Perle...peste perle :))
|
22 May 2010, 12:09
|||
|
|||
Profu' de tehno are cateva vorbe pe care le mai spune in diferite situatii:
"Bai, minciuna gogonata de-a lu' Iliescu!" sau: "Fetito, au gust bun unghiile acelea?" Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
22 May 2010, 12:12
|||
|
|||
la mine proful de tehnologie ma dispera, mereu are ceva sa'mi comenteze..
de exemplu, joi am avut o serbare, gen "final de clasa a 8a" si toti din clasa m'au rugat pe mine sa'l intreb daca ne lasa sa repetam [eu sunt eleva lui preferata ![]() asa, dupa ce face el prezenta, ma ridic eu in picioare si ii zic "domn profesor, ne lasati sa repetam pentru serbare" face el bine, numai in liniste..Dar cuvantul "liniste" pentru noi nu exista, asa ca dupa ce ne'a lasat singuri a inceput harlmalaia..se intoarce el in clasa si incepe "eu v'am lasat in liniste, pentru ca m'a rugat aceasta fetita deosebita" toata clasa a izbucnit in ras dupa care proful a inceput cu vesnicul discursc~definita educatiei si a tehnologiei |
|||
22 May 2010, 12:22
|||
|
|||
la ora de chimie, profu trimite o colega sai ia niste timpbre de la posta si cand sa plece ia spus sa fie atenta cand traverseaza
noi am ras putin la care proful "trebuia sai spun ca daca o calca masina? vin mama-tata..." un coleg:"vor sai faceti alta" ![]() |
|||
22 May 2010, 12:28
|||
|
|||
Mi-am mai amintit de ceva:
Suplinitoarea de fizica (poreclita Baba ninja ): La randament, joule cu joule se julesc si nu mai ramane nicio unitate de masura. Daca vreti sa stiti de unde si-a capatat porecla, a aruncat cu o creta in capul unui coleg, cu o viteza si precizie uimitoare Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
22 May 2010, 17:53
|||
|
|||
la ora de mate un coleg vroia sa se scuze ca nu are tema
"Damna nu am putut sami fac tema ca aseara ma durut capul tata ziua" El saracu na realizat cea spus da toata clasa si profa am inceput sa radem in hohote Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
22 May 2010, 18:29
|||
|
|||
Gabi, Cobzarencu Alexandru Iulian Nicolae sau ...cum il chema pe celalalt? Care din ei a spus?
![]() ![]() |
|||
22 May 2010, 18:39
|||
|
|||
ala cu multe nume
![]() |
|||
28 May 2010, 23:01
|||
|
|||
OFF:au trecut 5 zile deci nu se considera dublu post
ON: nu e chiar o perla dar e o faza de la scoala si nu stiam unde sa o postez in clasa a 6a, profa de mate ne "initia" in ale geometriei si ne preda dreapta si, in timp ce explica ea, trece printre banci, vine langa mine si ce credeti ca face? imi smulge un fir de par din cap sa demonstreze ea cat de dreapta si de subtire este o dreapta mam enervat putin atunci dar acum incep sa rad cand imi amintesc ![]() |
|||
29 May 2010, 01:00
|||
|
|||
Tot despre matematica...
Intreaba profesorul, dupa o luna cand ne predase lectia aceea. "Care e teorema reciproca a liniei mijloci?" "..." "Aaa...!" face unul de la tabla. "Aaa...?" repeta si profesorul. "Bai, aveti si voi o memorie de gaini bete!" Asa... inca ceva. La inceputul demonstratiei aleia, tot prof'ul de mate a zis ca cica " nu este o demonstratie inventata de Iisus si trimisa prin Biblie." Si cand Smara a iesit la tabla si s'a apucat sa faca un calcul, prof'ul a facut o observatie "Asa, Smaranda, fa calculul in centrul tablii, ca gaina'n mijlocul balegarului!" Si scurtul dialog: "Cand am zis ca dam lucrare?" "Luni!" "E prapad!" Imi amintesc si ce a spus tot prof'ul de mate despre cioturile de creta de la tabla "Sunt incantat si plin de fericire ca scriu cu aceasta creta" Si odata, atunci cand ne'a zis pentru a treia oara sa avem creta in dulap, a spus "Daca pana maine nu vad mai mult de jumatate din clasa cu creta in dulap, va confisc dulapurile! Le duc la mine'n cabinet." Okz... sa deschid un capitol care are doua parti. Prima parte - Banana Poi... era ora de romana... scriam linistita gandindu'ma la nemurirea sufletului si deodata... ma trezesc cu o banana pe caiet... era catapultata de la o distanta de aproximativ 2 metri indepartare... adica de la Smaranda [sa ne rugam sa nu ne omoare intr'o zi] Apoi, eu am luatio si am aruncat'o in Ginny, ea s'a intors si a aruncat'o in Smara, Smara in Claudia, Claudia la randul ei in Vlad si asa mai departe pana cand saraca