoasa fata de pe planeta, nu stiu daca mai exista cineva, vreun baiat[cel putin eu nu cunosc] care sa zica asa ceva ai mult noroc si "you Gotta Keep that one" dear fi toti baietii asa lumea de azi ar fi alta in ultima vreme am ajuns la concluzi ca aproape toti baietii[cei de fata se exclud ![]() ![]() relatiile nu mai sunt bazate pe dragoste , ci pe alte criterii Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
20 May 2010, 21:00
|||
|
|||
E ciudat sa fiu unul dintre putinii baieti de pe forumul asta, care e si cat de cat activ Mai vad si eu ce parere au fetele despre noi of, of mai Sophy
![]() ![]() |
|||
20 May 2010, 21:03
|||
|
|||
Eu sunt de acord cu Sophia
Acum , majoritatea baietilor se gandesc numai la ..[ stiti voi ce ] ... Pentru putini baieti mai conteaza sentimentele ... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 May 2010, 21:05
|||
|
|||
Cred ca sunt norocos ca nu fac parte din majoritate
![]() ![]() ![]() |
|||
20 May 2010, 21:06
|||
|
|||
Eu sunt de acord cu Sophy.
Mai toti baietii [ cu foarte mici exceptii; si cum a zis si Sophy, se exclud cei de fata ] vor acelasi lucru. [ stiti si voi ] Si e un lucru care.. nu stiu.. le dezamageste enorm pe majoritatea fetelor. De ce vor numai sex [ hai s-o zic pe romaneste, ce naiba! ] nu inteleg. ![]() Ichi, eu cred ca stii.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
20 May 2010, 21:08
|||
|
|||
Unii se uita doar la cum arata fetele si nu la sufletul lor.
Adica tu poti fi o fata care nutreste sentimente nobile si poti iubi un baiat din toata inima, dar daca nu ai 90-60-90 esti degeaba ... Si ma scot din minti baietii care spun replici de genul : " Vai , ce buna esti ! " sau care pur si simplu fac niste gesturi inexplicabile. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 May 2010, 21:10
|||
|
|||
Ah, [ era sa zic ceva nu prea frumos acum ] ce sut sub centura merita..
Nu, vorbesc serios. ![]() You run. I con.
|
|||
20 May 2010, 21:13
|||
|
|||
De exemplu baietii din clasa mea . [ Isa si Desiree stiu ]
Lolu si Cretu. Niste obsedati care ma alearga prin baie. Si ce rezolva cu asta ? Imi fac greata . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 May 2010, 21:15
|||
|
|||
=))
Si Burk, ce... [ iar era sa zic ceva urat. ] cred ca daca ar putea, ar si sari pe una din clasa.. Bine ca, Lolu e mai normal asa de felul lui.. Cred. 7 ani si tot ma mai indoiesc de asta.. ![]() You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|