some love
|
21 May 2010, 18:32
|||
|
|||
Thanks, Raizen
Si in legatura cu cuvantul sex, ma gandeam ca unii membri sunt mai mici si na.. [ nu ca eu as fi prea mare ] Si mersi pentru sfatul cu aspectul fizic - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 May 2010, 08:28
|||
|
|||
Defapt....ce ceva ciudat Simti un deranj in stomac,si habar n-ai daca e de la mancarea de aseara,sau daca ai inghitit o tona de fluturi
![]() ![]() |
|||
22 May 2010, 09:04
|||
|
|||
Raizen Isildur Wrote:Cand esti indragostit e altceva.. simti nevoia sa iei persoana respectiva in brate tot timpul, sa o saruti, sa o tii de mana cnad nu e langa tine iti e foarte dor de ea, zambesti cand o vezi, ai fluturasi in stomac, iti bate inima mai tare, simti pur si simplu ca o iubesti.. te face fericit/a... Probabil doar il placi pe prietenul tau... Iubirea e ceva care apare fara sa-ti dai seama.. dar cand apara stii ca e acolo. ms moolt pentru explicatii eu am fluturi in stomac doar cand ma gandesc la momentele pe care leam petrecut impreuna si nush dc dar fluturii astia sunt cam flamanzi si din cauza lor mai mereu mi se face foame ![]() |
|||
22 May 2010, 12:12
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:Raizen Isildur Wrote:Cand o sa apara dragostea o sa stii.. n-ai cum sa nu fii sigura. E ceva mult prea profund.. e ca un instinct.. inveti sa mergi fara sa-ti dai seama, dar dupa ce ai invatat, esti SIGUR ca stii sa mergi.. nu mai ai dubiiRaiz, explicam si mie cum isi da o fata seama ca este indragostita? Cand iti place de cineva.. iti place aspectul fizic.. iti plac anumite gesturi, anumite chestii la persoana aia. Si per total iti place de ea. Adica na.. e un/o posibil/a iubit/a. Cand esti indragostit e altceva.. simti nevoia sa iei persoana respectiva in brate tot timpul, sa o saruti, sa o tii de mana cnad nu e langa tine iti e foarte dor de ea, zambesti cand o vezi, ai fluturasi in stomac, iti bate inima mai tare, simti pur si simplu ca o iubesti.. te face fericit/a... Probabil doar il placi pe prietenul tau... Iubirea e ceva care apare fara sa-ti dai seama.. dar cand apara stii ca e acolo. |
|||
06 Jun 2010, 12:15
|||
|
|||
acum, cei care spuneti ca nu exista dragoste/iubire la 14-15-16 ani, nu ati simtit niciodata fluturasi in stomac?
poate nu, poate da si daca nu, inseamna ca nu ati intalnit acea persoana care sa te faca sa te simti de parca plutesti de fiecare data cand o vezi, sau te gandesti la persoana respectiva ![]() |
|||
06 Jun 2010, 20:05
|||
|
|||
O intreabre... pare complicata si ciudata...
Te poti indragosti de un necunoscut? Adica, mai intai ti'a placut si incerci sa afli lucruri despre el. Descoper ca iti place din ce in ce mai mult, pana cand iti dai seama ca te'ai indragostit? El habar n'are de existenta ta, totusi... iar tu incerci sa te faci observata ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
06 Jun 2010, 20:15
|||
|
|||
sigur ca am trecut si eu prin asta, dar incurc de prea multe ori dragostea cu atractia fizica / atractia..cum sa zic..cand imi place de cineva pentru comportament &stuff.e o granita atat de mica intre cele doua..
[nu m'am mai indragostit pe bune de foaarte multa vreme] si mie mi s'a parut la un moment dat frumos sa te indragostesti, dar la mine nu merge pt ca imi schimb gusturile every single day. Daca nu il vad deloc azi pe tipul care mi se parea cel mai cute ever alaltaieri, incep sa visez la cineva din gasca. Cand simt ca acel cineva se apropie de mine il resping...pentru ca ma trezesc again fidela la alalaltu' cu care sunt de o sapt...si in acelasi timp inca sunt atenta la sc cand e V. pe coridor ![]() sunt foarte foarte nehotarata in general si totusi imi convine. ps: lizziee, tu esti definitely crazy dupa R ![]() |
|||
06 Jun 2010, 20:28
|||
|
|||
Ginny, chiar ca esti nehotarata, dar stiu ca se poate trai foarte bine si fara un iubit
eu, in primii ani de gimnaziu, daca venea vreun baiat la mine, pur si simplu, nul bagam in seama, tot asa, il respingeam, fiindca stiam ca incearca sa se dea la mine nu pentru ca ma cunostea sau chestii ci pentru felul in care arat ![]() |
|||
06 Jun 2010, 20:36
|||
|
|||
eu vreau iubit
![]() aproape toti sunt asa, eu nu incerc sa ii schimb. |
|||
06 Jun 2010, 20:37
|||
|
|||
park ai fi colegamea
nici ea nu are iubit si la scoala sta si se plange ca vrea si ea unul si la banchet sa sarutat cu o gramada de tipi, cik a profitat de ocazie ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|