Cand se lasa noaptea
|
23 May 2010, 21:14
|||
|
|||
Oh, Doamne! Cazui de pe scaun de atata ras cand citi chestia asta -
Quote:Marius li se adresa femeilor doar in 3 feluri: Papusa, cand era relaxat; Cucoana, cand era nervos si Mama. ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
23 May 2010, 21:22
|||
|
|||
Scuze ca am intarziat
Superb capitol Next - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 May 2010, 21:46
|||
|
|||
la cererile insistente ale "fanilor" ( ) uitati si nextul.
Special pentru Bell Capitolul V Miezul noptii Si iata-ma pe mine, stand intr-un resturant si band un pahar de vin pe care probabil nici nu mi-l pot permite. Nici nu stiu de ce am intrat si de ce l-am lasat pe Marius sa plece. Poate vroiam sa vad de ce a venit Michelle aici, daca avea vreo intalnire cu cineva. Defapt, vroiam sa stiu daca acel cineva e de sex masculin. Dupa ce m-am uitat prin tot restaurantul dupa ea, dar nu era nicaieri. Clar am vazut ca a intrat, dar unde s-a dus? Deodata, muzica ambientala s-a oprit si scena a fost luminata de cateva reflectoare. Cativa instrumentisti au inceput sa cnate o melodie jazz si dupa cateva secunde pe scena apare Michelle. Acum am inteles de ce era aici. A inceput sa cante, si canta asa frumos. Canta melodia "Fever", una dintre melodiile mele preferate din toate timpurile. Atat deocamdata nam putut scrie mai mult ca vecinu meu mia facut declaratii de dragoste pe mess Inca odata: Pentru Bell Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
23 May 2010, 21:48
|||
|
|||
foarte tare
pune si declaratiile de dragoste ca nu se supara nimeni, m'ai facut curioasa |
|||
23 May 2010, 21:50
|||
|
|||
Nu conteaza ca e scurt
E frumos Melodia aceea,"Fever",e reala?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
23 May 2010, 21:54
|||
|
|||
Super..aa..capitol Sophy Asteptam mai mult
![]() ![]() |
|||
23 May 2010, 22:02
|||
|
|||
Intersenta, inca o data.
Calmeaza'te pentru inspiratie, please! ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
23 May 2010, 22:21
|||
|
|||
![]() |
|||
23 May 2010, 22:23
|||
|
|||
Eu nu o stiam
Dar e draguta
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
24 May 2010, 12:24
|||
|
|||
nu ar trebui sa ma laudati pentru un ciot de capitol,
nu am putut sa scriu mai mult pentru ca eu nu scriu ficul in Word, il scriu direct la post reply si aseara cand lam scris, vecinu meu de la patru facea glume proaste cum ca ma iubeste si nu ma puteam concentra sper ca azi o sa vina si partea a doua si Bell, ma simt foarte vinovata, pt ca capitolul asta trebuia sa fie pentru tine si nu am reusit sal termin partea adoua e tot pentru tine Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cand melodia creaza versuri | Ema Snow | 6 | 2,322 |
11 Dec 2010, 15:59 Last Post: Ema Snow |
|
Cand Gheata se Sparge... | Isabella River | 119 | 23,829 |
22 Jun 2010, 16:11 Last Post: Bella Emily Rose |
|