banana a ajuns intr'un final strosita pe jos... [am uitat sa mentionez ca Fulga si Elena erau de servici] Fulga s'a ridicat din banca leganandu'se de plictiseala. El se uita cu nepasare la tabla ce trebuia stearsa... Inca un pas... si inca unul pana cand... calca banana care era in mijlocul drumului cu o putere teribila... pana banana, saraca de ea, ajunge pe la picioarele unor copii strosita rau de tot... Elevii nu suportau mirosul care duhnea pe acolo, pana cand Smara a luat o coaje din banana si a aruncat'o la gunoi... [profesoara era terorizata], iar in pauza am pus si eu mana pe o bucata de banana sa o duc la gunoiul din care iesea un miros de... stomacului vostru nu vi`l descriu... A doua parte - Banana In ora de istorie, Oana a descoperit o banana prin banca ei, atunci cand profa a iesit din clasa din cauza unui telefon. Apoi a urmat sa ne aruncam banana de la una la alta, eu, Oana, Smara si Arlette, lovind'o pe biata Mara in cap, banana ajungand fix pe caietul Cristinei, dupa care sarmanul fruct a aterizat in mijlocul baietilor care erau ascultati [ce se uita Federik la banana traumatizare] Apoi profa a intrat, si banana era in siguranta [la Smara probabil - deci nu era chiar foarte in siguranta] Si apoi, cand profa nu se uita, mai pasam banana, pana a crapat saraca, sau cum sa zic Ooh, Doamne! Ajunsese la mine si cand am vrut sa ii dau una lui Oana cu banana, aproape am nimerit'o pe profa Pana la urma, nu stiu ce s'a intamplat cu banana =]]] suntem originali... ne batem ca chiorii cu fructe ![]() Colega mea de banca a devenit geniul orelor peste noapte. Arlette ne explica ca apeductele nu sunt conducte pentru apa, ci niste WC-uri publice Normal ca, pana atunci, ora de istorie era plictisitoare si ea ar fi primit zece (a dorit sa fie ascultata) daca nu ar fi ajuns aici, incurcand apeductele cu bai publice, care crede ca sunt WC-uri. Altceva, scris din perspectiva lui Ginny... saraca e plecata prin Calarasi, cred... Ginny Azi, la romana, tot aveam ceva cu structura "Roiuri de musculite se teseau intr'un joc grabit" sau ceva de genu'. Spunea doamna "La inceput, privitorul este fascinat de.. " "Muste!" Sau... "Deci, mai intai, scriitorul surprinde..." "Mustele!" Si apoi, in sfarsit, ajungem si la muste "Da, Cristiana, uite si mustele!" Si mai e o chestie, cand dicta profa' de romana mai demult. "Al treilea exemplu - Al treilea concurent a fost descalificat." Eu am zis "CEE? Al treilea exemplu a fost descalificat?!" Sau cand Oana, cand a fost surprinsa de profa de romana ca nu stia ce inseamna tihla sau alt cuvant de genu', si aia ii sopteau ca disperatii, ea aude gresit si spune "castron" =]] si zice doamna ceva de genul "Ce cauta castroanele in text?" Este 9:05. Niste fatwci se razboiesc prin fata clasei cu flori. Robert si Iolanda se tot duc ca disperatii la usa si flecaresc "VINEE!" Ma rog. Cum zic ei. I'or fi apucat caldurile. Apoi vine profa', prizandu'i pe cei doi in fata usii. Vine si pleaca. Avem de scris [3 copii in total] cele mai importante fluvii de pe continente. Dar desigur, nu erau doar 3 la harta [profa' nu era in clasa doar] ci juma' din clasa. Cealalta jumatate era mai nebuna [adica isi faceau temele] Noi toti cei de la tabla purtam discutii foarte inteligente. Cele mai importante astfel de discutii erau, majoritatea, referitoare la descoperirea senzationala a Lacului Tititcaca din America de Sud... Si mai dai cu batul, si mai notezi un fluviu, si mai comentezi cu Gigel "Ba, ce creier au astia ma! Uite ba ce nume de bulibasa are raul asta ma... sau fluviu, ce'o fi...", pana la urma mi'am terminat America de Sud pe care o aveam si ma indreptam alene de fapt fugeam ca disperata de fericire] spre banca... dandu'ma apoi cu capu' de pereti ca nu notasem nu stiu ce fluviu tut:-w [This is by Ginny ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
29 May 2010, 09:17
|||
|
|||
tot despre rauri
anu trebut la geografie cand profa ne preda raurile di moldova si noi trebuia sa le scriem pa caiete Profa: moldova cu afluientul moldovita, suceava cu sucevita si bistrita.... un coleg: cu bistritita.... acum nu pare cine stie ce dar atunci am ras ca disperatii Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|