Perle...peste perle :))
|
22 May 2010, 10:32
|||
|
|||
Eram ieri in ora de mate si eram foarte concentrati. Asteptam rezultatele la teze si dintr'o data se aude de afara :
"- Hai mai oameni buni , calmati'va " [ nu mai stiu sigur cum era, dar ceva de genul ] A fost sec ..Toata lumea a inceput sa rada ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 May 2010, 10:34
|||
|
|||
Da....a fost prea seaca faza
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
22 May 2010, 10:34
|||
|
|||
Oho.. si eu eram si la tabla rezolvand nu stiu ce ecuatie cu radicali p'acolo..
M-am intors la voi si am inceput sa rad si eu.. =)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 May 2010, 10:58
|||
|
|||
la noi la ora de mate, profa explica nush ce chestii si colegii mei vorbeau si face profa deodata
"aud vorba pe planul alfa!" faza cu planul alfa era o continuare a ceea ce explica ea dar a sunat pur si simplu sooper si noi am inceput sa radem instantaneu ![]() |
|||
22 May 2010, 11:40
|||
|
|||
Ieri un prieten " Gura mea cere actiune"
![]() |
|||
22 May 2010, 11:41
|||
|
|||
la statusul unei colege (genul de fata care umbla cu baieti si...intelegeti voi)
"degeaba o sa ai cea trecut prin mana mea" ![]() |
|||
22 May 2010, 11:42
|||
|
|||
Ah.. intelecualNica e fata..
=)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 May 2010, 11:55
|||
|
|||
Iata cateva perle foaaarte proaspete:
Profu' de fizica, dupa ce primise o bomboana cu fulgi de cocos: Ce ati pus in bomboana asta? Substante halucinogene, ca sa va dau note mari? O colega, la istorie: In 1936, germanii remilitarizeaza zona renalã Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
22 May 2010, 12:01
|||
|
|||
" zona renalã "
E foarte tare colega ta, Stefan ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 May 2010, 12:04
|||
|
|||
Stefan, nota 10 din partea mea pentru colega aia
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|