| 
					Buna tuturor!
				 | 
| 
					23 May 2010, 10:29 
| 
 | |||
| 
					Buna. Numele meu e Iustina si am 14 ani. Imi place foarte mult seria Harry Potter si de aceea m-am gandit ca nu ar fi rau sa imi creez un personaj pe acest forum. Si acum o mica descriere a personajului: Nume: Armstrong Prenume: Justinne Data nasterii: 08.10.1994. Locul nasterii: Dimwood, America de Sud Patronus: Vulturul Descriere fizica: Justinne are parul lung ,inchis la culoare,ochii caprui spre verzi, pielea foarte alba,buzele au o forma plina , fata in forma de inima si de statura inalta. Descrierea personalitatii: Justinne este o persoana intelegatoare,plina de compasiune,matura pentru varsta ei, cu un simt al umorului dezvoltat, incapatanata si impiedicata. Nu are talent in a minti dar cu toate acestea izbuteste sa se descurce bine in aceasta directie. Statut: sange pur. Hobby-uri: Ii place foarte mult sa cante, sa citeasca(ar sta cu zilele in pat pentru a citi ),Vajthat-ul si petrece mult timp cu prietenii care dupa ea sunt "antidotul singuratatii". Motto: Nu exista multe lucruri atat de frumoase ca recunoasterea faptului ca esti obiectul iubirii cuiva, pentru ca nu esti deplin convins ca poti fi iubit, atunci poate fi o onoare, pe care o primesti fara a sti exact ce ai facut ca sa o meriti. Prieteni vechi: Rose Evans, Bell Evans. Familie: parintii Justinnei sunt amandoi vrajitori. Este singura la parinti, fratele mai mare, Andrew ,fiind mort. Semn particular: Pe umarul drept are o cicatrice in forma de magnolie. Ambitie: Sa isi razbune fratele mort. Existenta noastra raportata la ratiune, nu se imparte niciodata exact, restul care ramane este minunat. Doar inima intelege, esentialul scapa privirii. | |||
| 
					23 May 2010, 10:53 
| 
 | |||
| 
					Welcome and Have Fun ne vedem la un RPG
				 ![[Image: 2u6zhqe.jpg]](http://i53.tinypic.com/2u6zhqe.jpg) " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer | |||
| 
					23 May 2010, 10:54 
| 
 | |||
| 
					Thanks   Existenta noastra raportata la ratiune, nu se imparte niciodata exact, restul care ramane este minunat. Doar inima intelege, esentialul scapa privirii. | |||
| 
					23 May 2010, 11:03 
| 
 | |||
| 
					heyy, bun venit  ne vedem la RPG | |||
| 
					23 May 2010, 11:03 
| 
 | |||
| 
					Dapp.  .... Existenta noastra raportata la ratiune, nu se imparte niciodata exact, restul care ramane este minunat. Doar inima intelege, esentialul scapa privirii. | |||
| 
					23 May 2010, 13:01 
| 
 | |||
| 
					Bun venit!   si restul poeziei... Iti plac pisicile? In orice caz, sper sa te imprietenesti cu motanul meu, pentru a evita riscul de a-ti strica coafura. Razbunarea cea mai mare Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! | |||
| 
					23 May 2010, 13:06 
| 
 | |||
| 
					Salut !! Have fun si bine ai venit , sati faci prieteni si imi place mai ales ca esti si tu la cercetasi !! ![[Image: copy2ofugwcopycopycopyc.jpg]](http://img245.imageshack.us/img245/3858/copy2ofugwcopycopycopyc.jpg)  Tie frica ? ar trebuii sa-ti fie ! | |||
| 
					23 May 2010, 13:30 
| 
 | |||
| 
					bun venit sper ca ai citit regulile si sper sa te simti bine pe forumul nostru have fun happy posting si restul poeziei ![[Image: 2igkmd1.png]](http://i50.tinypic.com/2igkmd1.png) | |||
| 
					23 May 2010, 14:14 
| 
 | |||
| 
					Welcome, Justinne! Have phun Poate ne vedem la un rpg Respectã Bãtrâneţea! ![[Image: ZbtKEJ.jpg]](http://imageshack.com/a/img907/6152/ZbtKEJ.jpg) "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. | |||
| 
					23 May 2010, 19:01 
| 
 | |||
| 
					...Dap...si eu care m-am gandit ca nu voi fi bagata in seama....dar Bell are mereu dreptate. Multumesc    Existenta noastra raportata la ratiune, nu se imparte niciodata exact, restul care ramane este minunat. Doar inima intelege, esentialul scapa privirii. | |||
| 
					« Next Oldest | Next Newest »
				 | 
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Buna tuturor | Odette B. Malfoy | 13 | 3,504 | 10 Apr 2011, 19:21 Last Post: Rosalie Vivienne Alden | |
| Buna! | Jenny Spring | 13 | 4,293 | 28 Dec 2010, 12:11 Last Post: Ema Snow | |
| Buna! | Rosalie Vivienne Alden | 15 | 4,420 | 14 Sep 2010, 10:46 Last Post: Katya Sokorov | |
| buna | anghel iuliana | 8 | 2,802 | 11 Jul 2010, 23:34 Last Post: RaganBoy Misto | |
| hei....buna | Ashley Tisdale | 20 | 5,576 | 11 Jul 2010, 22:10 Last Post: RaganBoy Misto | |
| Buna | Dede Crowly | 12 | 3,531 | 11 Apr 2010, 08:11 Last Post: Anaella L. Hathway | |
| Buna ! | Laura A. | 4 | 1,730 | 07 Mar 2010, 21:31 Last Post: Isabella River | |
| Buna | Adda Cullen | 2 | 1,551 | 28 Dec 2009, 22:13 Last Post: Adda Cullen | |
| Buna tuturor | Luisa Hamilton | 7 | 2,735 | 28 Dec 2009, 21:53 Last Post: Isabella River | |
| Buna | Jacques Matthieu Gerald | 7 | 2,662 | 25 Dec 2009, 18:37 Last Post: Ginny Malfoy | |