some love
20 May 2010, 21:17
Unii baieti chiar exagereaza. Daca placi o fata asta nu inseamna ca trebuie sa te comporti ca un obsedat. Si daca o placi, trebuie sa o placi pentru ceea ce este ; pe dinafara si pe dinauntru.

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20 May 2010, 21:20
Hai ca si cu asta sunt de acord.

Deci.. concluzie: Ce urasc cel mai mult la baieti? Ca se uita numai la aspectul fizic, nu si la personalitate.
Ma rog, cum am mai spus, exista si exceptii.. pacat ca.. sunt foarte putine.. Sad

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
20 May 2010, 21:24
Mda..speram sa avem si noi norocul Adei >Happywide<

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

20 May 2010, 21:24
am cunoscut si cunosc in continuare baieti care sunt obsedati de ...[vati prins voi]
in totdeauna au existat si vor exista astfel de baieti dar din pacate in ultima vreme sunt din ce in ce mai multi obsedati.
Ichi, daca nu aio vazut am scris in paranteza ca"cei de fata se exclud" si stai linistit, tu esti unul dintre putinii baieti draguti de pe planeta[daca ai fi obsedat nu teas lasa sa te apropii de sormea nici la 2 kilometri]

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
20 May 2010, 21:28
Dap, fii si tu mai atent la detaliile din mesaje, Ichi.. Love

You run. I con.
20 May 2010, 21:34
Am vazut ca ai scris "cei de fata se exclud" Doar ca eu nu eram de fata cand ai scris u mesajul ala Wink) deci..Thinking Oricum ma bucur ca ai o parere buna despre mine Merem am crezut ca era invers (glm Happywide)

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
20 May 2010, 21:36
Eh na, cate pretentii acuma, Ichi.. Wink)

[ glumesc.. ]
Toti de aici avem o parere buna despre tine. Wink

You run. I con.
20 May 2010, 21:38
"Si in public se aude liniste deplina, cineva tuseste, dar fata cu ochii albastrii din primul rand tot insista ca toata lumea are o parere buna despre mine" (glm Kiss)

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
20 May 2010, 21:42
Eu! Fata cu ochii albastri!

''Si fata insista, baiatul zambeste, iar dintr-o data, toata lumea se ridica in picioare si in sala se aude ''Daa'' raspicat!''

Kiss

You run. I con.
20 May 2010, 22:12
Foarte interesant
Asaaa..deci...mda...eu cunosc multi baieti ca si claudiu
Cel putin..in gasca mea..de rockeri sa ziceeeem..adica chiar la propriu Smile din aia ...cu par pana la fund..si cu bocanci mari
Ca sa nu credeti ca's genu de persoana care zice "rockeri" la aia..cu par pana la urechi..care asculta...green day..
Umblu cu din aia seriosi de asculta...dimmu borgir Smile si..kataklysm.. ma rog .. asa...TOTI METALISTII SUNT ASA Smile
Toti umbla cu prietene GRASAAANE si uraaate..cu fata de caine Smile serios...era un prieten.c.are era cu o tipa ..si eu credeam ca-i baiat =))...DECI JUR .. e urata tare Smile asa..si totusi sunt impreuna de 4 ani Smile E foarte dragut
si toti au prietene de 4-5 ani nu mai putin...adica toti sunt ca prietenul meu...
Cei care se uita doar la aspect sunt cocalarii..cel putin..eu...din grupurile in care umblu..nu se intampla asa ceva
Eu ..nu mananc ca am impresia ca ma ingras Si vine claudiu si imi baga cu forta in gura si zice "VREAU SA TE FACI DE 80 DE KILOGRAME!! ATUNCI AM SA TE IUBESC Angry NU VREAU SA AM O PRIETENA BOLNAVA :-L...VREUA SA FII GRASA DA SANATOASA :-L"
si e dragut cand vad ca nu-i pasa de aspect si ca e mandru de mine oricum as arata..in ziua respectiva si...da...asa sunt toti Happywide(CU MICI EXCEPTII bineinteles...ca la orice casa)

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."