E ceva in spatele meu ...
21 May 2010, 19:56
E 01:00 seara. Luna se vedea ascunsa dupa jaluzelele ferestrei turnului cercetasilor ...Eu impreuna cu emma gold (prietena mea de la ochi-de-soim) ne gandeam sa mai exploram castelul Hogwarts. Merseram noi pana ce pe coridorul de langa noi se auzea Plesneala :
-"Cine ne deranjeaza noua somnul ?cand il voi prinde pedeaspa va fi aspra "
Fugisem si dintr-odata o usa mare ne inchidea drumul , iar Plesneala cu lampa se apropia si mai mult ..... Ne-am gandit ca "mai bine intram decat sa fim exmatriculati" .
Dupa usa era un untuneric insopaimantator. Facusem o vraja si totul se luminase putin. Era ceva care se oglindea in razele lunii
Pe coridor Plesneala : "Imi miroase a ceva.Cred ca nu mai am mult pana la intrusii"
Eu ma apropiam cat mai mult de oglinda in timp ce Emma statea de paza. Acolo ma vazusem pe mine ..... Si dintr-odata imi vedeam fratele care a murit acum 14 ani , inainte de a ma naste eu .....
Incepusem eu :- "Emma , haide repede ca sa il vezi pe fratele meu pe care til povesteam eu !"
-"Bine vin ! "
Ea venise. -"Il vezi? " , o intrebasem eu
-"Nu , ma vad doar pe mine cu roba lui Dumbledore si cu trofeul de vajthat in mana , adica eu ca fiind sefa scoolii si campoiana de vajthat".
Plesneala ne auzise vocile . Intrasera in camera . Noi facusem o vraja si ne transformareram in niste tablute pe care scria "Oglinda lui Erised"
Zise Plesneala : -"Niki , Emma , stiu ca sunteti aici ca vam auzit vocile ! Asa ca nu va mai ascundeti !"
Plesneala nu vazu nimic decat tablutele cu Oglinda lui Erised , el isi zise in gandul lui "Hmmmm....au botezat in sfarsit oglinda !"
Plecase din camera.Acum eu si Emma ne puteam transforma inapoi. Zisem noi :
-In sfarsit a plecat Plesneala ! Acum putem sa ne mai vedem dorintele !

Ps.: Voi continua mai tarziu

Tie frica ? ar trebuii sa-ti fie !
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21 May 2010, 20:19
OFF: Nu poti continua tot tu. Trebuie sa continue un alt membru, altfel vei face dublu-post [ ceea ce nu este voie ] Poti continua tot tu abia dupa ce trec cinci zile [ asa era parca.. ] si niciun alt user nu a scris.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
21 May 2010, 20:21
Poate se referea ca vrea sa dea edit .
In fine..o sa vedem ce face
Si scuze pentru ca ti'am stricat topicul Happywide

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

21 May 2010, 20:59
Emma si Niki au continuat sa se uite in oglinda
-Niki...in afara de fratele tau mai vezi si altceva?
-Pai cred ca ar mai fi un lucri.raspunse Niki incantat ca macar unei persoane ii pasa de el.
-Si cam ce ai mai vedea?intreba curioasa Emma
-Pai mi-as vedea familia imbratisandu-ma si prietenii la fel.
-Printre care sunt si eu?
-Cred ca da..Adica acum tu esti cea mai buna prietena a mea si apoi ar vin si ceilalti Sely ,Alice ,Rose bla bla bla..

☆Emma Gold☪

[Image: harry_potter_phoenix_sm.jpg]
21 May 2010, 21:34
Pai totusi l-as mai vedea si pe Johni aducandumi un mesaj de la Cap-De-Mort in care scria ca vrea sa ma infrunte .

21 May 2010, 22:24
In acel moment Niki a auzit nise pasi:
-Cred ca aud niste pasi , Emma!
-Daca sunt ai lui Plesneala?spuse Emma ingrijorata cu lacrimi in ochi
-Emma..Nu trebuie sa plangi..Fi calma,incerca Niki sa o calmeze pe prietena lui
Emma facut o fraja si s-au transformat din nou in tablite.Cand a intrat nesuferitul de Plesneala in camera nu vazu nimic diferit decat prima data.
-Abia astept sa prind niste elevi si sa ii exmatriculez.Cap-de-Mort va fi madru de mine...mai ales daca ii vopi distruge pe Niki Betiuc si pe Emma Gold.Sunt amandoi vrajitori de sange pur si nu mai avem nevoie de altii.Trebui sa fiu doar eu!
Cand a plecat Plesneala din camera ,copii s-au transformat ,iar Emma a plans foarte tare.Niki a incercat sa o consoleze...

OCC:Niki continua tu plz;Wink

☆Emma Gold☪

[Image: harry_potter_phoenix_sm.jpg]
21 May 2010, 23:02
Niki reusii si amandoi plecare in turnurile lor fara sa stie ca in tot acel timp Dumbledore era in spatele oglinzi ......

22 May 2010, 09:29
Scuze din nou ca ma bag , dar un post Rpg trebuie sa aiba minim 5 randuri. Happywide

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

22 May 2010, 09:40
Da stiu , dar nu am avut cum sa scriu 5 randuri dak asta e toata poveste